АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 792
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хареса ми и втори епизод. Харесва ми и психо-анализната част с Мария Сивестър. И младите актьори много ми допадат. Единствено не ми харесва краткостта на епизодите и че се излъчва един път в седмицата само Simple Smile

# 151
Да, същото мисля и аз, но все пак остава въпроса как някой влиза в жилището му и кучето не сигнализира?
Значи е познат, или пък има ключ?

Само бившата му остава извън всякакви предположения, хайде аз ще дам един глас, че може и тя да е превъртяла играта, особено предвид професията й.

# 152
Голям парадокс, ще гръмна. Сериалът започва с убийство на мъж и жена, пронизани в сърцето. Реакция на зрителя - 0. Кучето има кръв (между другото, може и да е заболяване, гледал съм подобен случай в едно предаване), 20 души се разплакаха в чата за Чада. Странни същества сме.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:14 от Kokito87

# 153
  • Другата България
Ами....гърми.
Всички хора сме различни и всеки има различно мнение относно видяно.
И това, че се коментира /евентуално/ убийство на куче не означава автоматично, че се подценява убийство на хора по дефолт. Друг е въпроса, че специално за тези убийства все още нищо не е ясно, показано, коментирано и т.н.

# 154
Хареса ми епизода,дано Чадда е наред.
На мен ми допада че не ходят по местопрестъпления все пак са и стажанти все още.Всеки си има лична трагедия,то кой няма.С удоволствие бих гледала втори сезон и вече като екип,да разследват реални престъпления.

# 155
Голям парадокс, ще гръмна. Сериалът започва с убийство на мъж и жена, пронизани в сърцето. Реакция на зрителя - 0. Кучето има кръв (между другото, може и да е заболяване, гледал съм подобен случай в едно предаване), 20 души се разплакаха в чата за Чада. Странни същества сме.
Тук не става въпрос дали е животно или човек, а част от каста. В съседната тема например много повече хората се притесниха за главния герой , който евентуално е ранен , от жената, която беше брутално убита.
Просто е - човек страда за тези към , които се чувства емоционално обвързан. В случая колкото и брутално да е родителите на Крис са нещо , като фон. Моментна сцена. Докато кучето се вижда сравнително често в сцените. То е детето на Жана и Макс. Виждаш го колко е игрово , любвеобилно и дружелюбно.

# 156
Хареса ми епизода,дано Чадда е наред.
На мен ми допада че не ходят по местопрестъпления все пак са и стажанти все още.Всеки си има лична трагедия,то кой няма.С удоволствие бих гледала втори сезон и вече като екип,да разследват реални престъпления.

Бях чел в едно интервю, че ще има и реални престъпления не само стари! Чакам и развръзката с девите

# 157
На мен след втори епизод още по-интересен ми стана сериалът.
Харесва ми и това, че ще има нещо като "разследване" и на самите бъдещи профайлъри. Всеки е с някаква травма и ще е интересно да ги показват и от тази гледна точка. Те като хора, отношенията им с другите хора, проблемите им и как те им влияят в живота и работата.

Още в първа серия ми щракна за Лео, че има нещо около него. И ето, май ще се окаже скрита лимонка. Не твърдя, че е убиецът, но не му е чиста работата.

Вълдобрев продължава да играе много добре.

Ако трябва да съм честна, до момента Алфа ми харесва доста повече от Есента на демона.

# 158
  • Враца

Ако трябва да съм честна, до момента Алфа ми харесва доста повече от Есента на демона.

И аз , вчера си го помислих.

# 159
По тази причина се отказах май(може да пробвам още един епизод) от демонските истории. Много ми е фалшива Духовникова, а мутрата Вълев просто няма как да е достоверен като полицай.
Тук все пак чакам и действителни случаи, че така сега малко е-седим на една маса и си говорим гатанки.
Вълдобрев взе да ми се струва, че малко му е приповдигнат тона всеки път.
Но като цяло е увлекателен сериал и иновативен за бг продукция.

# 160
Дяволското е прекалено чакан,от зор за зрелища го натъпкаха  с ефекти и недомислици на мяста.Ще ги следя и двата,но за момента в Алфа историята е много по интересна и добре представена.Не мисля,че Лео е убиеца,изневерява явно,може би дори завижда на Макс,но не вярвам да е той.Генералът е за момента според мен.Аз също опитвам да решавам случаите дето разследват,още в началото се сетих че майката ще е причината,но това с прахосмукачката да пуска докато го бие,горкия.Не че оправдавам убийствата.Ето Рая е родена от луди биещи се пияници,но е станала страхотна жена

# 161
Според мен, Рая и Филип ще се гаджосат.

# 162
  • Дубай
Интересен втори епизод... Филип,Крис, Мона и Рая, всичките са яко травмирани и прикрити, наистина, както Дяволо писа не знам как са минали тестовете за профайлъри.
Според мен  Лео просто завижда на Макс, но не е той убиеца, а и видяхме, че когато гледаха графита някой ги наблюдаваше, убиецът,девите за които загатнаха ще разберем с времето.
Според мен, случаят с  убитият репортер беше умишлено избран, да изкара от зоната на комфорт Рая, да види Ръсин, какво таи  тя  себе си, как ще реагира.

# 163
В дяволското гърло на 90% от актьорите не им вярвам. Тук каста е много добър и вярвам на всички

# 164
Много по-добре играят в този сериал, там преиграват яко, уж утвърдени актьори.

Защо Лео да завижда на героя на Вълдобрев, аз нещо съм изпуснала. Видях само че някаква мацка се кълчеше и отиде да я целува. Няма да съм доволна , ако е някой гадняр, понеже дмонстрираните до тук отношенията между тримата ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт