🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 271
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Любим ми е вторият кадър, където Чаатай слага палеца ѝ на устните си. Манекенче. Или както бих казала - позьорче. Heart Eyes

# 421
О,Жаки, благодаря!
Със сигурност е била много трудна за изпълнение роля! Ама те доста си приличат визуално!
Благодаря,че направи това проучване, беше интересно, наистина!
Специално за теб 🤗

Скрит текст:

Нези, много благодаря! Много са сладки, никога няма да ми омръзнат.

Абе хора, гледате ли Капките? Зомбори пак е във вихъра си!

# 422
Страхотен Зомбори!!! Heart Eyes

# 423
И аз бях за Зомбори, но Наско спечели.

# 424
И аз бях за Зомбори, но Наско спечели.
Aз гледах малко, но видях и Зомбори и Наско.  Наско изобщо не ми хареса...

# 425
На мен ми хареса Наско, но може би, защото харесвам много Павароти, но Зомбори трябваше да победи. А менторите ме разбиха, как може да дадат 10-те точки на Джулиана... потресена съм

Я да си сложа едно гифче от поздрава на Нези, за настроение

# 426
И аз харесвам Павароти, но Наско не го имитира добре,според мен.
Пуснах си сериала на Туба и Халит.  Сега съм на последната серия, те са само 4 и не са дълги. Харесва ми.
Отивам да я изгледам и нея.
Лека нощ!(така ще заспите ли?)

# 427
Той бе, толкова уплашен за нея

и толкова влюбен

и начинът по който я гледа

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 02:47 от jackie.

# 428
Добро утро!

Сериалът "Gaddar" продължава да включва събития, които натъжават и възмущават съвестта на обществото.  Епизод 6, режисиран от Синан Йозтюрк и написан от Хюрер Ебеоглу, беше за убийството на таксиметровия шофьор, което опустоши Турция миналата седмица.  Социална рана ще бъде обсъдена отново тази седмица в
 сериала.
 "Gaddar", който стана известен като мистериозен герой в обществото със слогана „Gaddar Kötüleri Haklar“, поставя в сценария тази седмица  насоченост към онези, които потискат животните.  Зрителите очакват с нетърпение новите разработки на сценария "Gaddar"  включително текущи събития.
 Източник Birsen Altuntas.

Целта на "Gaddar "тази седмица са хора, които измъчват животни! Вече сме забелязали,  че във всеки епизод се появяват кучета, котки.  Тези същества са най-преданите приятели на хората, когато им се дава любов.  Обикновено сцените с животни се появяват след шокираща сцена или след събитие, което има значение и предстои да се случи.  Те се появяват и през времето, когато Дахан тъжно медитира, когато трябва да вземе драстични решения.  Той е убеден, че злото трябва да бъде изкоренено, особено в случаите, когато тези, които стават негова мишена, нямат способността да се възстановят, нито желаят.

Скрит текст:
P.s
Това идва в момент, в който получих новина,от собствениците на къмпинга, в който ходим в Турция, че любимото ни куче Оскар е отровено. Не мога да повярвам! Беше толкова добро и умно куче! Между другото вчера там са отровени над 10 кучета! Изроди!!! Rage

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 09:42 от NeZ_9

# 429
Добро утро! Coffee

Значи в 7 серия, Дахан ще наказва мъчителите на животни...ами супер!
Много организации, още след първите епизоди им благодариха на продукцията, защото пускаха доста кадри с бездомни животни. Аз още тогава се впечатлих и ги пуснах в темата. Много вероятно, от сега нататък да са решили да вкарват по някой от наболелите им теми....много добре!
Сега са решили да покажат,  за поредния проблем, който явно е голям!
Насилниците над животни няма да бъдат подминати от Дахан Худ.
Нези, много жалко за животинките, които са убити. Ама наистина са големи изроди

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Цвети нашата Бусе се присъединява към сериала.

В новия епизод на сериала Gaddar , който ще бъде прожектиран тази седмица,
Бусе Мерал ще се появи като героя Лейла.

# 430
Охо! Ще става интересно! Blush

# 431

Аз предлагам само без повече любовни драми, че ми идват повече. Достатъчно е да ме дразни Шенгюл. Нямам нужда и от втори персонаж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 432

Аз предлагам само без повече любовни драми, че ми идват повече. Достатъчно е да ме дразни Шенгюл. Нямам нужда и от втори персонаж. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, ти пък сега...
В присъствието на Чачо няма как да няма любовни драми! Kissing Heart

Ама тя е голяма красавица!
Ето малко информация за нея.

https://www.kinopoisk.ru/name/5269548/

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 11:18 от NeZ_9

# 433
Здравейте!

Джаки, много хубава новина за Бусе си донесла.
Момичета, виждам че се притеснявате за евентуална любовна история, но аз Бусе където и да съм я гледала е все много бойна мадама. На нея роли тип Шенгюл ама изобщо не й отиват, по-скоро може да е
"Робин" на Батмана.

# 434
В сайта на NOW пише:
Başarılı Genç Oyuncu Buse Meral Gaddar'ın Kadrosuna Katrlıyor! Ay Yapım'ın sevilen dizisi Gaddar' ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim katrlıyor. NOW ekranlarında Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde başarılı, gengoyuncu Buse Meral, Leyla karakteriyle seyircilerin karşısına çıkacak. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ın yer aldiğı Ay Yapım imzalı 'Gaddar'ın bu haftaki bölümüne Buse Meral katılyor. Dağhan'ın karşısına sürpriz bir sekilde çıkacak Leyla'ya hayat verecek oyuncunun karakterinin dizide dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak yaratıyor
Успешната млада актриса Бусе Мерал се присъединява към актьорския състав на Гадар!
Ново име се присъединява към актьорския състав на популярния телевизионен сериал на Ay Yapım Gaddar. В новия епизод, който ще бъде излъчен по екраните на  NOW в петък вечер, успешната млада актриса Бусе Мерал ще се появи пред зрителите с образа на Лейла. Buse Meral участва в тазседмичния епизод на „Gaddar“, продуциран от Ay Yapım, с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya и Erdal Özyağcılar. Вече буди любопитство как образът на актрисата, която ще даде живот на Лейля, която ще се появи пред Даган по изненадващ начин, ще промени баланса в сериала.
Цвети ,това не пречи да има любовна драма! И Айдан е бойна мацка.
Може да има някоя  екшън сцена между Лейля и Айдан! Joy

Общи условия

Активация на акаунт