Абитуриентски страсти 2024

• 125 228
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 230
Никакви подаръчета няма купувам, абсолютно ненужно ми е. Как ли няма да си сложа магнитче с нечие чуждо дете. Обикновено така остават по масите

# 1 231
  • София
За да объркаме съвсем Звънчето - на мене изключително ми допадат черните - и като форма, и като цвят, и панделката е на място. Ама ако може без картинките, че твърде буквално става, пък и имам известни възражения към графиката.
Сигурно ето така човек си вади извода друг път да не пита 😁

# 1 232
  • софия
Напротив. Много ми помагате. Аз също не съм сигурна. Има нещо и в двата модела, което не ми е баш. Имам още малко време да поровя.
🤍

# 1 233
Напротив. Много ми помагате. Аз също не съм сигурна. Има нещо и в двата модела, което не ми е баш. Имам още малко време да поровя.
🤍
Значи ще е трети модел, Звънче😀

# 1 234
Еха, Светкавичка, страхотно си го измислила! Звучи много, много интересно, но ми е трудно да го визуализирам😳
Ще го изровя от архив и ще ти го пратя на лични. Абсолютно непретенциозен, става с 3ДPaint, само  за разпечатване рекламно студио ползвах, че нямам цветен принтер. Иначе дете в 3 клас може да го направи.

# 1 235
Еха, Светкавичка, страхотно си го измислила! Звучи много, много интересно, но ми е трудно да го визуализирам😳
Ще го изровя от архив и ще ти го пратя на лични. Абсолютно непретенциозен, става с 3ДPaint, само  за разпечатване рекламно студио ползвах, че нямам цветен принтер. Иначе дете в 3 клас може да го направи.
Сърдечно ти благодаря!

# 1 236
Zvanche, и двете опаковки ми харесват, но ето и трета идея. Скоро бяхме в Рим и влязохме в магазина за шоколад и сладолед Venchi, вероятно много от вас го знаят - в центъра, близо до фонтана Ди Треви. Там бонбоните ги опаковат в специална тяхна опаковка - прозрачна, но не целофан, а по-твърд материал, опаковката си стои като чантичка/плик без дръжки като я оставиш на масата, със златни отнаменти (старо злато) по нея и залепни с тяхна фирмена лепенка. Много е изящно и красиво, защото се виждат вътре бонбоните, които пък са с различна форма и опаковка всеки вид. Та защо не помислиш за прозрачно пликче, завързано с някаква златна или друга връзка/ панделка. Белгийските бонбони са красиви сами по себе си, защо да не се виждат?  Ето каква опаковка ми попадна, само като идея, разбира се:

https://www.emag.bg/komplekt-ot-200-opakovki-za-bonboni-cozevdnt … 9#product-gallery

Ха, междувременно влязох да видя дали ще намеря прозчаната опаковка на Venchi на сайта им да я покажа (не я намерих), но гледам, че имали магазин и в София. Представа нямах... даже според мен са по-подходящи за подарък от белгйиския шоколад, защото е отделно опакован всеки бонбон, а и са невероятни на вкус.

Сега ми вкарахте в главата идеята за мъжки портфейл с надпис...много ми допада. А и вътре може да се сложат пари. Аз за някаква бизнес раница се бях замислила, но това с портфейла май повече ми харесва.

Помагайте сега и с идеи къде да гледам за готини кожени мъжки портфейли.

# 1 237
  • София
Аз харесвам портфейлите на Томи Хифлигер и Масимо Дюти за подаръци, имат фирмени магазини, опаковат ги в луксозни кутии и изглеждат тежкарско. Гледам даже, че на вторите има надпис - "Възможност за персонализиране"
https://www.massimodutti.com/bg/mazhka-moda/aksesoari/portfeyli- … ya-za-karti-n1512
Звънче, гледала ли си кутийки в ЕмАрт? Имат много видове, твърдите прозрачни могат да се декорират тематично със златни нещица.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 13:59 от yovanka

# 1 238
  • софия
Zvanche, и двете опаковки ми харесват, но ето и трета идея.
Скрит текст:
Скоро бяхме в Рим и влязохме в магазина за шоколад и сладолед Venchi, вероятно много от вас го знаят - в центъра, близо до фонтана Ди Треви. Там бонбоните ги опаковат в специална тяхна опаковка - прозрачна, но не целофан, а по-твърд материал, опаковката си стои като чантичка/плик без дръжки като я оставиш на масата, със златни отнаменти (старо злато) по нея и залепни с тяхна фирмена лепенка. Много е изящно и красиво, защото се виждат вътре бонбоните, които пък са с различна форма и опаковка всеки вид. Та защо не помислиш за прозрачно пликче, завързано с някаква златна или друга връзка/ панделка. Белгийските бонбони са красиви сами по себе си, защо да не се виждат?  Ето каква опаковка ми попадна, само като идея, разбира се:

https://www.emag.bg/komplekt-ot-200-opakovki-za-bonboni-cozevdnt … 9#product-gallery

Ха, междувременно влязох да видя дали ще намеря прозчаната опаковка на Venchi на сайта им да я покажа (не я намерих), но гледам, че имали магазин и в София. Представа нямах... даже според мен са по-подходящи за подарък от белгйиския шоколад, защото е отделно опакован всеки бонбон, а и са невероятни на вкус.

Помагайте сега и с идеи къде да гледам за готини кожени мъжки портфейли.
Това Simple Smile

Мислех и подобен вариант.

Поръчвала съм портфейл при това момче - https://www.instagram.com/leathersthetic/
Страхотен!

Йове, благодаря. Ровя в Тему, че ми е по-лесно и има всичко Simple Smile Ако отида в ЕмАрт ще загубя часове.

# 1 239
  • София
Звънче, Ем Арт имат нелош сайт. Simple Smile
https://www.emart.bg/kutijki-za-podaraci

# 1 240
Не е точно тази опаковката - чисто прозрачна е. В къщи имам, ако се сетя довечера, ще снимам.

Zvanche, видях сайта, който ми предложи за портфейли. Много ми харесаха нещата на този човек, впечатлена съм. Даже му писах, да видим дали ще ми отговори.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 13:07 от Alia1

# 1 241
Вчера имахме късметлив ден и приключихме с обличането на абитуриента. Костюма с ризата купихме в края на февруари и започнахме да търсим обувки. Искаше лоуфъри, точно определен нюанс коняк, ясни параметри, но трудни за намиране. Поръчвах, връщах, поръчвах, връщах.. месец и нещо. Намерихме ги, той доволен. Вчера ходихме да намерим колан в същия тон и да дадем панталона за леко скъсяване. Когато облече пак всичко, се оказа че панталонът и горе му е широк. Сетих се да попитам консултанта дали нямат по-малък размер от същия модел. Имаха, заспа му. Дори скъсяване не е нужно, че е дългокрак. А в магазина смениха панталоните без никакви кандърми, въпреки че срокът за връщане е минал. Много съм доволна.

# 1 242
Момичета, a ще съобразявате ли цвета на облеклото на семейството с това на абитуриента? Или само отделни елементи/аксесоари?

# 1 243
  • софия
Не. Нито с абитуриентката, нито с бащата на абитуриентката.

# 1 244
Момичета, a ще съобразявате ли цвета на облеклото на семейството с това на абитуриента? Или само отделни елементи/аксесоари?
Да. При нас семейството присъства на голяма част от бала.

Общи условия

Активация на акаунт