Абитуриентски страсти 2024

• 125 106
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 020
  • софия
Да питам мамите от София колко вървят грим и прическа?
Лятото говорихме за 150 лв. Може би ще има лека корекция.

# 1 021
  • София
Миналата година гримът й беше 180 лева. Включително пробен.
Прическата беше 80, но в нейния случай не говорим за сложна прическа.

# 1 022
Олеле, какви цени.

# 1 023
А практика ли е да се наеме отделен фотограф от този на класа? И в такъв случай той кога прави снимки на абитуриента?

# 1 024
Оставете практиките и устройте събитието по собствена кройка. Наетите за фотосесиите на класа фотографи снимат и по време на бала. Ако правите събиране, всеки близък с добър апарат и усет за кадриране, би могъл да снима. Присъствието на външен човек прави момента витринен (изкуствен). Дъщеря ми не искаше да се чувства като мечка на синджир - да центрира вниманието и всички по задължение да повтарят колко е хубава. Събрахме се в уютно заведение близо до града, изкарахме задушевна вечер много близки хора, които могат да са отпуснати, когато са заедно. Снимки тази вечер не правихме (имам непоносимост към софраджийските снимки). Но направихме на избрано непублично място предварителна проба как се чувства с пълния набор грим, цвят и оформление на косата, рокля, обувки, чанта, бижу и тогава снима приятел. За бала коригирахме цвета на косата, грима и сменихме бижуто с по-семпло.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 07:35 от Шарлот

# 1 025
  • София
Едно към едно с написаното от Шарлот е усещането за предстоящото събитие у нас. 😊❤️

# 1 026
Аз по собствена кройка ще го правя, но искам и фотограф. Обаче малко ми е мъгла кога да я снима.

# 1 027
  • София
При нас планът е снимките да са в ден, различен от балния.Ще иде на пробен грим и прическа и ще комбинираме с фотосесията. На самият ден ще е лудница и не виждам кога може да се случи подобно занимание.Става, оправя се, отива на грим, после следва планиран обяд с близки( семейното тържество, което планираме няма да е в стил малка сватба).Тя ще дойде там да я видя и да уважи гостите за 2 часа, после отива  към класната, събиране с класа или където там ще се събират, ресторант и т.н.... Ние няма да я съпровождаме като агитка и да махаме на площада, а ще останем да си допразнуваме.Не изпитвам никакво любопитство към съучениците й.Не смятам че и логистично може да се случи безпроблемно това изсипване на Невски.И не на последно място, нека се наслади на нейния си момент по младежки  без да усеща погледите на родата. Снимките от там ще има от фотографа  на класа ( надявам се).За фотографирането в  ресторанта не съм сигурна дали ще ползвам отново професионален фотограф или  може и сами да се документираме Simple Smile Та- това е моето виждане и план за нашия бал

# 1 028
Малко инфо от вчера, може да има заинтересовани Blush

И този път отново заложихме на Асеновград, и съм доволна. Вчера отидохме, нямаше много пазаруващи в делничния ден. Малката премери доста рокли в различни магазини - по две дават, не може да се снима. Важното е, че харесахме, изчакахме 2-3 часа да нанесат корекциите и си я взехме още същия ден (за нас е добре, понеже пътуваме от далече)
Има голям избор, модели, цветове. Цените са повече от нормални - от 800 лв до към 1600 лв масовите, ако са изцяло от дантела 1200-1300 лв.
Сигурно има и по-скъпи, в Радичев даже и не попитах колко са, малко кичозни ми изглеждаха и жената в магазина се държа странно.

# 1 029
  • София

Сигурно има и по-скъпи, в Радичев даже и не попитах колко са, малко кичозни ми изглеждаха и жената в магазина се държа странно.

Ха-ха, и ние като мерихме там просто така, ни призова бабите да платят роклята. Ето, преди нас бабата на абитуриентката казала: аз съм събрала пари, аз ще я платя Simple Smile Проведе мним разговор по телефона със самия Радичев за 10% отстъпка. 😀 Въобще продавачките в Асеновград са виртуози в търговията. На какво ли не се наслушахме.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 21:15 от bazel

# 1 030
В групите във фейсбук е пълно с рокли на Радичев на 1/2 цена.

# 1 031
Записвам се да следя, понеже догодина ми предстоят тези хубави емоции покрай завършването на дъщеря ми.

# 1 032

Ха-ха, и ние като мерихме там просто така, ни призова бабите да платят роклята. Ето, преди нас бабата на абитуриентката казала: аз съм събрала пари, аз ще я платя Simple Smile Проведе мним разговор по телефона със самия Радичев за 10% отстъпка. 😀 Въобще продавачките в Асеновград са виртуози в търговията. На какво ли не се наслушахме.
Bazel, какви загрижени и артистични продавачки😃

# 1 033
  • София
Biserka_a, в София няма такова обслужване. Grinning И все пак купихме рокля именно в Асеновград.

# 1 034
Здравейте! С роклята се справихме отраз. В София. Сега следва да намерим обувки. Критериите са номер 41, с каишка, т.е нещо да държи крака, ток около 7-8 см, цвят засега нещо сребристо, и отпред ако са затворени да не са заострени, че крачето е широко. Рових по сайтове, йок. Тепърва ще обикаляме магазини, но ако някой предложи подходящ, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт