Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 96

• 25 842
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
От всеки лекар има доволни и недоволни, Бонди.

# 121
Момичета, излезе ми резултата от ЧХГ, стойността е 1,6

# 122
Момичета, излезе ми резултата от ЧХГ, стойността е 1,6
Това си е отрицателно.

# 123
Добре, но как да го разбирам ?  Отрицателно и какво ?

# 124
Hardcandy ти обясни какво означава висок ЧХГ. Нисък = нямаш този проблем Simple Smile според мен не се притеснявай толкова, просто избери някоя от репродуктивните клиники и отиди за трето мнение. Там има достатъчно специалисти

# 125
Ако правилно съм разбрала, означава, че няма ембрион, което е добре, но лигавица може да има. Съответно при тази стойност трябва ли нов кюртаж или да си чакам цикъла да изчисти ?
 Задължително ще взема и трето, даже и четвърто мнение.
Но такъв шок не съм преживявала, направо инфаркт ще получа, както си имам проблеми и със сърцето. Съжалявам, че толкова много ви досаждам, но съм препатила от лекари, затова и търся винаги повече мнения, не че има гаранция, както е в случая и особено и с моя късмет.

# 126
  • София
Иван Димитров е добър, има договор за операции в Пирогов. Белчев в Щерев също е добър. Отивай в Щерев, че да не се размотаваш между болниците.

# 127
"Ако правилно съм разбрала, означава, че няма ембрион, което е добре, но лигавица може да има. Съответно при тази стойност трябва ли нов кюртаж или да си чакам цикъла да изчисти ?
 Задължително ще взема и трето, даже и четвърто мнение."

Bondy07, ние няма как да ти отговорим на тези въпроси, защото не знаем на 100 процента какво се случва в теб, трябва 3ти лекар да каже, за да се разбере коя от опциите, които досегашните 2ма са ти дали всъщност е вярната такава. Просто отиди на предглед по-бързо.

# 128
Здравейте, нашето изследване на плода след мисед аборта излезе. Оказа се, че бебето е било напълно здраво, няма проблем в хромозомите. Много съм объркана, вече не знам къде да търся причината за два мисед за една година.

# 129
  • Ст Загора
Afrodita, азфсъщо имам здрав ембрион.
Нз какви изследвания имаш

# 130
Aфродита, бих те посъветвала да започнеш с генетиката - тромбофилии, имунология, витамини (особено Д).

# 131
  • Ст Загора
Аз имам вливки интралипид заради нк клекти и пак абортирах..
Кариотип да пуснат Афродита и мъжа й . Спермограма.

# 132
Имам изследване за тромбофилия с ниско рискува съм биех фраксипарин 0,4. Мъжът ми е с идеална спермограма. Някъде четох, че е възможно, заради фраксипарин. Аз като съм нискорискова не знам дали изобщо трябва да си го бия.
Цитат на: nasito8988 [b
[/b]link=topic=1629516.msg47655276#msg47655276 date=1708703345]
Аз имам вливки интралипид заради нк клекти и пак абортирах..
Кариотип да пуснат Афродита и мъжа й . Спермограма.

# 133
  • Замък сред облаците
Не е възможно заради фракси. Обаче дори генетично здрав, не значи че органогенезата е била правилна. Това е една причина, която не е доказуема при миседи в първи триместър. Също е вариант за отхвърляне, макар и нищожен. Плацентата изследваха ли дали е формирана ок?

# 134
  • Ст Загора
Глупости от фраксипапин няма как да е  .

Общи условия

Активация на акаунт