Кокичета красят земята, втората черта изпълва с радост сърцата ! ~бебеправене 601~

• 32 933
  • 942
  •   1
Отговори
# 225
SummerStory, аз преди много харесвах Clear Ovu, но последния път не ги намерих в аптеката. Oview са сравнително добри. Този месец използвах тези на Профекунд и при тях дори контролната линия е толкова бледа, че приложението не я разпознава, за тестовата да не говорим, та ще бягам от тях като от чума.

# 226
  • На изток от Ада
SummerStory, пробвай с тестове на oview

# 227
Mommy,  супер новини! Лека бременност до финал!
За тестовете за овулация аз съм доволна от twip. Не са им бледи контролните черти, ясно се различава пика, а и са намалени втори месец в софармаци за седем и нещо 5 броя. Само  нямат тест за бременност,  но няма пълно щастие 😅

# 228
  • Замък сред облаците
Съмър, пробвай в различни части от деня.

# 229
Mommy, браво мила, много се радвам. Дано това да е вашето борбено бебенце. 🫶🏻
Аз бутам прегледа все по-напред, но в същото време нямам търпение и не знам дали в 6г.с + 3/4 дни ще се Види пулса поне, за момента искам да отложа чуването🙃

# 230
mommy, прекрасни новини! 🥳 Лека бременност и стиснати палци до края!

Tity_B  пожелавам и при теб да чуваме само добри новини!

SummerStory, аз използвах тези на twip няколко месеца, на редовна цена са около 10лв за 5 бр, не са лоши и съм нямала проблеми с тях. Миналият месец си поръчах лентичките на easy@home от amazon.de. За около 80 лв (с доставката) купих 50 бр лентички за овулация и 30 бр лентички за бременност с чувствителност 10 mIU/ml. Контролната им линия е по-наситена от тези на twip, работят добре с приложението premom и засега съм доста доволна. Eдинственият минус е, че като имам 30 броя лентички за бременност, трудно издържам да си дочакам закъснение и започвам да се тествам и разочаровам още от 10тия ден след О. Smile

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 09:07 от busteeeed

# 231
2 дни след овулация могат ли да се взимат антихистамини?

# 232
  • Замък сред облаците
Зависи предполагам от дозата. Аз си слагам виброцил заради хремата. 9 дни след О. Опитах 2 дни без нищо ама не се търпи.

# 233
По принцип гледам да пия по-лек вариант, по 1 Кларитин на ден. Иначе и аз без Виброцил не мога, с алергичен ринит съм.

# 234
За съжаление днес си ми дойде М. Точно на дата, рано сутринта. Имах си големи надежди за този месец да си имам чуден подарък за утрешния празник, но уви.... Тъжно ми е, мъчно ми е, но това е положението. Честито на всички, които видяха заветните две черти! Леко и безпроблемно до финал! Mommy, истински боец живее в теб, нека да е така до край! На всички останали пожелавам най-скорошен успех!

# 235
Браво mommy! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, като ходих на второто мнение ми взеха секрет за изследване, не ми обясни много за какво е точно, но това е резултата. Може ли малко помощ? Май и аз съм в клуба на гадните коки, доколкото разбирам, но останалото изобщо не ми е ясно.

Скрит текст:

# 236
  • Замък сред облаците
Ауууу. Златист стафилокок. Не е от обичайните коки. Много опасна бактерия. Преди всякакво забременяване трябва да я унищожиш тотално.

https://www.puls.bg/aktualno-c-6/zlatist-stafilokok-infektsiiata … zno-opasna-n-6567

# 237
Ох направо не знам.. уж ми вземаха микробиология в клиниката преди Инсето, най-вероятно съм си го имала това нещо  и тогава. Благодаря АА! Аз си имам бяло течение от тийнейджърка и всички АГ са ми казвали, че е нормално. Нямам други оплаквания. И тъпото е, че О беше преди два дни и правихме опити, защото не очаквах да излезе нещо такова. Сега не знам дали като ми изпишат антибиотик, да го пия сега или като дойде Ц..

# 238
  • Замък сред облаците
Искаш АБсъвместим с опити, защото зл.стафилокок пука околоплодния мехур при бременни.

# 239
Rolling Eyes Сега и аз се филмирах. Тези инфекции не трябва ли да излязат и на обикновена микробиология. На мен също ми пуснаха задължителните изследвания преди инсеминациите и нищо не беше излязло. /Цитонамазка, Микробиология, Вирусология/
 Това някакво по-специално изследване ли е? То така всички може да имаме по някаква инфекция и да не знаем за нея

Общи условия

Активация на акаунт