Седмокласници 2023/2024 – тема 7 – втори срок и пробни изпити

• 41 749
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
Sanaka, преди 2-3 страници питах и някой сподели средните резултати на регалия, но и аз ще се радвам да видя схемата с разпределението по точки, че утре възнамерявам и аз да го давам

# 226
  • София
Хъм, уж чета, а съм го изпуснала това. 61т на първи модул, 29 - на втори. Само тъпи грешки е допуснал.

# 227
  • София
И аз се радвам на 84 плюс точки на щерката по Мат , но ми се стори че задачите  не бяха мн сложни. Дете от нашия клас е с 98-99 точки. Да, готви се, но си е дете от ДУ, ходи на курс само в Регалия от 7ми клас  и това е първи пробен за детето.  
Thinking По Бел същата работа, 74 точки на дъщеря ми, като тя не учи по Бел, хайде да кажа слабо учи, само в 7ми клас е на курс в Регалия и пише вяло домашните. В училище са с кофти учителка със слаба подготовка. Деца от Смг ще имат 100 точки от раз на Математиката. Та, ще видим втори и трети пробни. Не знам какво да мисля.. Не мога да й дам пробен от Междучасие, да я тествам, просто няма да ги направи, уви, инат...та си мисля че пробните не бяха много трудни.. Междудругото, назад имаше потребителка, която даде средните резултати на Регалия по Мат

# 228
А от тази година и НПМГ ще ги направят около 100 според мен, така че става още по - сложно с конкуренцията.

# 229
  • при моите любими
И аз мисля, че за МАТ паралелки тази година ще има завишаване на баловете. Ще има повече по 100. Ще видим де. Моят син се е запънал за ЕГ, въпреки че аз мисля, че в математическа паралелка/училище ще му е по-добре. Като излязат резултатите ще видя как ще ги подрежда...

# 230
Привет на всички! Следя и ви чета с интерес! Имам седмокласник , който ходи в Междучасие на Бел и в СМГ на Математика. Резултатите му са средни и смятам да му предложа изпита на Регалия , за да видя как ще се справи със него и задачите по мат там, защото от вас разбирам за по-голямата трудност на ПИ в СМГ и Междучасие!

Успех на всички!

# 231
  • у дома
ПИ по матем на Междучасие и СМГ всяка година се коментират,че са с ненужно завишена трудност и пак има изненадани от нея.Добри са за проверка на деца от МГ.

# 232
Като по чудо успях да пробутам пробния на Регалия по мат. Изкара 90т. Някой би ли пуснал статистика от този изпит?
Браво! 90 т. е в първите 10.5%, 97 ученика са преди него, от които 45 младежа. Общо 927 ученици, от които 427 младежи.
Качих в пощата картинката с графиката и екселския файл със статистиката.

# 233
Отиде дъщерята на училище. Ядосана до небесата. Те били прецакани от МОН. Не било честно. Най- труден е 7-ми клас и годината има 29 февруари, значи освен всичко друго ще учат 1 ден повече. Трябвало да им го дадат ваканция. И 15 мин докато тръгне все това мърмори. А тази седмица пък всеки ден имат контролно. Бива, бива, прекалено ми е и на мен.

# 234
Ахаха,  сладурка.

# 235
Отиде дъщерята на училище. Ядосана до небесата. Те били прецакани от МОН. Не било честно. Най- труден е 7-ми клас и годината има 29 февруари, значи освен всичко друго ще учат 1 ден повече. Трябвало да им го дадат ваканция. И 15 мин докато тръгне все това мърмори. А тази седмица пък всеки ден имат контролно. Бива, бива, прекалено ми е и на мен.

Браво на детето! Ще говоря днес с шефа и ще си искам и аз допълнителен почивен ден. Не стига, че свдмокласник  имам, ами и ден повече трябва да работя ..

# 236
  • София
laurentin, и моята беше много възмутена, че има един учебен ден повече точно тази година (и за всяка друга би била). Освен това на 03,03 има рожден ден и още повече я тормози, че трябва да го чака един ден повече. А не смята, че така се пада неделя, което е по-добре, защото събота е курсове.

# 237
  • София
Хаха, големи образи са ни наборите!
Значи сега смятам да се пазаря с шефа за два дена аз тогава да почивам, защото съм с две седмокласнички.😆😁😆
Обаче те се сърдят за 29.02, но нищо не казват, че ще завършат 2 дни по-рано, т.е. на 28.06, а не на 30.06😉.
Аз успях засега само на Междучасие ПИ да пробутам и едната каза, че не е толкова труден.
Ще се опитам почивните дни да ги накарам и Регалия да решат, но не знам дали ще успея, че за курса по БЕЛ са им дали 2 преразказа.

# 238
Някой да има информация за резултатите от олимпиадата по биология? Гледам, че са излезли резултати по фиктивни номера. Това какво означава и защо се публикуват след като не носят никаква информация? Как се справят децата, които се целят към НПМГ по другите балообразуващи предмети?

# 239
За олимпиадите - гледах на сайта на природни науки по физика миналата година олимпиадата пак е била на 18ти февруари и новината с резултатите е от 18ти март. Така, че има да си почакаме. По биология са излезли на 10ти март 2023.
С броя на оценките в училище сме все още много зле. Вече е с 3 оценки - една, от които е от Опълченците наизуст. Толкова се притесняваше за това, а се оказа, че вчера са били само 3 деца, които са били готови. Много беше горд от себе си, че го е научил перфектно. Иначе нито контролни правят, нито някакви домашни значителни имат. Доста от учителите отсъстват и нямат заместници включително и госпожата по физика. Втора седмица пропускат по 2 часа седмично. На него му е добре Smile Очертава се моят евентуално с петици по биология и физическо. По биология проблемът според мен е в учителката - не преподава добре, не може да се справи с дисциплината и дава контролни върху неща, които не са нито в учебника, нито преподавани. И двете деца се оплакват от едно и също и нямат проблеми по други предмети. Въобще не мисля да хвърля усилия за оличен по предмета. По физическо - и там е мисия невъзможна. Синът ми супер се възмущава колко били нормативите за скок на дължина. Той е по-нисък (все още е 1.52) и няма никакъв шанс да ги покрие.

Общи условия

Активация на акаунт