🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 290
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък си мисля, че ще е свързана с бездомните животни, за които ще се наблегне в епизода.
В крайна сметка не гледаме драма, че да вкарват любовници на Дахан.
Само да кажа, че Бусе си има гадже, казвам го да не започне някой да я сватосва с наш Чачо.
Тя е с Идрис Неби Ташкан

# 436
Може и само за тази серия да влиза. Hands V
Аз се шегувам за любовната драма.
Не си даваме AyDağ!

# 437
Ами бойна мацка ще е супер. И за любовна драма. Айдън и от нея ще ревнува. Ама Шенгюл може и да се разкара. Не знам кое точно в нея ме дразни. Сигурно простотата. Или челото и мазната коса. Но това са доста повърхностни неща, че да са причината. Или това че героинята ѝ е представена твърде малодушна. А на Дахан му трябва силна жена.

# 438
Така както са го написали от СЕГА и мен ме навежда на мисълта, че Бусе е само за един епизод.

Онур Сайлак получи награда за минисериала Şahsiyet на наградите Ayaklı Gazete

Това е турски криминален драматичен минисериал от 2018 г. , написан от Хакан Гюндай и режисиран от Онур Сайлак . Първият сезон на сериала се състоя премиерно на 17 март 2018 г. и беше излъчен от puhutv .
Вторият сезон стартира на 13 ноември 2023 г. и беше излъчен от турската цифрова видео и телевизионна мрежа GAİN.

# 439
Ами бойна мацка ще е супер. И за любовна драма. Айдън и от нея ще ревнува. Ама Шенгюл може и да се разкара. Не знам кое точно в нея ме дразни. Сигурно простотата. Или челото и мазната коса. Но това са доста повърхностни неща, че да са причината. Или това че героинята ѝ е представена твърде малодушна. А на Дахан му трябва силна жена.
Мен  също много ме дразни Шенгюл.  Не стига, че е малодушна и апатична, но се оказа, че е и подла!
С лека ръка  ще забие нож в гърба на Айдан.
Айдан няма да се остави, обаче. Нито на Шенгюл, нито на друга мацка, колкото и да е бойна, нито на Дахан.

# 440

Нези, всичко зависи как е написан сценария, но ако трябва да слагам кантара...
Трудно, много трудно, някой би се опрял на тази бойна мацка.

И най-важното, всички бойни сцени са заснети без дубльори.  
Всички актьори минаха 3-4 месечно обучение и по време на самия сериал тренировките не спряха.

Каквото и да си говорим обаче мисля, че Бусе Мерал ще бъде гост актьор в Gaddar.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 14:40 от cvetansk

# 441
Ааа, Бусето е уникална, особено в бойните сцени!  Много, много я харесвам, има една различна красота в нея. Много далеч е от масовката.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 14:50 от jackie.

# 442
Аз също мисля,че ще е гост.
Може пък тя да бъде тази, която ще се бие от противоположната страна на Дахан и това ще наруши баланса на сериала.  Мисля, че изключихме романтиката тук.  Поне засега. Wink
От Ergün Gezer, гримьора, кадри от сета.

Пак сме в гората.

# 443
От СЕГА

Проблемът между Даган и Енвер става все по-голям!

# 444
Те може и да не ни пускат фрагове, но ние си ги нагласяваме нещата много хубаво. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мацката е много готина.  И аз като малка исках да правя такива неща. Размахвах разни пръчки и ако играех принцеса, винаги бях бойна принцеса. Дълга рокля(на майка ми нощница) и пръчка за меч.
Ще е още една интересна серия.
Само не знам къде се мотаха толкова месеци и какво правиха, че да изостанат толкова със сериите.

# 445
Юхуу, здравейте.
Днеска май фрагманче?
Тази нова звезда не я знам и никъде не съм я гледала. Но чета из фейсбука, тя трябвало да бъде на мястото на Айдан според критикари.
Не съм съгласна. Не я искам за Айдан. Сюмейе си ми е тамън.
Според мен тази може да изиграе дъщерята на този, който Енвер уби. Демек тая дето я гласяха за невестата му.
Ама само за епизод или два.

Ще ви видя пак довечера за трея😀
В заключение: Зомбори е топ топ топ🔝🔝🔝
😀😀😀

# 446
Гери, разсмя ме и ме накара да си припомня ние на какво играехме. Аз никога не съм играла на принцеси, това което си спомням е, че играехме на "Седморката на Блейк". Скоро попаднах на този сериал от детството ми в нета и направо се изумих като видях какво са имали предвид под "напреднала" технология, все едно гледам как се бият и телепортират със съвременните кухненски уреди.

Не ми е ясно обаче как проблема между Енвер и Дахан ще се задълбочи,
като ги гледам как дишат в синхрон.

# 447
Йоана, страхотно предположение!
Не се бях сетила.  Нали сега и баща и умря, Екбер баба може да я насочи към Енвер.
Абе, направо не ни трябва фраг! Joy

# 448
Момичета, не е тя. Нейното име започваше с Ф, но не го помня.

# 449
Аз изобщо не помня как я кръстиха. Но очаквам нейния образ по моя сценарий😀 Това убийство не може да остане ей така във въздуха без последствия. Даже още в епизод 6 си мислех за нея.
Но щом казвате, че е била с Ф, може и да не е тя🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт