Кокичета красят земята, втората черта изпълва с радост сърцата ! ~бебеправене 601~

• 32 937
  • 942
  •   1
Отговори
# 240
Flowering, и аз съм точно с такава чуденка в момента. Имам усещането, че просто са ми го спестили тогава, не вярвам бактерията да е от последните 2 седмици.. Иначе минах пред док, изписаха ми антибиотик, пробиотик и някакво кремче за след това, но ми каза щом е имало опити, да изчакаме Ц. Така или иначе следващия месец явно го пропускаме отвсякъде. Питах я дали може това да е причина за безплодие, каза не.
Само забравих да я питам, мога ли да пусна хормони на трети ден, докато приемам АБ? Май не би трябвало да има влияние 🤔

# 241
  • На изток от Ада
От тестовете на  twip за овулация не съм доволна.... но съм поолзвала 1 оп.

Ех пак се сетих за моят аборт , хванах ешерия коли в мб ,лекувах я и после имах чиста мб и .... спускан околоплосен мехур и изтекоха ми водите... Извинете не ви плаша!

# 242
Изпих един кларитин, надявам се, че по едно хапче през няколко дни ще бъде окей. Гледам го от гледна точка на полза/риск, не мисля, че кашлицата и кихането ще са по-добре от едно инцидентно хапче.
Mommy, това ще е един борец! Много се радвам, че вече сте чули пулс.

# 243
Извинявайте, че втори път пиша за това тук, просто не намирам подходящо място, нова съм в този сайт. Търся усилено добавката фемибион 1, защото преди много добре ми влияеше, а сега май е спряна в България и се чудя как да си я намеря. Някой може ли да ме насочи?

# 244
Няма го онлайн, даже в аптека Промахон не е наличен. Не знам точния състав, но съм сигурна, че има нещо подобно на пазара, просто трябва да се провери или пък да си набавиш всяка съставка по отделно.

# 245
  • Замък сред облаците
Преди 2-3г го купи медицинското подразделение на P&G ако помня правилно. Ако са го продали или сменили вносителя е възможно да няма временно наличности. Така беше с Нурофен миналата зима, сменяха представителството и опаковките.

Сходен състав: https://remedium.bg/fertileyd-za-zheni-za-fertilitet-h90-kapsuli … en-health-16868/p

https://remedium.bg/vitabiotics-pregnakear-zachevane-za-zheni-pr … -tabletki-17563/p

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 15:30 от АА

# 246
Фемибион няма да намерите за съжаление. Препоръчвам ПремамаДуо, Елевит или Новалак.

# 247
Днес ми излязоха резултатите от основния пакет за тромбофилия, някой дали може да сподели коментар. Сега те първа ще започна да преглеждам едно по едно какво означава.

Скрит текст:

# 248
  • Замък сред облаците
Хомозигот си по PAI, хетерозигот по factor II 20210A, хомозигот по MTHFR 677T. PAI и протромбина (фактор II) се усложняват взаимно и е добре да се обсъди терапия с хематолог. Изследвай задължително и АСЕ и фактор 13.

Хетерозигот - половин ген е с дефект, хомозигот (по мутантния алел) - целият ген е дефектен, т.е с мутация.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 15:49 от АА

# 249
Благодаря за бързия отговор, АА! Започвам да се запознавам с терминологията и значението зад резултатите и със сигурност ще се консултирам и със специалист, но възможно ли е това да е причината за проблемното забременяване и БХ или по-скоро тези мутации дават отражение при евентуална бременност?

# 250
Много ви благодаря за отговорите. Ще помоля лекарката да ми препоръча друго. Макар, че тайно се надявах да си го намеря някъде фемибиона.

# 251
  • Замък сред облаците
Благодаря за бързия отговор, АА! Започвам да се запознавам с терминологията и значението зад резултатите и със сигурност ще се консултирам и със специалист, но възможно ли е това да е причината за проблемното забременяване и БХ или по-скоро тези мутации дават отражение при евентуална бременност?
малко се коригирах горе, че не бях го описала коректно.

При евентуална бременност иначе. Аз доколкото разбрах имате опити 9 месеца, нямате 30г още и имаш една БХ. Съвсем откровено - това не е проблемно забременяване за момента Simple Smile Не си го вкарвай в главата, че е проблемно, това се опитвам да кажа.

Скрит текст:
За твое инфо - есента 2020г забременях за първи път след 3 месеца опити, завърши с мисед аборт и тромб в плацентата в 3 месец; след това ми откриха PAI, същата мутация. Година след първото забременяване заченах отново, с терапия с инжекции износих сина си и родих 41 седмица през 2022. 2023г имам едно кухо яйце януари и една БХ декември. От чисто биологична гледна точка не всяка яйцеклетка и сперматозоид са ОК и потенциално годни за здраво бебе. Ако нямаш нито едно зачеване с години, ако са губени многократно бременности с ембриони или са многократни БХ без напредък - нека тогава говорим за проблемно забременяване Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 16:00 от АА

# 252
Благодаря, АА! Може би се изразих грешно и страшно много благодаря за споделената информация, винаги е полезно да чета постовете ти. Ще пусна допълнителните изследвания и ще търся специалист за консултация.

# 253
  • Замък сред облаците
Горещо препоръчвам проф. Лисичков в Хематологията в Дървеница за първична консултация - обяснява подробно, разпитва за фамилна и лична медицинска история и отделя между 40 и 60мин на пациент. Ще ти даде адекватно мнение какво ти е нужно. За проследяване вече може обикновен хематолог.

# 254
Как се казва този пакет за тромбофилия и може ли в бодимед, аз там само ходя. Искам да видя, колко струва.

Общи условия

Активация на акаунт