Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 921
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
С този антибиотик задължително пробиотик 2 часа преди или след! Защото ще цъфнеш с гъби, при мен се появиха въпреки пробиотик, но е нормално. Аз наблягах на твърди храни, хляб, ориз, картофи. Овесени ядки дразнят в повечето случаи. А антибиотика сам по себе си дразни стомаха.

# 226
Брей, а аз си мислех точно обратното. Ще взема да питам АГ дали мога да си спя по корем докато не започне да ми пречи.

Мери-Ан, препечена филийка с масло ми се струва най-безопасната закуска.

# 227
Ако пренаталния е наред, първата фетална няма съмнение за абсолютно никакъв проблем, тази в 16/17 седмица е ела да ти вземем парите… аз съм от хората, които направи всичко възможно като тестове, но на фетална в тази седмица не ме викат.. Чудя им се вече на тия лекари..

# 228
Предната ми бременност след 6тия месец ме спаси възглавницата за бременни. 
За сега си спя както ми е удобно,иначе съм чувала за това да се спи наляво

# 229
Силви, не съм запозната, но ти пожелавам да е грешка това и резултатите да са добри! Hands Pray

Марти, аз си спя все още всякак, наляво, надясно, по гръб и дори по корем, въпреки, че гледам да го избягвам.
Наляво, най-често, защото попринцип така си спя. И аз знам, че така в най-добре. По гръб си има особености заради вена кава, но все пак доколкото знам, трябва тежестта да ти е доста, за да се притисне чак толкова май. Като цяло в напреднала бременност избягвам, но в момента не. В напреднала бременност предния път не ми е пречило на дишане.
Мери-ан,Аз закусвам най-често черна филийка с котиж сирене и авокадо намазана и варено яйце и ми е добре, може да пробваш хем е високо протеиново, хем здравословно и леко.

# 230
Гале, пия и пробиотик, и по принцип имам здрав стомах, такова нещо до сега не ми се беше случвало. И предвид че връщах само стомашен сок, вероятно ми е била малко закуската - едно яйце и 1 филийка.

Още едно нещо да питам, че я сисъпах гинеколожката вече, можем ли да пием аналгин при главоболие.

# 231
Мисля, че не.
По скоро парацетамол.

# 232
Забравете за Аналгин, беналгин, ибупрофен!
Само парацетамол.

# 233
Само парацетамол знам и аз.
Ох, аз мисля, че задържам вода. Много целулит ми се появи (никога не съм имала), кг не ги коментирам. Не че мога нещо да направя де.

# 234
За главоболие само и единствено парацетамол и то даже половинка, зависи колко е зле де. Аналгина е токсичен по време на бременност.
За спането аз пък знам, че не хубаво да се спи наляво по принцип, защото си върху сърцето и го товариш, та мнения различни.(Явно за бременността това не важи) За сега аз лично спя основно надясно и по гръб. По корем не мога да спя от самото начало, дискомфортно ми е.

# 235
До 4 парацетамола на ден може.

# 236
Относно спането, аз спя толко дълбоко, че идея си нямам в каква поза е. Grinning Лягам и до 1 минута съм в страната на сънищата, панаир на мине- няма да го чуя. Надявам се с напредването на бременността и уголемяването на корема, да започна да си усещам.

# 237
Момичета и аз днес бях на преглед , всичко е наред но нашето бебче все още се крие упорито и не можем да разберем пола.😂 Доктора каза за ФМ в 20 седмица.
Да ви попитам някоя от вас с отрицателен резус фактор , тъй като моята група е А- ми пусна изследване за някакви антитела , но аз така и не разбрах трябва ли да ги имам , не трябва ли , та ако някоя от вас се е сблъскала с това, нека сподели 😊😊😊

# 238
Аналгин не.
Попринцип нестероидните противовъзпалителни като нурофени, ибупрофени могат да се пият в 1ви и 2ри триместър. В 3ти не! Но гледам, че АГтата ги избягват. Някои дори и не препоръчват парацетамол, не знам защо.
Относно спането аз често спя по корем, но леко заставам на една страна.. подпирам се с крак иначе не ми е много удобно, но все още нямам кой знае какъв корем. 

# 239
Суеверни ли сте?! Преди си мислех, че изобщо няма да се хващам за такива неща, но сега съм за обиране на връхчета и като ми казаха да не го правя, защото еди си какво… 😃 и си казах ами ако е вярно..

Общи условия

Активация на акаунт