🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 193
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Снимки от 6 епизод

# 181
Здравейте!

И малко промо снимков материал от еп. 6

# 182
Ново от Сюмейе

И от италианките

# 183
TanerÖlmez, прекрасният актьор, който изигра главната роля във филма #HayatlaBarış, обяви, че обмислят да кръстят неродения му син "Hazar". Танер Ölmez, чийто филм "Hayatla Barış", в който той играе #BarışTelli, звездният футболист на Националния отбор по футбол с ампутирани крака, ще се срещне с публиката в петък, изпитва бебешко вълнетие за втори път . Филмът „Hayatla Bars“ ще излезе в петък. Танер Олмез, който играе главната роля във филма продуциран от Hünkar Doğan и режисиран от EkinPandır, се готви да си направи име отново със силното си представяне.От друга страна, Ölmez, който се готви да стане баща за втори път, казва „Години наред говорех  на Бог, моля, молете се за дъщеря ми. Кръстих я Зейнеп. Начинът, по който името ме накара да се почувствам, беше много хубаво и  всички жени  Зейнеп, които срещах, винаги бяха добри и трудолюбиви хора. Затова я кръстих Зейнеп заради чувствата си. Оставих името на момчето на жена ми, така се разбрахме. Топката е в нейното поле.“, каза Танер Олмез, който заяви, че винаги са искали Зейнеп да има брат и сестра и да израснат заедно.
 „Искахме Зейнеп да има брат или сестра. Това беше нещо, което искахме, много сме готови. Искахме да растат заедно, искахме брат или сестра. „Може да се казва Хазар...“ каза той.

# 184
Този Танер ми е много сладък.

Всичко в едно от италианките

# 185
В петък ще имаме поредния сблъсък #AyDağ

(дали Айдан е научила нещо от Гьоркан?)

Ще имаме поредния сблъсък Айдан- Шенгюл

(този път насаме и може да си кажат повече)

И един вятър Grinning

# 186
В петък ще имаме поредния сблъсък #AyDağ

(дали Айдан е научила нещо от Гьоркан?)

Ще имаме поредния сблъсък Айдан- Шенгюл

(този път насаме и може да си кажат повече)

И един вятър Grinning
Явно ще се окажа права. Тя всяка серия ще го гони и ще вика обичам те, а той ще я зарязва грубо. Аз отдавна да съм му теглила една. То тава вече не е любов нейното. Направо е саморазрушително.

# 187
Понеже заговорихме за ефекта Чаатай върху турските мъже, хората казват, че продажбите на Hammer Jack са се увеличили от началото на Gaddar!

# 188
Понеже заговорихме за ефекта Чаатай върху турските мъже, хората казват, че продажбите на Hammer Jack са се увеличили от началото на Gaddar!

Ами да си поръчаме и ние по един чифт. Като ги гледам, изглеждат и удобни.
Моя крак е толкова голям, че спокойно влизам в мъжката номерация.

Сюмейето си е постнала в сторито само тази снимка

# 189
Жаки, виж тук
https://lifepen.life/Branch-Easy_6628
Висококачествени Дишащи Армейските Ботуши Със Защита На Глезена

# 190
Стават, но искам като Чачовите  Stuck Out Tongue Winking Eye

Чачо в еп.5

# 191
Ами ,ето ти повод да се разходиш до Турция.Wink

# 192
Само, ако Чачо е продавач-консултанта!

Гледам бълг. сериал "Вина", Зомбори малко ми напомня на Чачо

# 193
Аз също го харесвам Зомбори,но изобщо не ми прилича на Чачо. Hands V
6 епизод в снимки.

7900 гледания за 1 час.

# 194
Имах предвид, че в някои кадри ми напомня на Чачо.

Колко е зловеща тая сцена!

Общи условия

Активация на акаунт