ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 177
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 480
  • Paris
Аз съм сирак. С психично заболяване. Ако някога съм в такова предаване няма да го кажа на никой, защото знам, че ще ме намразят още повече. То бива да си злобно човече, ама злобата напоследък си прелива ужасно. И само това гледаме. Вече е прекалено, човек се отвращава.

Защо да не го кажеш, според мен това показва, през какъв път си минал и не е нещо лошо. Напротив -силен човек.

# 481
За мен конфликта млади - стари е изкуствено създаден. От творческото безсилие на сценаристите. В първи сезон половината бяха над 30, но там имаше доста по-голямо разнообразие на типа момичета

# 482
Нищо не става от тези всичките, а Ергенът като се озъби и му отива всичкия чар по дяволите, без да споменавам, че има речника на квартален гамен. След два сезона ще ме откажат на третия, и тормоза не е тормоз, и скандалите са им пълна скука и повтаряне на едно и също..чак ми залипсва Алекс от първия сезон, тя поне успяваше да ме ядоса.

# 483
"Mноу якуу"   Еййй, не са чели никак книги тез девойки.., елементарни Sad

# 484
Ох, няма ли край тая среща...
От тоя скандал за малко да си изгоря бермудЪТ с ютията, уа Joy..или ва се произнася Grinning
Ми то по нощите не си е за домакинстване.

# 485
Чудя се дали всички бъдещи срещи ще са така дълги и дали е възможно да имаме скандално поведение.. 🤔🤔

# 486
Срещата и на мен ми идва прекалено дълга, както и епизодът като цяло. За мен времетраенето на втори сезон си беше перфектно.

# 487
Аайдеее започна мляскането.

# 488
  • София
Кои са най-често използваните думи и фрази от момите?
Много е красиво, определено, изключително, комуникирам, чувства и емоции.

# 489
Ергенчето 'ич не се помОтва.. твай..  Joy

# 490
  • София
Виктория се държи шизофренично - като обиждаше всички наред най-безогледно, се чувстваше супер, а сега седнала да плаче, че никой не я харесва и ще й отнемат срещата. Ами не може да е изненадана, че който сее ветрове, жъне бури.

# 491
“Това ще изглежда много романтично”, явно се мисли само как ще изглежда отстрани

# 492
  • На Изток от Рая
Крисито ще вземе да познае, че Катето ще се прибере мокра😀

# 493
Ох, много фалш и поза в тая среща, супер изкуствено, никак не е реалистично.
Имам чувството, че им казват в слушалка какво да си кажат и направят или е добре обмислен сценарий - имат НЕ от мен Laughing

# 494
Цуни Гуни...Саше я награби в мУрето..Joy
Отде я извади тая роза...от бермудите ли, уа Joy

Общи условия

Активация на акаунт