Термин Ноември 2024

• 42 482
  • 924
  •   1
Отговори
# 855
Vaflichka не си сама. На преглед съм чак на 20ти, когато ще се падам 16-17 седмица и имам чувството, че времето не минава. Гледам да не мисля, ама нещо като ме заболи или придърпа корема и веднага се зачочват въпроси дали всичко е наред. Rolling Eyes

# 856
Vaflichka не си сама. На преглед съм чак на 20ти, когато ще се падам 16-17 седмица и имам чувството, че времето не минава. Гледам да не мисля, ама нещо като ме заболи или придърпа корема и веднага се зачочват въпроси дали всичко е наред. Rolling Eyes

И аз съм така, уж гледам да се разсейвам с много задачки, но усетя ли някакво неразположение веднага се присещам и се започва мисленето. Аз съм на лекар на 11ти, струва ми се, че не съм ходила от месеци, хаха. Иначе ФМ ми е чак на 8ми юли, за нея няма да говоря колко далеч ми се вижда.... Smile
Аз пък съм с друг въпрос, не знам дали заради жегите, но послените дни хич не ми се яде, хапвам по малко, но като цяло нямам никакъв апетит. Някоя от вас изпитва ли го същото, то сигурно сега юли и август още по-трудно ще стане, хаха.

# 857
Олее тризнаци, от това, което съм чела за Дяволов той ще бъде перфектен за Вас! Края на юни ще бъда в 18та и също ще се следя при него. Пожелаваме си успех, може и да се засечем в болницата!

Аз нищо не чета 😄 Май и нямам намерение… не е моето нещо и много се отегчавам като чета … иска ме се… почвам дадена книга и я зарязвам по някое време…нз защо така…

Аз мисля да раждам в Майчин дом при Дяволов. В 20 седмица (края на юни) ще ходя за първи път при него да му кажа че искам при него да бъда и да се запознае с тризнаците 😄.

# 858
Гледам да свиквам с мисълта, че притеснението винаги ще заема някаква част от всичко Grinning

Иначе за хапването, според мен организма си показва от какво количество има нужда в момента. Ако ми се яде малко или нямам апетит, гледам да не се насилвам.

И аз съм така, уж гледам да се разсейвам с много задачки, но усетя ли някакво неразположение веднага се присещам и се започва мисленето. Аз съм на лекар на 11ти, струва ми се, че не съм ходила от месеци, хаха. Иначе ФМ ми е чак на 8ми юли, за нея няма да говоря колко далеч ми се вижда.... Smile
Аз пък съм с друг въпрос, не знам дали заради жегите, но послените дни хич не ми се яде, хапвам по малко, но като цяло нямам никакъв апетит. Някоя от вас изпитва ли го същото, то сигурно сега юли и август още по-трудно ще стане, хаха.

# 859
  • София
Момичета, как сте? 🙂 Аз имам тъп въпрос 😀 Как смятате в коя седмица сте? Примерно, аз съм 17-1 в момента по приложение, което чета, че значи, че влизам в 18-та седмица реално, т.е. по разни други графики съм в 5-ти месец вече (снимка долу) 😀 Вие така ли го смятате/разбирате, много ме обърква и все забравям да питам АГ 😀

Скрит текст:

# 860
17+1 се брои за 17 пълни седмици и 1 ден от 18 седмица. Мисля, че като си вече пълна 18 седмица ще си в 5 месец. Simple Smile

Момичета, как сте? 🙂 Аз имам тъп въпрос 😀 Как смятате в коя седмица сте? Примерно, аз съм 17-1 в момента по приложение, което чета, че значи, че влизам в 18-та седмица реално, т.е. по разни други графики съм в 5-ти месец вече (снимка долу) 😀 Вие така ли го смятате/разбирате, много ме обърква и все забравям да питам АГ 😀

Скрит текст:

# 861
Аз днес съм 17+6. Значи края на другата седмица ще влезна в пети месец, така ли? Аз въобще не съм наясно как се смятат. 😀 Само седмицата си знам.
Аз се чувствам вече доста по-добре, имам си апетит, не ми се гади, само повръщам от време на време от остри миризми. По едно време никак не се чувствах на себе си, умора, липса на сила, бях като сянка, сега определено съм дооооста по-добре. Иначе и при мен са едни постоянни притеснения от преглед до преглед, нооо гледам да не го мисля твърде много. Все още не ми личи, че съм бременна, което донякъде е супер за мен, макар, че имам корем и си го виждам. 😀 Дрехите почнаха да ми стават неудобни, постоянно се чудя дали не я притискам душицата. Нямам търпение да стане по-топло и да изкарам роклите.

# 862
И аз не знам как точно да смятам. Като направя 13 г.с + 6 дни и от следващия ден броя, че вече е 14 г.с (съответно 4 месец) Joy

Относно дрехите и мен всичко започва да ме стяга, трябва да търся нещо, че няма как да менкам 2 чифта дънки цяла седмица.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 13:57 от _Miss_

# 863
Броя си само седмиците и горе-долу преценявам в кой месец съм.
Аз от няколко месеца нося само анцузи. Изобщо няма да се бутам в тесни или неудобни дрехи. Правим средата на бебчето максимално удобна.

# 864
Лошото е, че при мен на работа с анцуг не може, иначе с удоволствие бих последвала твоя пример. 😀 Засега спасявам положението с няколко панталона, широки са ми на корема, ама не си е като роклята.

# 865
Ох и аз ако имах възможност щях да съм с анцузи, но работата не позволява. Joy

# 866
  • София
Аз работя от вкъщи и също с кеф се търкалям с анцузи насам-натам 😀

Поне времето вече ще се оправя, та ще залагаме и на поли/рокли. ☀

# 867
Момичета, усещате ли вече бебетата? Аз съм в 16гс и още не съм го усетила и всеки ден вече се надявам да дойде момента 😀 Успокоявам се, че причината най-вероятно е,че съм с предна плацента

# 868
Не го усещам аз. Или пък не осъзнавам, че това което усещам, е бебето. При мен усещанията са като гъделичкане и някой път все едно нещо ме дърпа в долната част на корема. Подозирам, че въпросното дърпане е от матката обаче. Със задна плацента съм.

# 869
Усетих го миналата седмица - 16 г.с. като лекичко потупване, сега някои дни го усещам, други не....Втора бременност е и затова може би се случват по-рано нещата.

Общи условия

Активация на акаунт