Абитуриентски страсти 2024

• 125 030
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Здравейте,  как става поръчката от House of CB? За колко време пристигат?
Аз нещо не мога да се ориентирам в сайта. В кой раздел гледате за рокли за бала?

# 976
  • софия
Имат отделна категория - https://app.houseofcb.com/category?category_id=629, но и в другите има подходящи.

# 977
Имат отделна категория - https://app.houseofcb.com/category?category_id=629, но и в другите има подходящи.
Всички ли са за цицорести абитуриентки?

# 978
  • софия
Не мога да отговоря, не съм дизайнер на моделите. Мисля, че всички можем да разглеждаме и преценяваме сами.
Като гледам моделите, не са особено "цицорести". Напротив. Ако бюстът е по-голям, някои модели са особено неподходящи. Според мен има модели, които оформят бюст, там където няма. Както и има модели, които са твърде смели за моето разбиране, а и изглеждат неудобни, но всеки е различен.
Напр. този Едно навеждане и... Подобен модел би седял добре на малък бюст.
Приятелка на дъщеря ми си поръча рокля. Тъничка е като тревичка, чашка А и изглежда чудесно в нея.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 13:35 от zvаnchе

# 979
  • Варна
Днес ходихме да избираме рокля. Докато пробвахме първата, видяхме една недовършена, пробвахме я и се влюбихме в нея. Много съм доволна, че избрахме красива и различна рокля.
Останаха само аксесоарите. Запазила си е часове за грим и прическа и маникюр, заведението го запазихме още миналата година- с две думи, почти сме готови. Simple Smile Не мислех, че ще ми се наложи да дам 2000 лв. за рокля. Преди десет години правихме бал на голямата ми дъщеря и цените бяха дооста различни.

# 980
Да, ще трябва да се примирим с цените...
Скоро правих една поръчка във фешън дейс, не бях правила от години. Стои ми в историята поръчка на кожена чанта - 105 лв - мисля, че 2019 г. беше. В момента същата чанта в същия сайт е над 600 лв. 🙄

# 981
Както бяхме до никъде и вече организирах събитието Simple Smile Запазих къща за гости, ресторант и поръчах украсата за вкъщи в рамките на 3 дена. Синът ми не е решил дали ще е с костюм, така че там явно ще се отреагира в последния момент. На мен ми олекна обаче, че знам какво да правя с гостите...

# 982
И аз имам същите съмнения, особено пък за момче. Някой ако е ходил предишни години, моля да сподели.
За момчета миталата година имаше точно 3 щанда. Едните бяха изложили само каталози с платове, другите бяха едно магазинче от Пиротска (гола вода) и третите от Карлово, май бяха Бандерол, които имаха интересни костюми и комбинации, но трябва да се ходи до града, ако не харесаш нещо на момента. Разгледайте им сайта и направо ако си харесате може да питате дали ще го имат на изложението и какъв размер, за да го пробвате.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 11:20 от Gigi

# 983
Благодаря! Категорично се отказваме от изложението. През февруари - март ще си обиколим дежурните магазини и все ще харесаме нещо. Вчера синът ми каза, че предпочита син костюм и да не е с официални обувки, а с поредните "Джордан", евентуално.
В Монни (а и не само там) правят отстъпка за цялостна визия (което включва и официални обувки обаче), така че ще следим кога ще пуснат абитуриентските колекции.

# 984
McKitty, съветвам ви след средата на март да ходите, тогава зареждат мъжките костюми за бал и нови колекции.
Общо взето навсякъде правят отсъпки за цялосто обличане. Вижте и в Лазарини и Теодор. Андрюс не си губете времето. Общо взето има от къде да се избере и купи, въпрос на бюджет и вкус.

# 985
Защо така за Андрюс?

# 986
Вижте и в carducci, освен теодор. Аз пък не съм фен на монни.

# 987
  • София
В Парушев също съм виждала приятни по-спортни модели.

# 988
Нищо не ни хареса и материята също не е ОК, евтини костюми с кофти качество. Същото ми е мнението и за Massimo Dutti - кофти материя.

Иначе - да Сarducci, също и Агресия, но там е по-скъпичко, но качествено - избора е ограничен.

Гледайте етикетите ако това е от значение за вас. Има много изкуственяци. Особено за ризите - гледайте да е памук или коприна и ако ще е от 14 ч. с ризата вземете 2, че може да се поизпотят младежите до вечерта. Иначе може под сакото да си сложи някоя готина тениска и преди да тръгне за ресторанта да си сложи ризата.
Нашия държеше още с гостите да си е облечен, взехме резервна риза, но не се наложи (допълвам - ризите взехме от Лазарини има много голям избор и са качествени).

# 989
Агресия има само в София...

Общи условия

Активация на акаунт