АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 803
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
И как точно от внушение се появяват синини по лицето?
По съм склонен да си го обясня с някой психопат който не може да навреди на Девата, но се опитва да ликвидира всеки с когото той има разправии за да се опита да го натопи. Счетоводителя обаче беше удебен, че Девата ще го ликвидира, затова е ясно, че синините са били от опит за съветване и то съвсем ясно от кого.

# 421
И как обяснявате в този случай, че сегашния покоен вече счетоводител беше убеден, че Девата ще го убие защото е отказал да участва в престъпните схеми. Едва ли си е внушил само, че го очаква съдбата на предишния без нищо да му е направено. Видяхме беше с посинено лице от съветване.

В първата му среща с Крис не беше толкова уплашен. Изведнъж стана нещо.

# 422
Много натъртиха и на съвета му към Крис "бързай бавно" каквото и да значеше това за неговия случай.

За любовницата обаче имаме повече версии за извършителя. Аз предполагам, че е възможно да е Жана въпреки, че и Девата вече си го набеляза. Но може и да е отново този мистериозния за да насочи пак всичко срещу Девата. Доста объркана работа засега.

# 423
  • Разпиляна във въображението
Синът на Девата не ми изглежда много на център да мисли толкова завъртени убийства.

Не мисля, че Ръсин има вземане даване с Девата преди убийствата на родителите. Дотолкова е бил нахъсан да го свърже с убийствата, че това води до остраняването му. Обаче някой държи да свърже Девата с убийствата. На прицел са все негови служители. Има и ново - графитите. Девата не се занимавал с Ръсин от години, но той се завръща на сцената и хората му започват да го следят. Сигурно го наблюдават дали ще тръгне след боса.

Убиецът на Девата ли има зъб, или на Ръсин, че не го е закопчал първия път?

# 424
Синът на Девата не ми изглежда много на център да мисли толкова завъртени убийства.

Не мисля, че Ръсин има вземане даване с Девата преди убийствата на родителите. Дотолкова е бил нахъсан да го свърже с убийствата, че това води до остраняването му. Обаче някой държи да свърже Девата с убийствата. На прицел са все негови служители. Има и ново - графитите. Девата не се занимавал с Ръсин от години, но той се завръща на сцената и хората му започват да го следят. Сигурно го наблюдават дали ще тръгне след боса.

Убиецът на Девата ли има зъб, или на Ръсин, че не го е закопчал първия път?
Сякаш и на двамата.

# 425
Ако е така мисля, че Жана отпада - тя какъв зъб да има на Девата. или пък Лео - иска да отмъщава заради нещо от работата си като журналист?

Да е бащата на Филип и по стари партийни линии да иска да отстранява Девата. Но образът му ми изглежда само като на един контролиращ баща, отгледал сина си сам с големи изисквания и иска Филип да се учи от Ръсин.

# 426
момичета и момчета, дайте да се стегнем. кой от всички персонажи досега има качества на добър художник? аз нито един не забелязах.

# 427
Аз мисля, че ще свържат Жана с Девата по някакъв начин.

# 428
май всички пропускаме нещо досега.

# 429
Ако Алфа не може да рисува значи трябва да има съзнат съучастник, който да прави тези не толкова прости рисунки. Надали се правят с няколко движения, а отнемат време.

# 430
Онзи психопортрет, който Жана и Лео направиха на Алфа, може да е доста показателен.
Че Алфа е доминиращ, че е фиксиран в Ръсин и т.н.

# 431
На мен ми е интересно след епизода за Филип какво ще стане. Имахме:
1: опознавателен
2: Рая
3: Мина
4: Крис

# 432
Нещо за генерала ще се зарови. Да видим, на мен ми е симпатичен.

# 433
  • Бургас
май всички пропускаме нещо досега.
Или пропускаме или още не ни е показано!🤔

# 434
За мен версия засега си остава само Жана. Но пък ми е елементарно. Само тя ми буди въпросителни, а също така съм виждала подобно поведение, което крие нещо. Прекалено много се меси на Ръсин. Нали са разделени, а му говори какво трябвало или не трябвало да прави. Неизменният партньор в работата. Лео ми е съвсем друг типаж. Може би ще се намеси още някой. А ако карат по една серия с фокус един герой, интересно ще е да има такава и с Жана. Да, ама не. Тя хем присъства във всичко, хем е фон. Няма да направят. Личният и живот меко казано го няма.

Допълнение: WTF

Вече разбрахме причината за 'провала' на Алфа: бил демоде, заради хартиените папки... Ами аз искам да си живея във времената на папките и сериала ми харесва...

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 13:33 от Mama2288

Общи условия

Активация на акаунт