Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 33 663
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Успокоихте ме малко на темата с кучето и космите. И аз преди имах френски булдог и си мислех, че пуска мн косми, ама по-голямо куче явно значи и значително повече косми😅
Иначе имаме пречиствател за въздух и ние. Мъжа ми твърди, че така спи по-добре, ама според мен си измисля😅
И робота и пречиствателя са ни на Xiomi препоръчвам ги за роботи особено, мисля че слагат и iroobot в малкия си джоб

# 91
Аз взех пречиствател тази зима. Много добре се чувствам, защото се отопляваме на климатици и вечно имах проблеми със синузита. Сега ми се струва, че и филтъра на климатика е по чист в сравнение със същото време на ползване без пречиствателя. А купих доста евтин модел. И овлажнител не се налага да пускам.

# 92
О и ние взехме пречиствател като забременях, определено има разлика в прахта и във въздуха в стаите.

# 93
Момичета, чудя се кои са местата, на които хората продават бебешките неща, които вече не използват? Бих взела някои неща втора употреба и се чудя има ли други места, за които не знам. Тези, които следя са

- olx
- malkisakrovishta.bg

Предполагам има и фейсбук теми, но нямам никаква идея кои са Grinning

# 94
Има фейсбук групи. Не ги знам кои са. Аз съм във фейсбук групи за дамски дрехи и обувки, но знам, че има такива и за деца. Точно кои са вървежните - нямам идея. Примерно за домашни боклучки има - Домовете на мацките и Домовете на мацките 2.

# 95
И Facebook Marketplace също. Ако не се лъжа имаше и група Децата на мацките.

# 96
Има много Фейсбук групи бебе продавалник мисля че съм засичала Simple Smile

# 97
Понеделник чак ще се чуя с АГ-то ми.
Да разбирам, че 1-ва степен е супер? Никога на МБ не ми е излизал такъв резултат и съм изненадана. Че и лактобацили си имам и бактериалната вагиноза я няма и то само от един курс с лечение😃

# 98
Във Фейсбук има група Бебе Продавалник, където пускат не само използвани неща, но и чисто нови. Често пускат много интересни неща, моя приятелка си разпродаде всички бебешки дрешки там

# 99
И ние мислим за пречиствател и сега разучавам. Препоръчайте от кой модел/марка сте доволни?
И има ли нещо пипкаво покрай него- примерно чистене след всяко включване, смяна филтър месечно или нещо подобно?
Мерси предварително!

# 100
И ние мислим за пречиствател и сега разучавам. Препоръчайте от кой модел/марка сте доволни?
И има ли нещо пипкаво покрай него- примерно чистене след всяко включване, смяна филтър месечно или нещо подобно?
Мерси предварително!

Ние имаме Instant, но иначе знам за Xaomi, Levoit, Philips. Филтрите карат от 10 месеца до година, може през някакво време да се чистят с прахосмукачка. Иначе са си скъпи, това е малко тъпо.

# 101
Това е една от причините да препоръчвам Xiomi. Мн са им евтини частите и филтрите. Роботът ми е 2019г и сега гледам в приложението миличкия е направил общо 1439 чистения, 29К кв метра е изчистил за общо 512 часа😂. И вс това с един единствен ремонт дето ми струваше 50лв да поръчам една част. Но аз си бях виновна, защото кучето беше с цистит и се беше изпишкала в хола, а робота е нагласен да се вкл вс ден в опрделен час да чисти познайте с локва пишкано разнесено из цялата къща какво стана😂😅😂😅
Филтърът за пречиствателя също беше 40/50лв

# 102
И нашите робот и пречиствател са на xiaomi и сме доволни. Не отстъпват по нищо на другите марки.

Лина, това е причината да не го пускаме по график, че то веднъж ще стане 😃😅

# 103
Нашият пречиствател също е на Xiaomi и досега не сме имали никакви проблеми с него. Зависи колко често го използваш, но при нас филтрите изкарват средно по 10-11 месеца.

# 104
Нашият е от октомври, седи включен постоянно. В приложението пише, че остават 67% до смяна или 195 дни.

Общи условия

Активация на акаунт