Звездни Компромати - Март'24

• 310 827
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 2 460
Глория като цяло се запази, и визуално, и като поведение. Няма фрапантни изцепки и плискане на леген. Държи фронта тя. Поддържа се, пази една линия на поведение, съблюдава фемилито да не прекрачва границите и да не излиза наяве какво е у дома и в отношенията вътре и извън него. Даже е леко скучна, няма клюки, няма а, у, Глория тъй, Глория инак. Не ми е любимка, но оценявам как изгради и запази имиджа си.

# 2 461
По Нешънъл Джеографик, даваха клиника в Русия, където ги удължават и подробности по процеса. Не само крака, но и ръце също, за да се запази, що-годе симетрията. Еееее ми, предпочитам да съм миньон. 😁

# 2 462
Това за махането на плаващите ребра първо го чух за Шер. Тя наистина има много интервенции и операции на какво ли не.

# 2 463
Наистина е леко скучна, но явно това е рискът, за да се опазиш без скандали и простотии.
Примерно в Денсинг старс, като участваше, беше много готина и танцуваше изненадващо добре. Там се показа в по-различна светлина и беше интересно.
Скрит текст:

Тони Бракстън на 56 и в топ форма, доста поотслабнала.
Скрит текст:

# 2 464
Григор Димитров

Скрит текст:

# 2 465
Глория я даваха онзи ден в хелс китчън. Лицето й е поувиснало, даже се изненадах. В никакъв случай не изглеждаше толкова младолика. Личат си годинките, но е много поддържана. И отново смешно превзета.

# 2 466
Миналото лято се случихме на един малък плаж с Глория и Ивана (двете под различни чадъри) и Глория ми направи страхотно впечатление по бански - стегната, грацилна, като младо момиче в тялото. Определено обръщаха глави с нейния приятел, който пък е много висок и като гардероб в раменете. Ивана също е много отслабнала и изглежда добре, но в никакъв случай не може да се сравнява с Глория, а мисля, че са на една възраст.

# 2 467
Ивана е по-голяма.

# 2 468
Глория този месец в "На кафе" при Гала,може да се види колко е "провиснала в лице" Stuck Out Tongue Winking Eye

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-15/kafe-2024-03-08/628178

# 2 469
По Нешънъл Джеографик, даваха клиника в Русия, където ги удължават и подробности по процеса. Не само крака, но и ръце също, за да се запази, що-годе симетрията. Еееее ми, предпочитам да съм миньон. 😁
Oх и аз съм го гледала. Има смисъл при разни деформации и т.н.. Но тъпи кифли за няколко сантиметра.... ужааас!

За Брад, Анджелина и децата - според мен е очаквано 15-16-17 годишни в един момент да искат да живеят с другия родител. Обикновено основният е изискващия, възпитаващия, мърморещия, а другия е идеализираната представа за непрестанна ваканция. Масово явление е.

# 2 470
Гледала съм предаване май по TLC как удължават крайници на хора с увреждания. Ужасно дълъг и болезнен процес е. Едни железа стърчат от кожата и всеки ден се навиват винтове по съвсем малко. Накрая остават големи белези и не мисля, че нормален човек ще се подложи на такова нещо само от суета.

# 2 471
Глория все пак е на 50, а има страхотно тяло, в лице няма как да е като на 30, макар доста да е моделирано.

# 2 472
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Доста откачалки има, които само и само да са с няколко сантима по-високи са способни на всичко.
Гледала съм по Нешънъл Джеографик имаха поредица Табу и там точно даваха такъв епизод и
цялата процедура как се прави и си имаше кандидати. Направо не повярвах, че изобщо доктор
може да се навие да извърши такова нещо и то не от нужда, а заради суета на пациента.

# 2 473
Емилия разделила  ли се е с мъжа си?

# 2 474
Донякъде Simple Smile той май живеел с някаква брокерка, но поне веднъж седмично идвал да ги види с детето. Поддържали добри отношения и дори имало надежда все пак да се съберат.

Общи условия

Активация на акаунт