Преди нова година ходи на пробни прически и грим, графикът за деня е съставен. Дори вчера ми се обадиха от офиса на фотографката, за да им кажем горе-долу часовия диапазон за снимки в деня.
Дъщеря ми се подготвя много усилено за кадидантастудентски изпити и е делигирала организацията на партито на мен
Минали години сме ходили на абит. балове на наши приятели и тя винаги е имала интерес и е присъствала, когато може, и някакси беше естествено и тя да има такова парти, не е протестирала, напротив.Около новогодишните празници се разходихме по испанско и инвестирах 2-3 часа в тамошен бутик за рокля за мен
. Доволна съм, имах възможност за пробвам доста модели и да избера, не всички ми стояха, но пак бяха прекрасни. Като ти подадат съответните аксесоари, тоалетът се завършва и съвсем по друг начин се виждаш, професионалисти!За паричните подаръци - колкото са по-близки, толкова по-големи суми дават. Също и възможностите на хората имат значение. Аз лично предпочитам нещо за спомен да й подарят, което ще й напомня за човека, но всеки преценява.
Бързо да минава вече тази важна учебна година и да приключваме, че.....

. Затова искам да й подарят нещо, а не пари, но много хора не искат да рискуват, по-лесно е пари. Не ми е проблем, де, само споделям, че има и друга гледна точка.