Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 913
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
Ами да, страх лозе пази! 😃 Никакво подстригване, камо ли боядисване 😂

# 241
Лежа си в болницата неподстригана и си мисля че май мога да си позволя едни връхчета 😃

# 242
И предният път и сега си се боядисвам,подстригвам всеки месец (моята коса е на каре ) . Аз лично не съм си и попринцип суеверна.

# 243
Записала съм се да се боядисвам в началото на април, за подстригването ще видим..Sweat Smile

# 244
Специално за това не съм суеверна, подстригвам си се. Не съм се боядисвала обаче, мързи ме Joy
За кръвната група аз бях във филм, защото от предната бременност знам, че съм А+. АГ казва добре, донеси документа. Е да, ама не го намерих! И сега ще пускаме за кръвна група на следващите изследвания,ама малко се бях шашнала. Ноо нищо не са ми правили при предишната бременност като изследвания, малката не са изследвали при раждането, не са ми били нищо, та съм си + от всякъде.

# 245
Уф, значи нищо не мога да пия. Парацетамола не ми действа. Еми ще си търпя, за сега не ме боли силно.

И аз ще се боядисвам и подстригвам другата седмица. Естествено ще предупредя фризьорката, но мисля че боята която ползва няма нещо противопоказно, защото съм виждала бременни да се боядисват при нея.

# 246
Здравейте дами,
във вторник съм на преглед при проследяващата АГ и последният път ми каза, че сега ще ми взима кръв и трябва да съм на гладно и по-точно поне 3 часа да не ям. При мен това обаче е много трудно, тъй като огладнявам за секунди и много ми прималява. Основните проблеми са, че часът ми е от 11:50, а аз се събуждам в 6 и пътувам (дори шофирам) 30км до болницата. Тъй като не знам какво точно ще изследва, в 13 г.с. съм(преминах БХС), се питам дали мога да си похапвам солети или ддз някакви други неща.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 11:12 от potrebitel20111

# 247
Остават ми 3 дни до влизането в четвърти месец, гаденето беше намаляло за два дни или го имаше през ден, но от понеделник се завърна с повръщане. Направо вече само се разстройвам и плача от безсилие. Чудих се ако ми влеят нещо за спиране след като му изтече ефектът най-вероятно ще се започне отново

# 248
Потребител 20111, честно казано за пръв път чувам Аг да взима кръв и да извършва изследвания. Аз ходя в лаборатория за тях, та не знам какво има предвид, а и ми звучи абсурдно да те кара да седиш гладна и жадна до обяд. Аз бих се свързала с нея и попитала.
Ели, чувала съм, че има хора цяла бременност така. Със сигурност не е приятно, но надали такива препарати биха имали безкраен ефект, по-скоро пробвай с хапване по-малко да го контролираш, вода с лимон и джинджифил по цял ден, дъвчене на дъвки, лукче. Това ми идва на ум. Пожелавам да мине вече.

# 249
Няма тя лично да ми взима кръв, а в самата болница има лаборатория, може би не се изразих правилно.

Потребител 20111, честно казано за пръв път чувам Аг да взима кръв и да извършва изследвания. Аз ходя в лаборатория за тях, та не знам какво има предвид, а и ми звучи абсурдно да те кара да седиш гладна и жадна до обяд. Аз бих се свързала с нея и попитала.
Ели, чувала съм, че има хора цяла бременност така. Със сигурност не е приятно, но надали такива препарати биха имали безкраен ефект, по-скоро пробвай с хапване по-малко да го контролираш, вода с лимон и джинджифил по цял ден, дъвчене на дъвки, лукче. Това ми идва на ум. Пожелавам да мине вече.

# 250
potrebitel20111 говори с АГ и обясни че пътуваш до болницата. Силно ме съмнява да подлага излишно бременна на толкова стрес с пътуване и тн. Директно предложи алтернативни лаборатории близо до теб и АГ да каже ако предпочита някоя от тях.

Ели - в болницата с мен имаше дама бременна с близнаци която повръщаше по 8-9 пъти на ден. Единствено от диня и газирана вода не и ставаше лошо. Вливаха й деган и пак не винаги работеше. Говори все пак с АГ, особено ако не можеш да пиеш вода и ти е лошо от нея. Има лекарства които можеш да приемаш и вкъщи. Иначе +1 за джинджифила и лукчета като превенция.

# 251
Аз не повръщам, но ми става лошо от месо и не ям. Не знам как ще я карам така.
И отново ми тръгна сопола. Дано се размина само със сопол.
Поръчах първите шишета и две биби, че ММ не спря да дава зор.

# 252
Аз бях с гадене до минала седмица и тъкмо си викам май вече мина и тоя антибиотик направо ми разказва играта. Не съм повръщала повече обаче яко ми дразни стомаха. Сутрин не ми се яде, а пък трябва да ям заради него и после до обяд ми къркори корема. АГ каза само на този била реагирала бактерията. Frowning1

# 253
Какъв АБ пиеш?
Аз се надявам този път да не се усложнявам, щото аман. Явно малката ни носи някакви бацили, тя е с много здрав имунитет и не се разболява, но аз явно в момента съм податлива и го втасвам.

# 254
Здравейте дами,
във вторник съм на преглед при проследяващата АГ и последният път ми каза, че сега ще ми взима кръв и трябва да съм на гладно и по-точно поне 3 часа да не ям. При мен това обаче е много трудно, тъй като огладнявам за секунди и много ми прималява. Основните проблеми са, че часът ми е от 11:50, а аз се събуждам в 6 и пътувам (дори шофирам) 30км до болницата. Тъй като не знам какво точно ще изследва, в 13 г.с. съм(преминах БХС), се питам дали мога да си похапвам солети или ддз някакви други неща.

Лекаря по ЖК пуска направление да идеш да си направиш кръвни изследвания, в която лаборатория ти пожелаеш особено ако става дума за ПКК, кръвна група и сифилис които са май задължителните по ЗК на този етап. Моя час също беше за 11 часа и просто си ги направих в друг ден. Не мисля, че е нормално някой да те държи гладна до 12... Съвета ми е да му се обадиш и да се разберете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт