Звездни Компромати - Март'24

• 310 903
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 2 415
Анджелина сама е казвала, че се отнася по-добре и привилегирова (има ли такава дума?) осиновените си деца, за да не се чувстват отхвърлени. Според мен до такава степен, че Шайло, като първото им биологично, бяло дете, расте с огромен комплекс за малоценност, щото на всичкото отгоре е и красавица, но не бива да изпъква, щото останалите деца на Джоли ще се комплексират
Според мен да живее с Брат ще й се отрази много добре.

# 2 416
Oтносно Алия, беше ми голяма любимка, но е абсурдно да се твърди, че Бионсе е заела нейното място. Та те двете нямат нищо общо -  едната пее като звяр, а другата има доста семпъл диапазон и това е абсолютен и неоспорим факт.
Затова и Алия няма нито един хит, който да е издържал годините на времето. Достатъчно е да влезете в ютуб и то се вижда. И като жива не беше чак такава звезда, над нея бяха Мери Джей Блайдж, Миси Елиът (примерно).
Бионсе може да е всякаква, а мъжът ѝ отвратителен тип, но Бионсе носи заряда на истинска звезда. Както и Риана, впрочем.
А Алия... Не бих казала. Колкото и да я харесвам.

# 2 417
  • София
Как да няма хит, издържал годините на времето? Try again какво е? Беше си звезда и то каква. Достатъчно показателен е фактът, че умря толкова млада, без да има възможност да остави голямо творчество  след себе си, но въпреки това както се вижда и тук, достатъчно хора я помним и ни е любимка.

# 2 418
Try again е много далеч от голям хит, но да, тя е най-върховата ѝ песен, с това съм съгласна.
Беше си звезда, но не и от ранга на Бионсе и Риана. По-скоро от ранга на Каси - красива, но със семпъл диапазон.

# 2 419
На мен пък точно този "глас на звяр" на Бийонсе не ми харесва. Даденост е, но не ми е приятен за ушето. Ту мач ми е за всичко, глас, визия, поведение.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 12:46 от Анонимен

# 2 420
Martin Scorsese, Joe Pesci, Robert De Niro and Al Pacino
Скрит текст:

# 2 421
  • Glasgow
Готини 😍Ал Пачино показвал ли е бебето? На Де Ниро е много сладка, с азиатски черти, бузанка.
Скрит текст:

# 2 422
Алия има ли друга разпознаваема песен освен Try again?

# 2 423
  • Glasgow
More than a woman и Аre you that somebody мога да запея аз, други не се сещам май.

# 2 424
  • София
Алия има ли друга разпознаваема песен освен Try again?
За извън феновете ѝ или поне феновете на този стил - по-скоро не. Песните ѝ са се чартирали основно в САЩ и в известна степен - Великобритания. Хит от величината на Try again няма, не.

# 2 425
  • Glasgow
Rebel, изтриха ме вчера, Мадона ще има безплатен концерт на Копакабана на 4май. Хайде ⛱️🏖️

# 2 426
"If Your Girl Only Knew" също .

# 2 427
Има и други хитове, добавям We need a resolution и Rock the boat. Който се интересува, ги знае, както и който я помни приживе, знае, че не е вярно това, че се е слушала основно в Сащ и в UK. Тук също беше много, ама много обичана.
То и на Бийонсе аз песен от поне 10 години не знам, а има активна кариера. На Миси и Мери Джей Блайдж, с които беше сравнена, им знам по 2-3 песни и на двете, а имат дететилетия кариери и те.

# 2 428
  • София
Rebel, изтриха ме вчера, Мадона ще има безплатен концерт на Копакабана на 4май. Хайде ⛱️🏖️
Ти не искаш да се бориш с 2 милиона ( толкова се очаква да присъстват) латиновци за челна позиция, не 😂🤐
Прекалено темпераменти ми идват, познавам ги. Дори и да не бях гледал вече Celebration-a, не бих си го причинил, не и там.
Но заслужават! Много са ѝ верни феновете в Латинска Америка 👍

# 2 429
Аз не мисля ,че има смисъл да се коментира каква кариера би имал ,ако не се беше случила тази трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт