Абитуриентски страсти 2024

• 125 031
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 990
Аз също не харесах нищо от Андрюс, макар най - често там да се отбивах. Синът ми също нищо не хареса. Ако се търси по-ефектна визия, имат подходящи неща, но качеството на пластовете не е добро. Освен това(вече нещо специфично), в конкретния магазин се държаха много надменно.

Синът ми имаше идея за облекло и си хареса точно за 30 минути всичко от магазин на Ивенти във В. Търново. Бяхме там, разхожда хме се, влязох е в магазина и след няма и 30 минути(аз се колебаех) беше готов, вкл. с взети мерки за скъсяване на панталон и ръкави на сакото. Риза, вратовръзка, кърпички. Много доволен остана. В магазина успоредно избираш още един абитуриент, той също излезе с пълен набор облекло.През април купихме всичко.
На самия бал около 90% от момчетата(а класът беше повече момчешки) бяха в сини костюми, но в различни нюанси.

# 991
  • София
При тези някой ходил ли е? Моят е догодина, но отсега издирва визия на английски аристократ 😂, двуреден костюм с тънко райе. И е открил тези шивачи. https://brutale.bg/

# 992
  • София
Yovanka, догодина и аз съм в този филм с момче... Не зная какво ще ме пати... Сега ходи с широки крачоли и изсулени панталони+ вратовръзка понякога... Като цяло е суетен и капризен... С каката минах без пари и нерви - буквално, ама с това чудо-юдо!!!

# 993
  • София
Имайте предвид, че щом влязат в ресторанта, хвърлят сакото и остават по риза. Затова смятам, че компромис с нея не бива.
Преди няколко години тази на сина ми я взехме от Маниак. Освен че беше качествена, в цената влизаше и корекция при нужда.

# 994
Да, Агресия май само в София.
Същи се сетих, че и в Ролман влизахме, но и там е ограничено от избор и по-скъпо.

При тези някой ходил ли е? Моят е догодина, но отсега издирва визия на английски аристократ 😂, двуреден костюм с тънко райе. И е открил тези шивачи. https://brutale.bg/
Много ни го препоръчаха, но не стигнахме до тях. Аз даже час запазих, но тъй като преди това уж само за оглед минахме през няколко магазина, пък хареса и си тръгнахме с костюм, отказах часа.
Ако ходите споделете инфо, ще ми е интересно.
А да и Маниак щяхме да гледаме...те също са интересни и различни.

# 995
  • София
Довечера мисля да посетя Музея за Земята и хората, ще споделя после. С момче съм, което няма никаква идея как иска да изглежда, нито цвят, нищо.

# 996
Довечера мисля да посетя Музея за Земята и хората, ще споделя после. С момче съм, което няма никаква идея как иска да изглежда, нито цвят, нищо.

Днес пред музея видях две лимузини, дълги по найсет метра.
Явно и те вървят с абитурентските вълнения Simple Smile

# 997
  • София
Една беше вечерта 😉
За момчета- три щанда. Това е.

# 998
  • София
Днес лимузините пак са две Simple Smile Едната е тип каляска Според мен прекалено много надежди с е дават на това изложение.Нашата рокля е поръчана отдавна, но ходих с приятелка и дъщеря й .Някои изложители бяха направо абсурдни - и не говоря за екстравагантност на моделите, а за качеството на изпълнение...

# 999
Ние утре ще посетим изложението с момата. Дано вземе да хареса нещо, че с нейните шантави идеи, нямам нерви вече. Как са цените, ако може да споделите.

# 1 000
  • София
Лимузини? Лимузини тип каляска? Направо съм във възторг. 🤣
Добре, че наистина - както плахо констатирах по отношение на близки познати и приятели с по-големи деца през последните години - семейството се оказва фундаментално важно.
Та ние ще сме без лимузина, де.

# 1 001
Е то и баш каляски си имаше вече
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/720344

# 1 002
Дано каляската не се превръща в тиква в полунощ🙂

# 1 003
  • София
Абе да ти кажа малко на катафалка го докарваше.....Даже леко злокобно изглеждаше.Добре че беше бяла все пак .А и златните елементи  освежават

# 1 004
Що така никой не коментира предлаганите тоалети, а само лимузини

Общи условия

Активация на акаунт