Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 908
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Възможно е да е от чесъна.
Моя пулс продължава да е висок, направо не знам какво се случва..

# 271
Аз общо взето имах оплаквания като твоите с първата бременност. Сърцебиене, пристягане. Тегавко е, ама минава

# 272
С първата не съм имала сърцебиене. Вярно, че бях и млада, де Grinning виж за стягания и контракции книга мога да напиша.
Приятелка ми прати няколко неща за бременни и дрешки за момченце. Мило ми стана много. Направо нямам търпение да извадя всичко и да си го редя в скрина Grinning а има толкова много време.

# 273
Аз по принцип съм си с висок пулс, та не се е повишил повече. Кръвното ми пак е спаднало на 90/60, което беше странно защото от 2 години (след катастрофата) ми е все 120/80. Поръчах си желязо от iHerb, след като го обсидъхме с АГ, да подпомогне малко и хемоглобина, че е спаднал.

Обаче се видях в чудо от сърбеж на гърдите, мажа ги с крем и понякога пак зверски ме сърбят.

# 274
Аз съм с ниско кръвно и нисък пулс (за справка - декември бях на профилактични и кръвното ми е било 90/60, пулс - 64). Сега пулса ми е над 80, 85 повечето пъти и до 95 стига.
А мен много ме сърби корема, мажа и аз, но сърби здраво.

# 275
Момичета вчера бях на доктор , всичко е наред . Сега отивам да пускам кръв .
Вече съм в 13 седмица . 🌷

# 276
Моля по-опитните да кажат нормални ли са леките стягания в корема от време на време, които според мен са си направо контракции или трябва да се пие магнезий за тях? Нали уж са, защото матката расте и се разтяга ? Thinking

# 277
Аз имах кратктрайни не много силни, но внезапни болки в 8-9 седмица. Почти се бях засилила към спешното, но писах на лекарката първо, и въпреки че беше неделя, ме успокои че са нормални и ако много ме боли да пия едно но-шпа. Ако продължава да ме боли по същия начин в продължение на няколко дни да ѝ се обадя и да ида да ме види. Не се наложи, на следващия ден ги нямаше. Сега продължава да ми се случва понякога но не ме притеснява понеже са от време на време.

# 278
Трябва да се пие според мен, според АГтата са нормални, но аз точно заради такива стягания пия. За някой може да са безобидни, на някой може да му скъсят шийката, недай Боже. Най - добре си го изговори с АГ. С предната бременност докато ми казваха, че е нормално, ме приеха в болница с неспиращи контракции и лежах докрая вкъщи. За това сега си изпросих рецептата, че този филм съм го играла.

# 279
Китана миналия път около 5 месец започнаха такива стягания на моменти и док веднага изписа магнезий. За радост се повлиях и си го пих докрая. Според мен пиши на Аг, предполагам ще го изпише.

# 280
При мен се случва един два пъти дневно и то не всеки ден. Пия една добавка в която има магнезий  225мг, може би е малко. Иначе и на мен ми казаха да пия но шпа...

# 281
Значи добре, че си пия магнезий заради крампите. Smile Може би затова почти нямам спазми.

Едит: Китана аз пия по 150mg два пъти на ден, че по-добре се усвоявал.

# 282
Kitana да не би да пиеш Алеракт? На мен сега ми го изписаха, но 2по1 таблетка. Гледам че магнезия е точно 225мг в доза. Пия го втори ден та не мога да дам конкретни отзиви още. При мен е с цел по-бързо да се резорбира хематома, който ми откриха.

# 283
Значи аз да не казвам, че пия по 3000 мг на ден магнезий Grin Но да, 225 мг нищо не е.

# 284
Леле Марти, защо толкова много, вероятно половината го изхвърляш. До колкото ми е известно организма не може да усвоява големи количества наведнъж.

Джалато, надявам се че си по-добре вече. Изписаха ли те? Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт