Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 354
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за отговорите! Не ми се занимава да ползвам няколко спирали, явно е доста трудна за изчистване и по-добре да я изхвърля, вместо да се мъча.

# 121
При мен неводоустойчивата се размазва много, а е любимата ми спирала. Водоустойчивият вариант размазва ли се? Ако не се размазва, съм склонна да се прежаля да я купя. И дали стои по същия начин на миглите? На мен ми се струва, че водоустойчивите спирали са по-сухи и по-трудно се нанасят на миглите.

# 122
Аз купих водоустойчив вариант на любимата ми Лаш сенсейшънъл на Мейбълин и е ужасна.

# 123
В момента имам много балсами и маски за коса, затова си търся шампоан и към момента съм се насочила към Елсев лилавата серия, но може да пробвам и бонд серията. Чудя се обаче, дали няма да е много тежка, защото моята коса не е увредена, за каквато според описанието е бонд серията.

Моята коса е много суха, третирана. Бонд серията изобщо не ми се отрази добре, никакъв ефект не усетих, лилавата ми е чудесна. Сега ще опитам розовата. От бялата ползвах трите продукта, пари на вятъра

# 124
  • Deutschland
И аз се двоумя за розовата. Ще чакам отзиви.

# 125
  • Mediterraneo
Отзиви за марката Nacomi? Гледах разни отзиви в нета, ама ми се иска нещо от първа ръка. Евтини са продуктите и ги хвалят.

# 126
Първо разберете от какво има нужда косата ви и после купувайте продукти. В интернет има доста насоки и тестове как да определите нуждите ѝ. За мен златната среда е да редувам хидратиращи и протеинови продукти на всяко миене и един път месечно дълбоко почистващ шампоан.

# 127
Момичета, има нови талони 1+1 - серуми на Скинклопедия, парфюми на Miss Kay и кремове на Новеа за лице.

# 128
В Lilly също са пуснали 2 продукта на цената на 1 за серуми и пилинги на inopharm.

Има пак и хубаво намаление на азиатска козметика. Аз си взех крема на peptaronic.

# 129
  • Deutschland
И олио Плекс са измъдрили :

# 130
Този серум inopharm vit c хубав ли е и лепне ли като се нанася?Някой ползва ли го 🙂?

# 131
Първо разберете от какво има нужда косата ви и после купувайте продукти. В интернет има доста насоки и тестове как да определите нуждите ѝ. За мен златната среда е да редувам хидратиращи и протеинови продукти на всяко миене и един път месечно дълбоко почистващ шампоан.
Би ли препоръчала дълбоко почистващ шампоан и протеинови продукти, от които си доволна?

# 132
  • Deutschland
Дълбоко почистващия шампоан на Балеа е хит в темата. Май всички го харесваме.

# 133
Аз не. Косата ми е сплескана след това

# 134
Аз съм много доволна от дълбоко почистващия шампоан на Балеа, ползвам вече трета опаковка. За протеинови съм доволна от Глис черната серия, на Балеа Spliss серията, която за съжаление изчезна. Сега ползвам на Елсев Dream Long серията, хубава е, но сякаш търся нещо повече. Като я изразходя ще пробвам и Bond repair задължително, чета доста положителни отзиви. Чакам мнения и за новата розова серия на Елсев, някой вече дали я изпробва?

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 02:50 от Амбър

Общи условия

Активация на акаунт