Абитуриентски страсти 2024

• 125 288
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 170
Преди месец класът на моя младеж покани официално класната.
Бяха поканили танцов ансамбъл, след това се е разигравала някаква историческа сцена по подписване на договор, класната е историчка.
Договорът е бил за това, че класната обещава да не пише повече отсъствия до края на годината и че обещава да уважи поканата за бала, нещо от този сорт.
На мен лично ми се струва прекалено всичко това, но тя се разплакала от вълнение.

# 1 171
👀
Всичко в тази държава е такова..показност и дандания на макс за всичко! Погачи, хора, петли..

# 1 172
  • Някъде там
Тази покана ми хареса.
https://vm.tiktok.com/ZNdNMhARD/
Пак в тик-ток, видях покана с пожарна. Не го гледах цялото, но е абсурдно за мен , да дойде пожарната за такова нещо.
И моите каниха класната, но съвсем обикновено в двора на училището.

# 1 173
  • София
Малко се съмнявам да са дошли от пожарната, за да канят класната 😁
По принцип и пожарни коли се отдават под наем.

# 1 174
  • Някъде там
Малко се съмнявам да са дошли от пожарната, за да канят класната 😁
По принцип и пожарни коли се отдават под наем.
Явно не съм се изразила правилно,  имах предвид, че са наели цяла пожарна да канят класната, нелепо ми се вижда.

# 1 175
  • София
Ясно.
Ами да, явно масово се опитват да измислят нещо оригинално и невиждано, но деца са все пак, да не им се сърдим толкова. Пък и добрият вкус и чувството за мярка далеч не са масово явление и сред възрастните, това е положението.
Иначе преди година-два попаднах на много забавно нещо - класна фен на футбола, примерно заклета левскарка; организират се с класа да ходят заедно на мач и в паузата след първо полувреме извадиха букета, а на светлинното табло на стадиона се изписа заветното "Ще дойдете ли с нас на бал?". Ами много сладко се получи.

# 1 176
А към какви ресторанти се насочвате за сбирката с роднините? За София да препоръчате нещо? Става въпрос за догодина разбира се. Как вървят кувертите? Не търсим нещо помпозно, а прилично заведение, може да е с градина. Още се колебаем дали бала и роднините да са в един ден или отделно.

# 1 177
  • София
Това с канененто на учителите и на мен ми идва малко в повече, особено като слушам дъщеря ми какви сценки разиграват...Последно за да поканят не помня точно кой учител ама бяха извикали Камен Воденичаров ( бивш възпитаник на училището ) за да отправи покана...Rolling Eyes

За ресторант за София мога да препоръчам Банкович - Лозенец. Има много хубава градина. Но се ориентирайте по рано,  м. октомври даже. Че аз бях доста закъсняла когато през февруари реших да запазвам ресторант.

# 1 178
Това с канененто на учителите и на мен ми идва малко в повече, особено като слушам дъщеря ми какви сценки разиграват...Последно за да поканят не помня точно кой учител ама бяха извикали Камен Воденичаров ( бивш възпитаник на училището ) за да отправи покана...Rolling Eyes

За ресторант за София мога да препоръчам Банкович - Лозенец. Има много хубава градина. Но се ориентирайте по рано,  м. октомври даже. Че аз бях доста закъсняла когато през февруари реших да запазвам ресторант.
И къде запазихте?

# 1 179
"Старият чинар" на Дондуков срещу Първа английска гимназия. Има и градина и няколко отделени зали.Много е вкусно и обслужването е на ниво.Има малък паркинг до Заимов, който ползвахме.Преди две години след балът на дъщеря ми останахме много доволни.Осемдесет лева беше на човек, но ние поръчахме доста богато меню.Запазихме декември.Но голяма част от датите бяха резервирани вече.Тази година ще имаме младеж 12 клас.Той си пожела на поляна с каравана.Не на заведение.Столове и маси имаме вече.Меню също.Познат готвач ще готви.Чудим се, ако завали какво ще правим.

# 1 180
  • София
Ох като каза меню, аз още не мога да измисля какво меню ще е подходящо за наетата зала.
Вие на какво сте се спрели?
По-възрастните хора са си традиционалисти има и вегетарианци и изобщо съм изгубена. Но се надявам като избера кетъринг фирма евентуално и те да имат насоки и предложения.

# 1 181
  • София
За такъв тип събиране не е ли по-подходящо да е плата- със салати, скара, хапки и т.н....

# 1 182
  • София
Аз запазих пак Банкович, но на пл. Славейков.
Идеята ми е за менюто: плата със скара ( тяхната поне е много хубава ) , плато салати и такова с топли предястия.
Всеки да си взима и да не тормозя хората с меню и избор Simple Smile

# 1 183
  • София
Аз още съм в колебания дали всичко да е на плата или индивидуални порции.Или пък индивидуални салати и останалите  неща на плата...Същото чудене ми е за десерта- дали торта или някакви моно десерти

# 1 184
По едно време се бях разочаровала от Банкович.
Този на Славейков не сме го тествали, а работя на 2 крачки от него.
Трябва в някоя обедна почивка да идем на обяд.
Иначе преди години бяхме върли фенове на ресторанта, много често вечеряхме там.
За вечерята с роднини и приятели по случай бала избрахме един италиански ресторант, където има място за дисководещ и танци.
Там празнувахме през януари юбилей на мъжа ми, много хубав купон стана.
Поканихме пак същия DJ.

Общи условия

Активация на акаунт