ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 133
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 960
На този етап Йоана и Екатерина са ми най-симпатични, като поведение и визия.
Васка още не мога да я разбера що за птица е.
Надя - отпадна ми от положителния списък, заради багажа в главата й.

# 961
В началото на серията 4 от жените подадоха ръка на Силвия и изразиха позицията си да не се водят по идеологията на Християна.
Магдалена, Надежда, Милена и четвъртата не я помня.

# 962
Християна се преструва на човечна. Не и вярвам.

# 963
В началото на серията 4 от жените подадоха ръка на Силвия и изразиха позицията си да не се водят по идеологията на Християна.
Магдалена, Надежда, Милена и четвъртата не я помня.
Не съм гледала, но да не е Мария?

# 964
Кристина беше.

# 965
Отидох и аз в Инстаграма на Силви. Написала - “Благодаря, хора, отценям го” 🤪🤪🤪

# 966

Може ли линк?

# 967
# 968

Интелигентна, умна, с образование, юрист…

# 969
И на мен Мери ми се струва приятно изглеждаща и нормална жена. Единственото, което не ми харесва е това, че се сгъсти със селската пиянка Joy
Чета много коментари тук, много хора бъркат двете жени Надя и Надежда - едната прилича на Капитонова, другата е руса. Надя е програмистката със сливенски акцент, Надежда е разведената с дете.
Програмистката в еп.1 изглеждаше нормална, но в последните епизоди злобичката ѝ се показва, доста е неприятна.

Изгледах го, изчетох ви. Аз явно съм най-капризната тук. Никоя не ми харесва, много грозни жени, на никоя не симпатизирам. Като физически черти, Мери е с най-приятен и нормален изглед. Глупачките, наглите и простачките, няма какво да ги коментирам. Виктория е луда да показва такава слабост, какъв е тоя рев, какви са тия напъни да и се обръща внимание. Горкото същество, тя вероятно е била отхвърляна безброй пъти и поредният по телевизията направо я срива. Ще науча някакво инфо за нея от позната, да видим какво ще разкаже.
Но след всички негативи за Маги, които сте изписали, на мен пък не ми е неприятно поведението и, без да мога да обясня защо. Не намирам нищо общо с Елена и слава Богу! Не ми изглежда неискрена, нито пренавита. Може би не са ви се случвали такива внезапни любови, не знам, иначе бихте разбрали поведението и на двамата.

Някой назад питаше за Надежда, дали няма нещо руско в себе си. Фамилията и не е ВишНева, а Вишева и не говори за нищо руско. Друго виждам аз в нея, но няма да коментирам.

# 970
  • София
Силви е напориста, елементарна и незряла селянка с претенции.

# 971
Тази Силви е някаква кукувица - прегледах и инстаграма, доста ретро излъчване има. Отделно, има клипчета от репортажи по тв Алфа. И според мен, ако беше сериозен юрист, пък било то и тепърва прохождащ в кариерата, нямаше да влезе
Тези без корекции и с повече от 2 косъма естествена коса изглеждат ретро, да. 😅
Може ли линк към профила й?
Раче,
Тези  мацки в "Ергенът"не са представителна извадка, че даже да казваме кое е ретро и кое модерно, но да, някои момиченца пред телевизорите, може да го сметнат за модерно и да потърсят хирурга.
Аз живея в чужбина, където една уста/нос не съм видяла, хей така, като си ходя на улицата. Старите хора си ходят с бръчки и не им пука.

Какво да си преправи Силвия, че да стане по-хубава? Тя си е хубава.
Покани я на дело, да разбереш какъв юрист е, така направо, не може да се каже кой е сериозен юрист и кой не е.

# 972
Ей, не мога да ви изчета Simple Smile
Не гледах снощи, от сутринта се опитвам да наваксам, но нещо са ми много тегави за гледане.
Хареса ми срещата между Маги и Алек, беше романтично и наистина долавям химия между двамата. Но аз такава виждах и между Елена и Генчо, а то какво стана Grinning

# 973
След снощните дебати, коментари, разговор с Алек и финална пледоария пред всички, Християна доказа по абсолютно безапелационен начин че НЕ Е ПСИХОЛОГ, че е много далеч от психологията и че самата тя има нужда от психолог/ клиничен по възможност/. Безкрайно елементарно и без всякаква идея за професионализъм, тази жена просто громи авторитета на науката ни и приложния ‘и вариант към хора и деца.
Християна не играе, не е толкова умна, за да го прави. Тя е занемарена физически и емоционално, когнитивно семпла и манипулируема. Усетили са я от Продукцията и лесно си я подтикват по подходящ начин- алкохол, диалози и въпроси към тях по синхрони, някоя и друга стимулираща похвала.. и съществото с пера, пирги и размазано червило е готово на подвизи.

Силви е противоречив образ, тежък винтидж, но не като визия/изглежда чудесно/, а като поведение и възгледи.

Маги играе, ето тук, а не при Християна е заучен предварително сценарий.

Йоана ми е едно Гертруде🙃/моля за извинение Дамите , живеещи в немскоезичния свят/, но тя изглежда и физически, и емоционално, и поведенчески като такава…

Виктория най- вероятно е човек с неадекватна себеоценка , външен локус и обременена емоционалност… Не ‘ и е лесно…

Васка- това момиче е като името си- съкратена, опростена версия на нещо, което е  можело да бъде красиво, но…. не се е развило до там. Елементарно продължение на иначе ефектната си поява… жалко🤨

Теа- ако това момиче е с майка в БАН, както спомена в логореята си с Алек в първия им разговор…,😵💫Ужас… науката немее пред тази семпла, но затова пък нагла и натрапваща се глупост ….

Габриела- може да е по- малката от двете сестри, но лидира и моделира Памела и не само… Страховит образ, с потенциал за жестокост и други безпардонни крайности…Памела не е имала много избор с такава сестра и я разбирам защо е  Мики Маус стайл…

И за финал- никой не може да ме убеди, че ако някой крещи грозно, обижда и манипулира, е директен и истински човек, а не безпардонен…индивид.

# 974
Ето Мария ходи с пусната коса.
И ако качи няколко килограма Grinning. А при Мария може би дори трябва друга прическа, когато си нисък или много слаб някаква огромна коса може да не е в твой плюс. При Мария и веждите, сега стана модерно да са дебели и всеки втори ходи с огромни вежди, само че лицето на хората е различно......

Общи условия

Активация на акаунт