Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога и в колко часа ще се проведат националните външни оценки (НВО) през 2024 г.?
Какви промени са направени в НВО през 2023 г.?
Какви ресурси и материали могат да бъдат полезни за подготовка за НВО?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога и в колко часа ще се проведат националните външни оценки (НВО) през 2024 г.?
-
Какви промени са направени в НВО през 2023 г.?
-
Какви ресурси и материали могат да бъдат полезни за подготовка за НВО?
-
Какво представлява "седмокласната поща" и как мога да получа достъп до нея?
-
Какви са разликите между пробните изпити на "Регалия" и "Междучасие"?
По Бел същата работа, 74 точки на дъщеря ми, като тя не учи по Бел, хайде да кажа слабо учи, само в 7ми клас е на курс в Регалия и пише вяло домашните. В училище са с кофти учителка със слаба подготовка. Деца от Смг ще имат 100 точки от раз на Математиката. Та, ще видим втори и трети пробни. Не знам какво да мисля.. Не мога да й дам пробен от Междучасие, да я тествам, просто няма да ги направи, уви, инат...та си мисля че пробните не бяха много трудни.. Междудругото, назад имаше потребителка, която даде средните резултати на Регалия по Мат
Очертава се моят евентуално с петици по биология и физическо. По биология проблемът според мен е в учителката - не преподава добре, не може да се справи с дисциплината и дава контролни върху неща, които не са нито в учебника, нито преподавани. И двете деца се оплакват от едно и също и нямат проблеми по други предмети. Въобще не мисля да хвърля усилия за оличен по предмета. По физическо - и там е мисия невъзможна. Синът ми супер се възмущава колко били нормативите за скок на дължина. Той е по-нисък (все още е 1.52) и няма никакъв шанс да ги покрие.