Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 906
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Толкова ми е изписано. С малката пак толкова пиех. Масово толкова изписват АГтата, доколкото чувам от познати.

# 286
Мерси, Мери-Ан! Да, от вчера съм вкъщи Simple Smile Сега остава да свикна с факта че дълго време ще имам кръвотечение и че това е ок. Хематома при мен е ниско и трябва да се изтече/резорбира. Още се нагаждам с новата реалност, но вчера пак ме прегледаха и всичко с бебче беше ок. След 10 дни пак преглед.

# 287
Джелато, бързо да минава кръвотечението. Сега ще си полежиш и всичко ще е ок.

# 288
И аз потвърждавам за магнезия, с предната бременност привечер имах такива стягания, нищо сериозно, но ми изписаха Магне Б6, не знам в него колко е магнезия. Сега за момента нищо не усещам, надявам се по-късно да ме почнат.
Имам един тъп въпрос... понеже пия аспирин протект, но не знаех по кое време на деня да го приемам отворих в интернет да проверя и попаднах на статия на някакъв професор, в която много категорично заявяваше, че не трябва да се приемат от бременни..
Това е кръворазреждащо и принципно много бременни приемат под различни форми, АГ ми го е изписал и все пак се шашнах. Вие пиете ли?

# 289
Аз не пия, защото нямам показания, но много бременни пият.
Аз, междудругото онзи ден за това се чудих - уж салициловата киселина е забранена по време на бременност, но много бременни пият Аспирин. То киселината колко да се абсорбира през кожата. Ама слушаме, четем и така.
Но Аспирина според мен не е никакъв проблем, не една и две бременни го пият.

# 290
На много бременни изписват аспирин като превенция за кръвосъсирване, понякога обаче предизвиква леко кървене. Принципно се приема вечер, след хранене. Аз го приемах заради инвитрото, от трансфер до към 10 седмица. Ако имаш притеснение за приема или те боли корема от него консултирай се с хематолог. Доста АГ следват различни протоколи и действат шаблонно. Аспирина според мен трябва да се назначи от хематолог, при нужда.

# 291
Да не би това да е формулата на магнезия (цитрат, хелат и там други имаше) и нея да смяташ. Извинявай ако досаждам просто за първи път чувам за такива високи дози и ми е любопитно.

Джелато, много се радвам, че си по-добре! Сигурна съм, че всичко ще е наред. Ти само почивай и бъди спокойна. Скоро бебоците ще почнат да чуват, та ще можем да им говорим. Gift Heart

# 292
Магнерот от 500 мг пия, 3х2 на ден.

# 293
Да, това е 3000мг магнезиев орорат. Търсих набързо из нета на колко мг магнезий се равняват, ама зависи от производителя. Мисля че магнерота е хубав продукт, защото и на бащата са го изписвали. Аз преди пих хелат, но много трудно ми се плоглъщат таблетките и като забременях и започна да ми се гади, си поръчах цитрат, защото е на капсули.

# 294
Нямам идея, честно казано. Знам, че е висока доза, но аз и с малката такава пиех, само че Магнерич. Повече от това не съм чувала да се пие.

# 295
Gelatto точно Алеракт пия, след феталната ми го дадоха, защото видяха, че имам леко отлепяне на плацентата и стар хематом та пия вече втора опаковка. Мисля че бях писала в темата, но може и да съм го коментирала при августлийките понеже търсих отзиви.

# 296
Аз също като почнах да получавам стягания пиех 3х2 магнерот за 10 дни и после 3по 1 до края. Май си е стандартна доза при подобно състояние.

# 297
Продължавам да научавам полезни неща за добавките. Магнезият по принцип не се натрупва, та се чудя защо не го изписват още в началото на бременноста. При мен е чиста случайност че си го пия за друго и АГ, каза че няма нужда да го спирам

# 298
Гледайки общото мнение другата седмица като отида при лекаря за фраксипарина ще питам и за магнезий понеже вчера не се сетих да питам този от ЖК..  Neutral Face Защото реално вмомента пия витамини актив мама и Алеракт, в който както каза лекарят ми няма кой знае какво количество , а на базата на ПКК отпреди две седмици магнезия си ми беше добре. Thinking

# 299
Честно казано, за мен магнезия си е кажи речи задължителен при бременност.
Ох, на мен ми се повръща адски,не знам какво ми става..

Общи условия

Активация на акаунт