Абитуриентски страсти 2024

• 125 062
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 005
От кога до кога е изложението в Музея Земята и хората и всяка година по едно и също време ли го правят?

# 1 006
За момчетата: Rollmann (изключително любезни) ме информираха, че ще пускат новата си колекция през март. Във фирмения магазин в Гоце Делчев всички клиенти получават отстъпка 20%. В аутлета в София също от март ще има нови модели с до -70%. А в момента в магазина в София има отстъпка -30%.
Аз ще изчакам да заредят новата колекция и най-вероятно ще ги посетим.

# 1 007
  • София
Що така никой не коментира предлаганите тоалети, а само лимузини
Ами търсенията ни са различни.Аз предпочитам да не се изказвам , защото мнението ми е доста крайно и неласкаво за повечето от предлаганите стоки, които видях.Но вкусовете са  различни.Аз лично ходих два пъти като придружител на приятелки.За щастие сагата с нашата рокля отдавна приключи и сега дишам леко. Останаха бижутата само.И в тази връзка, бихте ли споделили ако видите места с хубави сетове бижута.Хем не търсим нещо прекалено, хем и да не е ежедневно....

# 1 008
На дъщеря ми бяха Сваровски. Красиви са, но потъмняват. Но ние това си го знаехме.

# 1 009
  • София

Това бяха на дъщеря ми. Сребро с циркони. Изрови всички онлайн магазини, бижутерии, майстори и накрая след търсене г гугъл обектив на идеята и тези изскочиха от олх. Не са мръднали трета година.

# 1 010
От кога до кога е изложението в Музея Земята и хората и всяка година по едно и също време ли го правят?

От 22.01 до 26.01
Моята дъщеря пробва няколко тоалета и избра. Капарирахме роклята и ще чакаме да нанесат корекциите.

Друго да питам - как вървят кувертите по ресторантите в София?
Ние още не сме избрали ресторант, но имаме нещо предвид,  за цени обаче, нямам представа...

# 1 011
  • София
За заведенията, не знам. Първоначално мислех да наема помещение, което и друг път съм ползвала, но после коренно промених концепцията и, вчера запазих комплекс от бунгала, които са 900 лв за целия комплекс, обзаведени с всичко необходимо, с 23 места за спане. Помещението, което се отдава под наем за 5-6 часа е с цена 350 лв.
Костюмите на изложението ми бяха някак еднакви, но все пак взехме един, от три части за 490 лв. Няма кой знае какъв избор за момчета. Проблемът ще са обувките, защото не мога да намеря това, което иска.

# 1 012
Аз ще взема отношение по въпроса с лимузини, каляски и т.н.   Писах по-назад в темата.  МС беше с нашата семейна кола, той сам си беше шофьор.  Излезе си с букета за дамата и торбичка с почерпка за родителите й. След като слязоха от колата и се снимаха ММ я изтегли към паркинга. Уточнявам, че сме в малък град в провинцията.

# 1 013
  • гр.София
А синът ми си отиде с двата крака до площада, на който се събираха,там се качиха вече на нелъскавата първа кола на приятеля му,плюс двете им дами, докарани от родителите им, и отпрашиха към ресторанта.
Спомням си истерична медийна шумотевица за едно момче,което отиде с метрото на бала си от Люлин до училище,и ми беше смешна цялата дандания.
За девойка с бална рокля вече по- не върви да се набута в Градския.

# 1 014
За колите - не е най - съществено, но зависи все пак какъв е "ритуалът" по пристигане в ресторанта.
Аз съм от Варна, масово абитуриентите са в Интернационал. Там, доколкото съм виждала по снимки, абитуриентите пристигат, слизат от колата, снимат се пред колата, често това се превръща във филм, който се разнася по you tube и тн. Даже, доколкото зная, някакви бележки им раздавали фотографите, да се знае кое на кое училище е.

При сина ми беше различно. Събраха се с коли в училището, (малко излишно, защото все пак се бяха разделили преди седмица, а освен това трябваше да се пресича целия град) Там почти не е имало родители, ние също не ходихме, защото бях решила да го оставя да си изживее тези моменти сам, с приятелите. Моят син го закараха наши приятели с хубава кола, висок клас, но това е ежедневната им кола, няма натрапчива визия. Оттам са тръгнали към града, събрали са се на определено място и всички са вървели пеш до ресторанта. Снимки, видеа от фотографа им, без никакви коли.

До момента на бала на сина ми, в града не е имало подобна организация и на снимките изглеждаше много симпатично.

Пиша всичко това, защото наистина зависи от самата организация. В едни случаи никой не ти вижда колата, а в града може и пеш да се отиде(на последния сборен пункт), в друг случай колите са на показ, а пеш или с градски транспорт е немислимо.

# 1 015
Раздават им отличителни знаци, тъй като всеки клас си води неговия фотограф. И като тръгне колоната от коли, класовете се мешат. При нас бяха 2 училища дори. Та фотографът да разбере, че идва абитуриент от неговия клас. Това са 300 деца.

# 1 016
Аз също подозирам, че синът ми ще иска да се самозакара, защото се е сраснал с колата си. 😅

Димис, мисля, че с теб сме съгражданки. 🤗 Но дори по наше време, преди 25-30 години, абитуриентските балове си бяха градско събитие с шумотевица на площада. Ех, хубави времена бяха. 😌

# 1 017
  • София

Попадна ми тази снимка с табелката вместо регистрационен номер Simple Smile Малко усмивки да внеса в темата.И това ще мине.Още малко остана.На обратно броене сме май всички.
Тия дни и ние трябва да  се заемем с организацията за почерпката и ресторанта,така че ще бъде полезно да споделяме и мисли по тая тема

# 1 018
Да питам мамите от София колко вървят грим и прическа?

# 1 019
Аз също подозирам, че синът ми ще иска да се самозакара, защото се е сраснал с колата си. 😅

Димис, мисля, че с теб сме съгражданки. 🤗 Но дори по наше време, преди 25-30 години, абитуриентските балове си бяха градско събитие с шумотевица на площада. Ех, хубави времена бяха. 😌
Синът ми отиде със семейната кола, че неговата е с цвят, близък до костюма и нямаше да има контраст.
Може и да сме от един град. В нашия малък град наистина си е събитие абитуриенските балове. В интерес на истината синът ми в последния момент реши да се включи с колата. Беше от организаторите,  имаше някои прояви и спечели уважение не само от учителите.По баловете ще се търсим на площада. Може и по-рано да си спретнем среща. В съседни теми се организират срещи. Преди Коледа майка от форума ме намери  и се видяхме.

Общи условия

Активация на акаунт