Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога и в колко часа ще се проведат националните външни оценки (НВО) през 2024 г.?
Какви промени са направени в НВО през 2023 г.?
Какви ресурси и материали могат да бъдат полезни за подготовка за НВО?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога и в колко часа ще се проведат националните външни оценки (НВО) през 2024 г.?
-
Какви промени са направени в НВО през 2023 г.?
-
Какви ресурси и материали могат да бъдат полезни за подготовка за НВО?
-
Какво представлява "седмокласната поща" и как мога да получа достъп до нея?
-
Какви са разликите между пробните изпити на "Регалия" и "Междучасие"?
). Та той заминаваше да играе в Сарагоса, Испания и аз се тръшнах на тате: Испански ще уча!Чаках 2 часа да подам документи в АЕГ и после отидох с една приятелка във ФЕГ тя да подава, а там за испански с трън да ходиш, няма кой да закачиш. Викам: Тате, направо са ме приели. Той дали да ме амбицира или откаже каза: Става, тате, но при едно условие - да завършиш АЕГ като частна ученичка. Речено сторено - съдрах си з@дник@, но успях. (Тук отварям още една скоба по повод участието на родителите ми в кампанията. Мама не знаеше за разговора с тате, който пък се случи командировка по време на изпитите и когато предния ден попита: Утре къде трябва да те заведа на изпит? Щеше да получи инфаркт, когато получи следния отговор: Момчета френски и момичета изпански са в Бастилията).
Липсата на учители е огромен проблем, но пък винаги може да се доучва, ако има желание. Има и доста обяви за работа с езици, различни от АЕ и НЕ. За мен езикова гимназия е много добър вариант, ако детето не е ориентирано към точните науки.