Абитуриентски страсти 2024

• 127 457
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 510
  • Самоков
Прекрасни са всички деца. Да са здрави и много успешни. Ние живеем в малък град и бала на всички зрелостници е на 24-ти в един ресторант и винаги е много весело. Младежът е много доволен, било много хубаво.

# 511
  • Шумен
Прекрасни са всички деца. Да са здрави и много успешни. Ние живеем в малък град и бала на всички зрелостници е на 24-ти в един ресторант и винаги е много весело. Младежът е много доволен, било много хубаво.

Прекрасен младеж!  Страхотен костюм.
На vnd също!
На добър час на всички! Flowers Four Leaf Clover

Щастлива мама благодаря! Flowers Hibiscus

# 512
nelly_d, прекрасен абитуриент, успех!

# 513
Ама много е шикозен младежа, браво!
И снимката и позата, като за сайта на Теодор( и подобни) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 514
  • София
Много неподходящи снимки:

Скрит текст:

И биваше цепката да не е до пъпа Rolling Eyes

# 515
Ох, прекрасни са ви децата!
Последните два костюма много ми харесват цветовете Relaxed

# 516
За сега това е моята фаворитка Sunglasses
Очарователно мпмиче!

Тя е и Мис Роза тази година
https://www.zakazanlak.bg/slider-18/nedelina-nedelcheva-e-carica-roza-2024-16647

# 517
  • на морето
Да са здрави и успешни всички абитуриенти!
Ето моят син с дъщерята на моя колежка и приятелка

# 518
dodi приятелят ми беше със същия костюм! 😄 страхотно изглеждат и двамата! Момичето е страшно красивоо 🤗😍

# 519
Да са здрави и успешни всички абитуриенти!
Ето моят син с дъщерята на моя колежка и приятелка

Много са красиви!
Здрави и успешни да са!

# 520
Прекрасни деца!
Всяка година има чудесни попадения.
Само се изненадвам, че никой не информира младежите, че ако ще се прегръщат на снимките сакото се разкопчава.

# 521

Ето я и моята абитуриентка.

# 522
  • Sofia
Много ми хареса това момиче.
Не одобрявам народните носии за бал,но тази е много изчистена,изискана,модерна....,а момичето е красавица 😍

# 523
И нашия бал мина, вече мога да давам съвети за бъдещите абитуриенти:) Simple Smile
Гледам снимките и ми прави впечатление, че цвета на костюма на живо е различен от този на снимките . Цвета е петролено син.
Най - любимите ми моменти бяха тези пред ресторанта и когато се прибра посред нощ и седнахме да си говорим и четем картички.
Нагледах се на абитуриенти прекрасни момичета и момчета. Всички, който видях бяха много стилни и красиви.

# 524
  • Down south
Много ми хареса това момиче.
Не одобрявам народните носии за бал,но тази е много изчистена,изискана,модерна....,а момичето е красавица 😍

Тук има още нещо, освен народните мотиви. Има изисканост, чар и излъчване, което фотографа е уловил и съответно успял да предал на нас, виждащте.
Тази девойка спокойно може да бъде олицетворение на "Българската красота" с главно "Б"

С удоволствие бих показвала screen shot на снимката на приятели и познати тук, които искат да видят, какво е българска момиче.

ПП И пълните и противоположности Sad  
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 04:42 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт