Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 830
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 960
  • Велико Търново
Някой, който е регистрирал бележка в играта на Милде и Лидл би ли споделил какво съобщение излиза?
Излиза надпис за успешна регистрация и пише колко пъти и за каква награда участвам.
А на мен ми изписа: Вече регистрира тази касова бележка 🤔

# 961
Моля за помощ ,тези които са спечелили ваучер от 7days и са платили онлайн. Активирах си картата в icart, но не успявам да платя с нея.Стигам до там където ми изписва да въведа 6 цифрен код,който ми изп.ащат на съобщението. .Въвеждам го на двете места ,но ми изписва ,че е грешен .Звъннах на icart ,казаха, че картата ми е активна и не трябва да имам проблем. Но не успявам,,къде греша не мога да разбера.
Аз въвеждам 4 цифрен ПИН. Там където пише 3д парола не знам за какво е, но в магазина иска 4 цифрен код. Моята я ползвах в Шел за бензин и предупредих, че трябва да ми заредят до 77 лева и на 76.98 спряха.
На колежката я ползвахме в Кауфланд и там я въведоха в подаръчен ваучер 77лева и доолатихме в брой. И на двете не ни е искало ПИН 😉
Онлайн не знам ☺️

# 962
3 Д парола е от банката - получава се кода на смс.
Пин кода е отделно.
При онлайн плащане се въвежда пин + динамичната парола (т.нар. 3Д).

# 963
  • Елхово
Няма как да не се похваля,че новата седмица ми донесе така желания Еър фраер Cosori от ИГ🍀Предполагам ,защото съм рожденичка съвсем скоро и късметът ми се засили,пу пу👌
Дойде и подаръка ми от ФБ:

Ако има желаещи да си развиват профилите в ИГ съвсем безплатно,нека ми пишат за инфо🙂🙂🙂

Да ти е честит Еърфрайера! Ще останеш много доволна от Cosori! Аз ноември след дълго чудене какъв да взема, взех Cosori, сега ми е неизменен помощник! Flowers Four Leaf Clover

# 964
  • София
Сикрет,честит Еър фраер! Сигурна съм,че ще сътвориш чудеса в кухнята с него,тъй като знам какви вкусотии правиш и без него😍
Забравих да кажа,че сме грипави у дома и вероятно затова късметът се активира🍀

# 965
Рафаело качиха ли печеливши?
Аз не намирам нищо на сайта, а уж трябваше да качат..
Вече надеждите се изпариха, ама все пак да видим кой печели 😁

# 966
Сейфгард също трябва да се включат днес,по правила е 7 работни дни след края на играта Simple Smile И най вече КК и Неапол Simple Smile))

# 967
  • Велико Търново
Звъннах на Агенцията, организираща играта на Милде и Лидл. Оказа се, че има регистриран бон със същия номер. Сега чакам да ми върнат обаждане какво правим.
В Чио периодично проверявам печелившите, като разбрах, че сменят списъка и видях име като моето от преди месец. Аз ли да ги търся или да чакам съобщение ако съм аз. Защото забелязвам от скоро, че има и друга участничка в игри с име като моето.

# 968
Звъннах на Агенцията, организираща играта на Милде и Лидл. Оказа се, че има регистриран бон със същия номер. Сега чакам да ми върнат обаждане какво правим.
В Чио периодично проверявам печелившите, като разбрах, че сменят списъка и видях име като моето от преди месец. Аз ли да ги търся или да чакам съобщение ако съм аз. Защото забелязвам от скоро, че има и друга участничка в игри с име като моето.
През каква каса мина в Лидл? Аз гледам все на тези със самообслужване, за да не вади някой дубликат на бележката ми.

# 969
Дубликата има друг номер.

# 970
  • Велико Търново
През каква каса мина в Лидл? Аз гледам все на тези със самообслужване, за да не вади някой дубликат на бележката ми.
През нормална каса, но дубликатите не са ли със следващ номер?

# 971
Дубликатът би следвало да е със същия номер, той си е копие на бележката. Обикновено някъде на него, че е такъв ( поне на мен, когато са ми вадили, си пишеше "Дубликат").

# 972
  • Плевен
За Чио, понеже ги бях отписала и не проверявах дали съм сред печелившите.
За справка: Имейла ми от тях е от вчера -25.03, а се видях в печелившите от 05.03.
Значи уведомили са ме 20 дни след обявяването само по имейл.

# 973
  • Тук и там
Дубликатът би следвало да е със същия номер, той си е копие на бележката. Обикновено някъде на него, че е такъв ( поне на мен, когато са ми вадили, си пишеше "Дубликат").

Не е със същия номер. Зависи колко дубликата са вадени, те си вървят по друга номерация.

# 974
По темата за кауфланд и гората, писах им и това е отговора.

Общи условия

Активация на акаунт