Абитуриентски страсти 2024

• 125 219
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 215
Alia, можеш да видиш и в https://swanpearls.com
Там съм виждала колиета с диаманти за около 700-800 лв, ако не се лъжа.
Не мога обаче да коментирам характеристиките, за които говори Mößbauer-Effekt .
Разгледай си и други сайтове и дано скоро избереш бижу.

# 1 216
Благодаря, момичета, ще разгледам!

# 1 217
Досега винаги на абитуриенти сме подарявали пари + персонализирано стихотворение. Само на много близки деца, на които им знам вкуса, и са дали заявка, че желаят нещо определено, сме подарявали подарък и плик с определена   сума.  Децата са толкова различни, че предпочитам да дадем парички и да си купи нещо по свой вкус, отколкото да получи нежелан подарък.
Дъщеря ми има подарени бижута по поводи, дори е забравила, че ги има.

# 1 218
Обаче аз пък още си пазя с умиление златен пръстен, който са ми подарили на моя бал. Изобщо не е забравен, въпреки че ми е леко отеснял. Simple Smile

# 1 219
Светът е шарен и в това е чарът му🙂
Аз дори не помня какви подаръци съм получила на моя бал, но помня хората, които присъстваха, пожеланията, емоциите.

Аз съм в чуденка какви подаръчета за гости да измисля. Нещо не ми допадат тези, които се предлагат масово. То магнитчета, то бурканчета с мед, то разни стъкларийки с късметчета. Ще ми се нещо по- различно.

# 1 220
  • Майничка
Някаква шоколадова фигурка в индивидуална опаковка?

# 1 221
  • Някъде там
Аз поръчах това за момичето на което ще сме на бал.
Скрит текст:
И това за момчето.
Скрит текст:
И ще остане за спомен и пари ще дадем.

# 1 222

Чудесна идея, Гаргамела🙂
Благодаря!

# 1 223
  • софия

Чудесна идея, Гаргамела🙂
Благодаря!
Намислила съм да напълня кутийка с белгийски бонбони (препратка към следващия етап от живота на дъщеря ни) и покана да дойдат да я видят в деня на бала (събирането ни е преди това).
Още не мога да избера коя - тази ще импонира на резултата от дипламата ѝ (златно шалче)

Тази ми е по-елегантна и мога да сложа златна и лилава хартия вътре:

До края на другата седмица трябва да реша и поръчам.

Днес взехме бижутата. Преди седмица, без да искам, купихме за смешни пари много красива рокля за дипломирането (нямах намерение, но се изкуших). Обувки купихме от Солун. Остава шивачката да доушие роклята за бала, но имаме време. И май, май сме добре с организацията. Не мога да повярвам.

# 1 224
Звънче, много стилно с белгийски бонбони!🤩
И двете кутии ми харесват,  но аз бих избрала бялата🥰

# 1 225

Аз съм в чуденка какви подаръчета за гости да измисля. Нещо не ми допадат тези, които се предлагат масово. То магнитчета, то бурканчета с мед, то разни стъкларийки с късметчета. Ще ми се нещо по- различно.
Аз съм писала май в тази тема или в 12 класната когато синът ни беше абитуриент. Направих табелки от снимка, която съм правила преди това-лястовичка на жицата. Снимката е от любимо място на повечето гости, поне 2/3 са били там, макар да не се разбира кое е мястото. В единия край свитък старинна диплома, в другия-името на госта и всичко това като книгоразделител.Много ефектен подарък се оказа, макар практически без стойност Едновременно табелка и подарък книгоразделител.

Друго-гледам в една реклама меденки със снимка на опаковката. Бебешки са, но може да се направят и за абитуриент.

За подаръците - Масово се дават пари. Но моят син освен пари, получи парфюми, златна гривна и инвестиционна монета. На мен специално, повече ми харесва монета. Но ние си събираме, напр. като беше първи клас излезе монетата "Момче и вятър" нещо много, много близко до него (не само символиката в приказката) И е спомен. Той много си хареса и златната гривна, макар до момента да не беше носил.

# 1 226
Еха, Светкавичка, страхотно си го измислила! Звучи много, много интересно, но ми е трудно да го визуализирам😳

# 1 227
Аз съм подарявала портмоне и вътре сложих пари и детелина за късмет.  Сега вече може и името на абитуриента да се изпише, но тогава нямаше такъв тип творци.

Миналата година синът ми получи пари, но точно тогава татко почина и не сме се събирали много хора.  Братовчед му подари комплект от халат за баня и хавлиени кърпи. Оказа се много практичен подарък за студентството.
Златните накити също са вариант.

# 1 228
Аз съм подарявала портмоне и вътре сложих пари и детелина за късмет.  Сега вече може и името на абитуриента да се изпише, но тогава нямаше такъв тип творци.
Мъжки портфейл с гравирано име са получавали момчетата ми като подарък. Много си ги харесват и си ги носят с удоволствие. Много добра идея и за абитуриент!

# 1 229
  • София
Звънче, и двете са хубави. Принципно сигурно бих избрала бялото, но това щипнатото отгоре нещо ми боде очите. Ако беше панделка, като на черните, щеше да е по-добре, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт