Кокичета красят земята, втората черта изпълва с радост сърцата ! ~бебеправене 601~

• 32 639
  • 942
  •   1
Отговори
# 855
Днес прелетя щъркел покрай нас! Видяхме го как си стои в гнездото и както минавахме, го погледнахме, и той извърна глава, разпери криле и бааавно мина покрай нас. Heart

# 856
Изместването на фокуса от бебето на всяка цена не помага за по-бързо и по-лесно забременяване.

# 857
Не е само до стреса и до това дали го мислиш или не.
Когато забременях със синът си, бях в един от най-стресовите периоди в живота си.
Три месеца преди това имах спонтанен аборт и още не се бях отърсила от него. Целият ми живот се въртеше около това да забременея.
Цяла бременност не можах и за секунда да се отпусна или насладя. Постоянно мислех, че ще се случи нещо и ще го изгубя.
Докато не почнах да усещам бебето, на всеки преглед влизах със страх, че ще ми кажат, че няма пулс. След като почнах да го усещам пък се будих по милион пъти на вечер, за да съм сигурна, че рита.
На един от прегледите за тонове в 37гс апаратът нещо не беше добре и дълго време не можеха да хванат пулса. Няма да ти казвам какво преживях, защото сестрата не ме предупреди, че има проблем с уреда, а тръгна да търси да говори с доктора.
С две думи, забременях когато най-много мислех за това, когато бях под ужасни стрес и напрежение и когато и за секунда не можех да се отпусна.

# 858
Anigo 🍀
Бях в 5-та седмица,когато се разболях от ковид и два дни бях с 38,свалях я само с ефералган,след това изкарах и грип А много тежко,почти с 39,слава богу всичко е наред.
Опасно е,ако се поддържа висока температура,защото пулса на бебето учестява и може да се натовари сърцето му.
За мен най-подсилващото нещо преди да забременея,беше лимон,мед и джинджифил.

# 859
Записвам се с отрицателен тест ден преди Ц. Ще чакаме другия месец 😊

# 860
Le Strange, стискам палци следващият месец да бъде вашият!

Относно имунитета изцяло подкрепям това, че е нож с две остриета (мисля, че АА го беше написала). При мен нали сега това се откри и си мисля, че сама съм си го направила - всяка зима приемам разни витамини, мед и всякакви неща с цел да не се разболея или уж да го изкарам по-леко. Та ето явно до къде съм се докарала... просто тази мисъл, че сама съм си виновна ще ме докара до лудост...

# 861
  • На изток от Ада
Сиси недей така. Човек не знае.

# 862
  • Замък сред облаците
Имуномодулаторите като витамини, мед, джинджифил са ок. Сега, отварям скоба, че вит Д, не е витамин, а хормон и реално е имуностимулант. Но пък в дефицит прави също немалко бели. Просто четете и се информирайте за себе си.

# 863
  • На изток от Ада
Съжалявам за всички отрицателни тестове.
Не губете вяра!

# 864
От 16 пунктирани фоликула, 12 са ми празни. Имам само 4 яйцеклетки. Направо съм смазана. Sob

# 865
Мини , спокойно ❤ Важното е дали се оплождат . Не се отчайвай предварително .

# 866
Мини, дадоха ли обяснение защо се е получило - датата на пункцията ли не са нацелили?
Четири яйцеклетки е все още много добра бройка, пожелавам ти всички да се оплодят и да се превърнат в здрави блатоцистчета! Nature Sparkles

# 867
Aз минавам да се оплача. Днес ходих за МБ и помолих лекарката да погледне лигавицата и яйчниците, че нали уж нямах овулация. Еми оказа се, че съм имала някъде 33-35 ден. С толкова късна овулация нямам никакъв шанс за читава яйцеклетка и според нея това е причината за мисед и БХ.
Мини, според мен също 4 яйцеклетки е добре, не го отписвай още.

# 868
  • София
Мини, 4 пак е добро число.... аз вкрайна сметка разчитам на един единствен фоликул... двата в ляво си седят 8мм и няма да ги пунктираме...

# 869
Мини, важното е да са качествени и да се захванат от раз, мисли положително! Heart Не спираме да стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт