Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 286 437
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 285
Моника трябва да е, Христиана ми се стори, че я има в кадри от още неизлъчен епизод (плажно парти).

# 286
Момичета, а с кой ще се целува Алек днес, че Маги полудя?
Залагам днес ,че Християна си тръгва този път.
Незнам защо, ама моята конспирация е ,че срещата си беше за Теа, за Маги щяха да измислят нещо по яко, отколкото това с кексчетата, беше много като за нея нагласено.
Това ме навява на мисълта, че на Теа й беше казано да открадне срещата от екипа.
Вие как мислите?
Изглеждаше ми някак много нагласено, нищо ,че се опитаха да го представят по друг начин.
Изкараха Маги жертва, смятам ,че това ще е образа й в предаването, след като вече разбрахме на сто процента, че е вътрешен човек.

# 287
  • София
Така, сгреших - Маги е на среща. Да не плаче много, сега пак мернах татуировката на ръкатаѝ, значи е едната финалистка със сигурност. На кадъра, където едната финалистка отива към него, дават ръката ѝ и не мисля, че има друга участничка с такава татуировка.

Има! Татуировката е на Надежда в промото, не е Маги! Но според мен щом я показват, тя не е победителка!

# 288
Така, сгреших - Маги е на среща. Да не плаче много, сега пак мернах татуировката на ръкатаѝ, значи е едната финалистка със сигурност. На кадъра, където едната финалистка отива към него, дават ръката ѝ и не мисля, че има друга участничка с такава татуировка.

Има! Татуировката е на Надежда в промото, не е Маги! Но според мен щом я показват, тя не е победителка!

Маги е. Надежда няма такъв татус на ръката.

# 289

Ето го на Маги. Според мен на кадъра от промото е нейния татус. На Надежда е от вътрешната страна на ръката, а този от промото беше като гривна, както на Маги

# 290
Мерси, точно тази според мен се вижда. Може би обаче наистина това показва, че не печели.
Миналия сезон също беше ясна Елена от кадъра с финалистките.

Ето го на Маги. Според мен на кадъра от промото е нейния татус. На Надежда е от вътрешната страна на ръката, а този от промото беше като гривна, както на Маги

# 291
Коя отпада тази вечер?

# 292
  • Paris
Аз попаднах на това видео на господарите днес

# 293
Продължавам да мисля, че няма да е Магдалена. И между другото роклята не прилича на булчинска.. отпред ми изглежда като светло сива, а в заден кадър чисто бяла. Може и от светлината да е, не знам..

# 294
  • Paris
Продължавам да мисля, че няма да е Магдалена. И между другото роклята не прилича на булчинска.. отпред ми изглежда като светло сива, а в заден кадър чисто бяла. Може и от светлината да е, не знам..

И мен малко ме притеснява, че отвсякъде това се говори

# 295
  • София
Много ясно, че навсякъде се говори това. Всички преписват от тук. Simple Smile
Татуировката на Маги е разкрита тук много отдавна, веднага щом излезе промото.

# 296
Миналата година също познахме Елена по ръцете, тази година татус на Маги, ако пак тя е втора има пиша двойка не тези сценаристи.
П.С. финалистиите не са с булченски рокли на финала.

# 297
Миналата година Елена дори не беше с роклята от промото, което уж я издаде. Това са кадри за заблуда според мен.

# 298
Миналата година Елена дори не беше с роклята от промото, което уж я издаде. Това са кадри за заблуда според мен.

Е, как не е била с тази рокля на финала Елена? Точно с нея беше. Grinning

# 299

Напротив, това беше сцената от финала и Елена беше точно с тази рокля.
Ще е доста глупаво, ако и тази година уж за заблуда показват втората на промото.

Общи условия

Активация на акаунт