Кокичета красят земята, втората черта изпълва с радост сърцата ! ~бебеправене 601~

• 32 682
  • 942
  •   1
Отговори
# 210
Влизам само да кажа, че вече имаме ембрион с пулс. Simple Smile Измериха сак 13.6 мм, преди седмица беше 7.5 мм, но с апарата в МЦ Калчев, сега ходих на друго място. А и много ми се пишкаше по време на прегледа, та не знам дали да се вглеждам, че не е пораснал с още 2 мм. В момента по ПРМ съм 7+5, а по овулация 7+0, с тези размери ембриона отговаря на 6+2/6+3. Все си казвам ей сега още един преглед и ще се отпусна , ама не става. Но явно си расте, въпреки странното начало. Няма да в БХ и няма да е кухо яйце, дано стане бебе. Grinning

Стискам палци на всички в темата за скорошен успех. Heart Аз ще си ви чета и ще се въртя в отчетната тема от време на време. Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 21:47 от mommy22

# 211
Mommy22, радвам се за теб! Ти си още едно потвърждение, че чудото идва, когато най-малко го очакваме и вярваме! Лека бременност и всичко най до големия, сладък финал!

# 212
Mommy, толкова много се радвам за теб, че се развива нормално и сте чули сърчице! Heartbeat
Пожелавам ти следващите прегледи да си навакса и вече да нямаш повече грижи бременността!

# 213
  • Замък сред облаците
Пупу, нека е борбено! Остава О да е била по-късна от предполагаемата, но и да е била точна до седмица отклонение май беше в норма, а тук е към 5 дни само.

# 214
Mommy стискам палци всички трудностти да са зад гърба ви Simple Smile дано има повече малки чудеса ...

# 215
  • На изток от Ада
Моми,  аз щях да ти казвам да не бързаш с идеите за бх и да плашиш Тм . Лека бременност

# 216
Благодаря, момичета, много хубаво ми става, че тук се радвате почти колкото мен! Hug

АА, аз знам, че до 5 дни е нормално, а освен това на този етап са толкова малки, че е трудно да се определи с точност размера, а изчисленията са от машината. Освен още една фина девойка да имаме. Grinning Девойка ще да е, щом е толкова борбено. Joy

# 217
Mommy страхотни новини! Все такива да са и един щастлив финал! Ако помня правилно другият ти преглед беше на 13-ти, пиши пак! Heart

# 218
Mommy, честито! Това са страхотни новини и се радвам за теб! Heart Пожелавам ти лека бременност и всичко да е наред до финала, според мен ще си навакса изоставянето, важното е че има пулс Hug

# 219
  • София
Момичета в тази група https://www.facebook.com/groups/100344833812326/?hoisted_section … =1796750190838440 една мацка пише, че освобождава час: Здравейте,имам за утре 07.03 първоначален  свободен час в Афродита и Надежда. Афродита-Станкулов,Надежда не е Стаменов
Ако му трябва на някой да пише и ще се свържа.
Благодаря!

Моми, честито! Лека и безпроблемна!

# 220
По темата с подмятанията на тема деца,товарих се до един момент и после започнах,да отговарям на коментарите,както реално си стоят нещата.Доста хора се чувстваха тъпо,сигурно и доста са ме съжалявали,но реално всяка една жена,която се бори за дете и минава през всичко това си е само и единствено за възхищение!
mommy много се радвам,всичко ще бъде наред🫶🏻

# 221
Mommy , честитооо 🌺 Стискам палци 🤞

# 222
Mommy 🥳🥳🥳 Така се зарадвах като прочетох! 😍 Честито сърчице ❤!
Вече спокойно можем да ти пожелаем лека бременност и всички колебания да останат на заден план!
Най-сърдечно ти пожелавам да повярваш в тази точица вече и тя да бъде твоето малко чудо! ☺

# 223
Момичета , вече си мисля че нещо полудявам … от известно време се опитвам да следя овулация с lady test , но все са невалидни. Старая се да не съм ходила до тоалетна и пила вода поне 2-3 часа , но всеки път резултатът е едва забележима тестова линия. Има ли по-добри тестове , които бихте препоръчали ? Вече си мисля че няма никакъв смисъл от тях…

# 224
Mommy, прекрасни новини! Стискам палци до финал да е борбено, пък после и в живота ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт