Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 818
  • 930
  •   1
Отговори
# 210
mommy дано не е! Heart

# 211
V_gs, аз също чакам близо 2 месеца за Станулов, така че явно толкова върви. Звънях и аз на рецепция, като доколкото знам после той си дава телефон за връзка с него

2402, успех! Стискам и аз палците за теб и се надявам да ни се похвалиш края на месеца. ❤️

Tity, честито и се надявам всичко да е наред! Виждам я чертичката доста ясно. 🎉

# 212
  • На изток от Ада
Станулов дава визитка с имейл и тел. Писа му на имейла каза пиши във вайбър ...

# 213
V_gs, аз също чакам близо 2 месеца за Станулов, така че явно толкова върви. Звънях и аз на рецепция, като доколкото знам после той си дава телефон за връзка с него

2402, успех! Стискам и аз палците за теб и се надявам да ни се похвалиш края на месеца. ❤

Tity, честито и се надявам всичко да е наред! Виждам я чертичката доста ясно. 🎉

Дава си телефона. Аз даже в неделя съм му писала и не ме е навикал ама не е за някаква глупост. Отговаря в рамките на деня- вечер предимно.

# 214
Мами, защо мислиш, че ще е БХ?

# 215
Мами, защо мислиш, че ще е БХ?
Избледняващи черти днес и зацапване. Никога не се е случвало при мен с успешните ми Б, само с БХ преди 3 месеца. В комбинация с това, че ми беше ниско ЧХГ и двата пъти, хич не ми е позитивно.

# 216
Стискам палци Мами да не се окаже БХ. Ще пускаш ли утре ЧХГ?

# 217
Стискам палци Мами да не се окаже БХ. Ще пускаш ли утре ЧХГ?
Ще пробвам да пусна, защото съм при Калчев и искам да му дам всичко възможно като информация.

# 218
fearless, повтаряла ли си теста случайно? Simple Smile

# 219
Благодаря на всички момичета, прегръдки ❤️

# 220
mommy, стискам ти палци всичко все пак да е наред и утре да ни изненадаш с ЧХГ над 300! Heart

# 221
2402, най-после, успех, стискам всички палци, дълго беше отлаган, чакан, но го заслужаваш Simple Smile Sparkling Heart
Тити, този път дано е до финал, чакаме с нетърпение ЧХГ-то , успех Simple Smile

# 222
salsera Благодаря ❤️
Момичета, освен Тсх, пролактин и чхг, подсетете ме за нещо по-важно, което мога да пусна. И на всички ли ехографи може да полаже нещо, когато чхг стане над 1000 или само по-хубавите и по-нови такива

# 223
Прогестерон. Пролакнина за какво ти е?
Ехографа ще покаже сакче най-рано 5 гс но пак е рано.

# 224
Ох, да - прогестерон. Тия дни само глупости говоря и у дома съм същата, ММ само ми се смее

Общи условия

Активация на акаунт