Красиви и след брака и детето

• 29 451
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
  • Далечният изток
И какъв е проблемът? Другите ме виждат, а аз не приличам на вещица и ми е добре... на мен, на самочувствието ми ...

# 166
Лайк смоук, детето ти е на няколко месеца, доколкото разбрах. Голям залък лапни, голяма дума не казвай. Blush

На 2 месеца било. И по цяла нощ спяло, а тя по цял ден била навън на фризьор, на среща с приятелки и т.н.

# 167
  • France
Аз пък ако бях на самотен остров (с бунгало и санитарен възел) по цял ден щях да си правя густо на тялото и душата - маски, процедури, йога и тн. Време и спокойствие бол, защо не?

# 168
  • София
Лайк смоук, детето ти е на няколко месеца, доколкото разбрах. Голям залък лапни, голяма дума не казвай. Blush

На 2 месеца било. И по цяла нощ спяло, а тя по цял ден била навън на фризьор, на среща с приятелки и т.н.

Това е казала потребителката към днешна дата -  Явно имам късмет с бебе, което е спокойно и мъж, който го гледа цял ден, за да отида на спорт, виждане с приятели, фризьор и който няма против да става няколко пъти седмично за нощните хранения, за да се наспя.

Фил, няма такива самотни острови. Има, де, ама се плащат Laughing

# 169
  • София
Е значи е за да не вземе все пак да види някой, тоест пак заради другите хора.

Точно обратното. Не за другите, а за себе си, понеже аз не обичам да съм неглиже. На лекарите  изобщо не им е правило впечатление, но за мен добрият външен вид е съответен на здравето и на желанието ми да съм в кондиция.
Не ми пука какво ще видят непознати хора, а как самата аз изглеждам в собствените си очи, за да имам стимул да съм добре.

# 170
При мен никога не е опирало до желание да се наконтя, а до техническа възможност. Да не говорим, че в периода на скубането, единствения начин да остана с коса на главата, беше да съм на кок. Какво му е всъщност на кока? Прибрана прилежно коса, не ръсиш косми в пюрето и в салатата на съпруга. Той гОркия загорел, невидЕл секс от нам си колко време, само знак да му дадеш и мерак да има, ще дотърчи с излезен език. Правенето е повече за собствено самочувствие. Че и мен като се видя с небръснат бедър, ми отлита нанякъде либидото. На таткото, както казах, хич му не дреме, в такива едни ситуации, ако ще и мечка да легне до него. Само да легне.

# 171
  • София
Точно заради патоанатомите се бръсна и нося бельо в тон Joy

# 172
  • France
На 2 месеца било. И по цяла нощ спяло...
Има И такива деца. Поне съм чувала. На мен все от другата порода ми се падат. Монстърчето на 2 месеца се будеше на всеки 2 часа с рев като сирена. Ден и нощ.

# 173
Като останах сама с бебето, т.е. една седмица след изписването, вече можех да го изведа на кратка разходка. Адски ми беше накъсано времето, по пижама през деня никога не съм стояла, но си обещах на себе си всеки ден да правя нещо за себе си и нещо за дома си, за да ми е приятно на мен самата.

Обаче едно нещо бих променила - на бебето няма да му стане нищо, ако поседи един час месечно във фризьорския салон с теб. Нямаше да се мъча да записвам час след работно време, да нагласям кой ще го гледа и т.н. Това като съвет към млади майки. Разбира се, без да прекалявате, че такива примери виждам, направо да ти се замае главата. То на градина детето не пускат и го пазят, ама по няколко часа виси в салона, щото майката си прави маникюр.

Това с лакирането на ноктите, епилирането и боядисването на косата по време на бременност не е никакъв проблем. За всяко нещо питах личната лекарка, напълно ми разреши, далеч по-вредни неща се правят. Имаше ограничение в родилния да ти виждат ноктите, защото може да преценят по цвета им състоянието ти. Или като една колежка преди години - косата си не боядисваше през цялата бременност, грим спря да слага, буквално и да се подстригва спря, ама продължи да пуши и ядеше по един козунак в обедната почивка.

# 174
Надявам се ще приемете и едно мъжко мнение - ако човек не се разкрасява заради самия себе си, то няма смисъл да го прави заради някой друг. Външния вид влияе на самочувствието и е признак на себеуважение. Логично че с новородено няма как да си перфектно гримирана и нагласена, но не трябва и да забравяш, че си жена заради самата себе си, не заради чуждото мнение - и заслужаваш нещо за себе си. Това е полезно и за самите деца - дава им добър житейски пример. Не вярвам на някой поне малко узрял мъж да му пука, че жена му понякога няма да е перфектна, но няма как да искаш той да гледа на теб като на жена ако ти самата не го правиш.

# 175
  • France
Ех, представям си бебе, което спи спокойно в количката, докато майка му се фризира. И после се сещам за Монсти Joy

# 176

Това е казала потребителката към днешна дата -  Явно имам късмет с бебе, което е спокойно и мъж, който го гледа цял ден, за да отида на спорт, виждане с приятели, фризьор и който няма против да става няколко пъти седмично за нощните хранения, за да се наспя.

Фил, няма такива самотни острови. Има, де, ама се плащат Laughing

Писала е и, че го събужда, защото иначе щяло да спи до обяд (бебе на 2 месеца) и после цяла нощ да будува. По-скоро мъжът да каже как му се отразява майчинството, щом той поема нощните хранения и по цял ден е с бебето, докато майката е твърде заета. Той безработен ли е този мъж? Бащинството трябва да е свършило, потребителката казва, че е в майчинство в момента и не работи, та явно не е прехвърляне на майчинство, което май и не е възможно на толкова ранен етап. Като цяло, ситуацията не ми изглежда често срещана, и на повечето жени не им остава чак толкова свободно време без бебето, колкото и да не им се иска и на тях да центрират бебето.

# 177
  • София
Ех, представям си бебе, което спи спокойно в количката, докато майка му се фризира. И после се сещам за Монсти Joy
В предишния фитнес веднъж отивам през деня и заварвам следната гледка: момичето от рецепцията хванала телефона с едната ръка и говори, а с другата побутва бебешка количка. Бебето било на клиентка Joy

П.П. И аз редувах нощните смени с мъжа ми. Не съм кърмила

# 178
  • София
Ма, нещо сметка ли ѝ държиш не разбирам?

Щом са намерили начин - техен си е.

# 179
Ма, нещо сметка ли ѝ държиш не разбирам?

Щом са намирили начин - техен си е.

Е, къде видя, че ѝ държа сметка? Завидях просто за бебето еднорог и за мъжа еднорог и се позачудих.

Общи условия

Активация на акаунт