АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 824
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Лелеее,какви бяха тея кървища накрая?🫨🫨🫨🫨На мен лично,Лео ми е съмнителен!Да не би и той да има някакво раздвоение на личността и той да е убил момичето?Съответно и кучето?

# 346
  • гр.София
Коя беше Габи?

# 347
  • София
Лео и на мен ми е съмнителен от епизод 1.
Габи е любовницата, която уж заряза.

# 348
Любовницата на Лео

# 349
Любовницата на Лео.
Какво ли ще направят на Рая,дано не пострада.Принципно е права,но не беше това начина.

# 350
  • гр.София
Благодаря, и аз си помислих, че е любовницата, но не бях сигурна.
Страхотен епизод. Държа ме в напрежение от началото до края.

# 351
Трябваше да го напиша още като започнах да гледам, защото сега изглежда, че съм видял и го пиша сега. Още когато Симона каза "Тя го уби" в началото реших, че страда от раздвоение на личността и че тя го е убила. Иначе около Лео започват да се избистрят нещата според мен. Той е единствената постоянна константа около жертвите. Харесва ми, че развиват няколко сюжетни линии. Но и в този сериал има некадърни актьори. Тоя шефа на Мина, много зле горкия.

# 352
Вече чакам следващия епизод! Много добър епизод!

# 353
За Симона само, като й видях кървищата и като каза Тя го уби и си казах - тая го е убила.
Аз продължавам да мисля, че убиецът е персонаж, който още не познаваме.

# 354
Той като е постоянна константа,значи е замесен във всичко. Да ,ама убиха кучето,сплашват Ръсин с рисунките,водят децата в някакви коли,въпрос на време е и Жана да пострада,защо не и Филип!?
Ако Лео е замесен,а аз мисля че е ,то изкарват Ръсин егати и слепеца,да не заподозре приятеля си толкова дълго време.
Определено има заемки от други криминални произведения,филми,книги.

# 355
  • Бургас
Хареса ми епизода!
Много интересно ще бъде за напред!
Не мисля,че е Девата.

# 356
Споко и ние се сетихме, че става въпрос за раздвоение на личността. Simple Smile
Лео не знам за други, но в това убийство ми се струва доста замесен. Абсолютно го подозирам или Петър не го изигра качествено. С много фалшив тон се жалваше на Ръсин.
Каролева с много слаба игра в бара.
А момичето в ролята на Мина е страхотна. И актьорът в ролята на Крис. Големи са симпатяги.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 09:57 от *Амбър*

# 357
Девата е най очевидния,но пък не му е чиста работата със сигурност.До сега би трябвало да са ни показали убиеца,едва ли при този бюджет ще вкарат тепърва още линии.
То и на мен ми беше съмнителна тази Симона,не че не си го заслужаваше оня идиот мъжа и,но беше прекалено очевидно че е тя.

# 358
Да, Симона беше подозрителна. Това, че мъжът я бие говори, че може да й падне пердето и да отвърне в един момент - отмъщение. Само дето аз допусках, че може да е имала раздвоение на личността отпреди убийството,  като посттравматичен стрес от дългосрочната агресия към нея. Иначе и сцената с Рая в бара беше подсказка - как дори фина слаба жена в състояние на гняв и афект може да упражни сила и да нападне мъж.

# 359
Аз пък се чудя как докато разследваха ,никой не попита къде е оръжието на убийството,намерено ли е,има ли по него отпечатъци...Малко лаишки се получи!Иначе и аз съм за Лео,но и че има помощник.

Общи условия

Активация на акаунт