Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 209
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
  • somewhere over the rainbow
По повод заглавията, по старо му ли ще караме или ще пуснем анкета?   bouquet
Аз съм ЗА да си караме по старому, т.е. който пуска темата, той да определя заглавието /от предложените или измислено от него/ по две причини:
1. Има хубави заглавия, които все пак ще вършат работа и по-нататък, и други, които са актуални сега. Т.е. да се преценява така, че всичките предложени заглавия да цъфтят отгоре на темата...което с анкета не мисля, че ще стане.
2. Анкетата се пуска в началото на темата, а често интересно и актуално заглавие хрумва някому по средата й /или след пускането на анкетата/.
А и все пак мисля, че е редно пускането на темата да върви с екстра - възможност за определяне на заглавието Peace
П.П. По Скат говориха за хомеопатията при децата /ама и аз навреме го казвам ooooh!/

# 286
Здравейте ...
Ще започна с Честито на сладките бебоци днес - Емилия, Ивайла, Павел и адаша ГеоргиHug

Малеее ... ама Вие сте фурии бе, що нещо сте изписали само ...  #Crazy

Затова нека да започне моята Коментарна рубрика .... СЕГА !!! Blush

Ако не се лъжа, а аз рядко го правя - скромно нали  Embarassed, в един от последните си постове бях вметнал нещо ... а именно, че аз не съм тук за да Ви правя тъпи забележки, да коментирам бебока си или да влизам в сплетни ... аз съм тук за да помагам с каквото мога
- чисто техническа помощ и то само ако тя е желана ...
Доста четох из темите Ви за различни проблеми с които рано или късно се справяте, но разбира се, никой не е длъжен да знае абсолютно всичко ...
Затова спонтанно се роди идеята да вляза и да спра да бъда Гост на форума  Crossing Arms
Когато и с каквото мога да помогна с удоволствие ... ако ли не ... просто няма да четете постовете ми ... аз ще си стоя там някъде в сянка и няма да пиша докато не бъда повикан от някого за помощ например ...
Та това е идеята на моето пребиваване тук ... дори и жена ми не подозира, че съм между вас ... тя няма идея - ОЩЕ  Peace
На всички мами, които ме приеха без подробности ...   bouquet Останалите няма да ги зарадвам ... оставам си в сянка  baby_neutral

И ето едно предложение за заглавие на нова тема:
"На Юлчо зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват"

Чета, че напоследък е наболяла темата ... просто предложение  Peace

Айде ... и пак да дойдете  Stop

P.S. От жени НЕ МЕ Е СТРАХ ...  Crazy

# 287
Така е аз те разбрах Кредор и ако има нещо да помагаш ще свиркаме то човек не може да знае всичко, а ти ако можеш ще помогнеш!Има много мами питащи за разни снимки и тем подобни Peace
А сега повече от всякога подозирам, че си на някоя мама татито,иначе точно в нашата тема ли ще влизаш! newsm78
"Та това е идеята на моето пребиваване тук ... дори и жена ми не подозира, че съм между вас ... тя няма идея - ОЩЕ  Peace"

Чакаме нова тема! Rolling Eyes

# 288
Миротворец  newsm78 Кредор

Абе я си признай бързо и без бой! newsm78 Миротворец  newsm78 Това ще да е тайната ти мисия!

# 289
Честити месечинки на Емилия на мама Emmilly    Павел на мама kriss77   Георги на мама suzi_a    Ивайла на мама peti_ivi   
N_A_N честита годишнина!!! пожелавам ви още дълги, дълги години съвместен живот, много здраве и късмет!!!

Абе я да взема и аз да се отчета най-после, че напоследък нещо съвсем му изтървах колая – темите си фучат покрай носа ми и докато изчета всичко времето свършва... или пък изгубвам желание да пиша... Crossing Arms Ама е време да се стягам вече! Naughty
Тъй.
Днес сутринта Самуил за първи път  пропълзя. Laughing На заден ход.  ShockedМайка ми съвсем невъзмутимо заяви, че за едно раче е съвсем нормално да върви назад, и продължи да си играе Спайдъра. А той човекът пълзя, докато се удари в стената, обърна се по гръб и си записука на неговия си език Whistling. Та сега да видим останалите рачета накъде ще пропълзят! Laughing Laughing
Прояде и печена ябълка от няколко дни, нищо, че през декември се изрина от суровата. Захранен е още и с круша, сливи, моркови, броколи, ориз и тиква. Яде, когато ни скимне на двамата, че в момента ни е приятно това да правим, няма никакъв установен режим. Thinking Мрази лигавници и почти се отказах да ги ползвам, затова го храня, докато поема, а започне ли да си играе и да се лигави, преустановяваме дейността за по-късно – няма да пера омазани дрехи 100х дневно, я!
Жълтък мисля да въведа към 9 месеца, глутен - към годинката, сирене – към 1 ½ год, че нещо ме е страх. Thinking Чудя се месо кога да дам, не съм решила още. newsm78

# 290
  • София
Ей Biboshka, така се радвам, че се завърна. Hug Яна все още не се обръща, пък за пълзене Naughty
Ти защо си решила така късно да въвеждаш сирене и глутен? Аз тамън си правя схема на следващите и храни и смятам другата седмица да въведа сирене, а след още две- глутен. И към началото на осми да опита прословутата попарка  Wink Месо вече дадох- пуйка и зайче. За другите незнам кога ще им дойде реда, като правя големи паузи между по-тежките храни.

# 291
Бибошкааа  Hug
Браво на Самуил ние още не пълзим но ходим в паяка,всичко докопва и иска да вземе ужас е!Обикаля целия хол!
За глутените и сирената и тем подобни ти не си малка ще решиш,пък и бяхте с дерматит,аз откакто спрях да се притеснявам и давам всичко и няма и следа от дерматита!Но да не викам дявола! Whistling

Нан да ви пожелая много щастие ,здраве ,разбирателство!Да преодолявате заедно всичко и добро и лошо,много да се обичате!

Бай!

# 292
  • somewhere over the rainbow
Бибошка, Дая не пълзи, но се влачи по корем...НАЗАД! Shocked
А сега повече от всякога подозирам, че си на някоя мама татито...
Не е моят Naughty

# 293
  • Варна
А сега повече от всякога подозирам, че си на някоя мама татито
И моят не е Naughty

# 294
1.Половин годинка вече мина, Юлчето похапва за двамина!
2.Ма-ма, ба-ба, та-та, Юлче вика пак родата!
3.Баба Марта бързала, на Юлче мартеничка вързала, да е бяло и червено, да е здраво и засмено!
 Моя мъж до сега беше на работа...ще проведемe един бърз разпит... Thinking
Силно мe съмнявам обаче, че би проявил чак такъв интерес към нашите технически проблеми... Rolling Eyes

# 295
И моят мъж не е, но ми хареса заглавието което предлага напоследък Цвети доста реве през нощта.

# 296
Хм, невинен до доказване на противното. Thinking

# 297
Честити месечинки на:
Емилия на мама Emmilly, Павел на мама kriss77, Георги на мама suzi_a, Ивайла на мама peti_ivi     bigdance2
N_A_N честита ви годишнина! Още много години да и се радвате със здраве и любов! Two Hearts

Днес сутринта Самуил за първи път  пропълзя. Laughing На заден ход.
... Яде, когато ни скимне на двамата, че в момента ни е приятно това да правим, няма никакъв установен режим. Thinking

Ели също пълзи назад, впрочем един педиатър, който отдавна не педиатърства (че има друга специалност и сигурно затова знае Laughing) ми каза, че така започвали да пълзят.
И нашияt режим е много хаотичен; като я храня, всеки път се сещам как мъжът ми редовно набляга, че храненето на точни часове е много важно Mr. Green Всичкият хаос е в нашата къща.
Нанни, не се притеснявай. Шоколадът, дето се казва, е познат враг, ще бъде обезвреден. Аз оня ден се видях в чудо, че нашата беше докопала вестник, и докато се обърна- станала като негърче от мастилото-мачкала, яла..., доволна и щастлива. Татито си помисли, дали не е за промивка Mr. Green.
Лала, Cry. Страдам за един мой близък в настоящето, има нещо много общо.
Мислех си тези дни за delux69, моля се скоро да се появи с прекрасна новина Praynig и да се разсее тази огромна мъка.

# 298
Lala, твоите сървайвърски съвети  smile3508 непременно трябва да се заковат в правилата на Отчетните! Копирах си ги и ги сложих в съкровищницата!

Бат Бойко: Ти уж за друго влезе при нас, но сега се налага и майчиното мляко да си кажеш.Притиснат си отвсякъде! bowuu

Ще си каже майчиното мляко я, то ще е нещо като млечен данък за това, че не кърми! hahaha

Болно ми е, когато жените смятат мъжете си за мебел или нещо прикрепено към тях ... имам предвид твърдението, че мъжете не помагат - на тях им дай само салата и мезета, да гледат мач със съседа от горния/долния етаж ... и да изричат думи като: "Я ми донеси ... Абе аре не ме занимавай с глупости ... Ся не мога ... Ей го там ключа от мазето ходи си донеси ... "и т.н и т.н.

Струва ми се, че няма защо да страдаш. Не мисля, че сме тази категория тук. Дори нещо повече, но да не се отвличам.

Дю, добро изпълнение с машинката!
И да вляза в темата все пак, да питам: като храните бебоците с новите манджи, /които уж вече харесват/ как се държат? Моята рита, дърпа се, мрънка... Изобщо не мога да разбера, това нетърпение/ ропот/ глад ли е, що ли?
Фокита, възхищавам се на енергията и волята да вършиш всичко това.
Извинете, че бях пак аз Mr. Green.

# 299
Здравейте.
Честити месечинки на Емилия, Павел, Георги, Ивайла N_A_N честита годишнина! Желая ви много здраве и любов!
Ние пак малко позачезнахме, но се борим със зеленчуците. Не ги харесваме и това си е  Thinking. Днес се принудих да ги смеся с оризова каша, та така хапна малко  ooooh!.
Да ви се похваля - излезна ни още едно зъбче  tooth. Вече си имаме 7 /май все още водим класацията или не???  Laughing/.
Дая не пълзи, но се влачи по корем...НАЗАД!
И ние сме така, но с тази разлика, че се влачим във всички посоки. Като часовникова стрелка е Twisted Evil. А вчера му взехме един баунсер и така му хареса. Днес цял ден не мога да му чуя гласчето освен като огладнее разбира се  Twisted Evil.

Имаше и още нещо да питам, но нещо се отплеснах  newsm78. Пак ще ви притесня като си спомня.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт