Кокичета красят земята, втората черта изпълва с радост сърцата ! ~бебеправене 601~

• 33 144
  • 942
  •   1
Отговори
# 570
Тихичко честито Алисън! Според мен няма съмнение, че е положителен, чертата е прекалено ясна, за да е изпарителна, а и тези са с висока чувствителност и не се славят като лъжливи. Щом са минали грубо 13 дни от овулация си е съвсем нормално да покаже. Предполагам, че ще пуснеш едно чхг, така че ти пожелавам успех и да расте доволно! Simple Smile

# 571
  • На изток от Ада
Алисън пусни чгх . Според мен е положителен

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 15:22 от nasito8988

# 572
Алисън Heart С този тест съм сигурна,че е положителен,  с него нямам грешка. Пусни и чхг и ти пожелавам всичко да е наред и да имаш успешен финал накрая! Hug

# 573
Алисън, със сигурност е положителен, честито! За ден преди М и не с първа урина чертата направо свети! Nature Star2
Ще те чакаме с добри новини от кръвния или направо прегледа, ако решиш да прескочиш допълнителното тестване! Nature Sparkles

# 574
Алисън, тихичко честито и от мен! Стискам палци и чакаме още добри новини!

# 575
Alison, и от мен тихичко честито!
Изглежда си напълно положителен тестът.

# 576
Alison йеййй HeartHug хайде да се похвалиш и с хубаво ЧХГ

# 577
Браво Алисън чудесни чертички! Тихичко честито!

Аз днес пуснах Прогестерон, Сенкова ме прати да го изследвам днес, точно 7 дни след доказана О на фоликуметрия. Малко се шашнах от резултата, ще помоля за коментар:

# 578
Alison, и от мен тихичко честито и стиснати палци! Flowers Four Leaf Clover

# 579
Alison, честито и успешна бременност ти желая. За мен си е категоричен резултата.
Монита, не коментирам резултата, защото не съм запозната, нека по-информираните да кажат.
Отсъствах няколко дена. Избягахме малко на почивка и снощи наваксвах с четенето.
АА, много се надявах, че и ти ще ни зарадваш. В крайна сметка появили ти се менструация, че не разбрах след това зацапване какво точно стана?
Не коментирам друго, защото изчетеното на един дъх ей така излетя от главата ми.

# 580
Alison не съм правила на тази марка, но ти стискам много палци! Изглежда си като плюс Animal Hatching Chick

# 581
  • Замък сред облаците
Алисън, супер новина!!!!!! ❤ Абсолютно положителен е, с моите Б на 12 ден след О на клиър са ми били и по-бледи.

Монита, прекрасен прогестерон. Обаче референтните на Рамус са тъпички. В ЛФ в тази единица е до 20 в пика си.

Ейнджъл, с М съм си в момента, за разкош и сецнат кръст, синузит и болен мъж 🤣

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 16:59 от АА

# 582
Ох, АА, това звучи като "прекрасна" комбинация.. Бързо оздравяване и на теб и ТМ.

# 583
  • Замък сред облаците
Ще се оправим. Бели кахъри са това. Благодаря ❤

# 584
Али, за мен това е най-качественият тест. Честито и до финал! 🍀
АА, бързо да минават болежките.
Шанталче, палчетата са стиснати 🫶

Общи условия

Активация на акаунт