ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 105
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 740
Теа е хубава, но този грим е абсурден. Най-красива според мен е Киара. Преди беше Валерия, но има нещо не много хубаво в лицето ѝ. Мери също е много хубава. Надя ме дразни прекалено много, за да я включа в класацията.

# 1 741
Алек беше бесен на себе си заради това, че не успя да се отстои и показа слабост, но го проектира върху Християна. Тя просто го провокира, а той не се справи и се показа мекушав и отстъпчив. И това го вбеси, егото му доста пострада. Много често се случва, да проектираш собствената си слабост върху някой друг.
И започва да ми харесват тези моменти на спонтанност...вижда се, че в много от случаите Алек е предизвикан и се бори със себе си...

# 1 742
Аз мисля, че Силви я накараха да каже пред всички това, което каза. Тя първо го каза тихо само на момичето до нея, от екипа са чули златната фраза и са ѝ казали да повтори на висок глас.

# 1 743
Теа е хубава, но този грим е абсурден. Най-красива според мен е Киара. Преди беше Валерия, но има нещо не много хубаво в лицето ѝ. Мери също е много хубава. Надя ме дразни прекалено много, за да я включа в класацията.

Мери ми е безлична, доскоро е Киара ми беше, сега видях, че е хубава като сложи червено червило, но има нещо, което й липсва, не знам какво е, но това нещо го има Теа.

Наистина Алек защо не кани Васка дори за разговор на пейката? Все пак му направи впечатление.
Разбирам, че избесня заради целувката с Хриситяна, макар че тя беше братовчедската, което е достатъчно унизително за нея, след като си я изпроси...но трябваше ли да я гони веднага като наказание за целувка?? А на момичетата какво им е, ако не искат той да ги целува дали може да избеснеят така?

# 1 744
Добро утро на всички, а на дамите - Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи и ценени! Simple Smile

Идвам с коментар от Инстаграм под промото за следващия епизод:
"Когато поканиш най-яката милфара, а дойде детето на Пам и Айлин" Grinning Grinning

# 1 745
  • тук и там
С шок научавам, че Християна е отпаднала, това е безумно продуцентско решение, та нали предаването се основаваше на нея. Според мен най-вероятно сама е решила да напусне, както Шермин.
И кое точно беше шокиращо в излизането на Християна? Вечно пияна простачка с дразнещ глас, очевидно на светлинни години от типажа на ергена..Много се задържа даже.То така или иначе останаха доста злобили в шоуто и без нея,като Габито например.
Теа също не я намирам за секси, но признавам че нама как да бъда обективна.  Просто с толкоЗ малко мозък , кичозно облекло и евтино поведение , няма как да ми е секси.Сега-може и да преиграва, все пак иска актриса да става, ама не мисля че естествената глуповатост може да се имитира толкова добре..

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:25 от Кайсия

# 1 746

Идвам с коментар от Инстаграм под промото за следващия епизод:
"Когато поканиш най-яката милфара, а дойде детето на Пам и Айлин" Grinning Grinning

Най-яката милфара там, да, ама нали всички я заклеймиха за ужасна преди години. Операциите не оправят гени. Добре е запазена.

# 1 747
  • България
Пак ще кажа за Мария. Аз я подозирах от начало, че е била от другия пол. Не знам, но тя направи нещо, което никоя друга не направи в личните разговори. Тя го попита "тренира ли днес? Какво тренира?"..и моментално го прихвана..защото зададе непринуден тон за разговор в който той се почувства като риба във вода. Тя познава твърде добре мъжката природа. Тя знаеше точно какво да каже за да се почувства той в свои води. Не започна да говори за себе си колко е чувствителна е каква драма е имала и да го кара да се чуди кой синоним на "феноменална" да изрече ....и всичко това придружено със страстен изпиващ поглед...Да, това момиче твърде добре познава мъжката природа.

Това е коментар, лишен от смисъл - и аз съм сваляла мъж, тогава не го занимаваш със себе си, а му задаваш въпроси, за да се получи разговор. Не съм и го занимавала каква драма имам или нямам. Типично поведение за по-затворени хора. Реално на Мария не й се случва нищо интересно в имението, кокошките кудкудякат, керванът си върви. Не иска да го натоварва и се откроява. Да не забравяме и че е част от съветската школа за печелене на мУж.

# 1 748
И кое точно беше шокиращо в излизането на Християна?
Ирония

# 1 749
А на момичетата какво им е, ако не искат той да ги целува дали може да избеснеят така?

Ами миналия сезон Микаела се огъваше като младо дърво под напора на нятъра, за да избегне целувки, но онзи на изнасилване го напъна, че тя накрая отчаяна се предаде Grinning

# 1 750
А на момичетата какво им е, ако не искат той да ги целува дали може да избеснеят така?

Ами миналия сезон Микаела се огъваше като младо дърво под напора на нятъра, за да избегне целувки, но онзи на изнасилване го напъна, че тя накрая отчаяна се предаде Grinning
Пълни глупости. Кристина в началото му отказа и просто изхвърча рано. Същото щеше да е при Мика, но нали тя има его и иска да остане възможно най-дълго.

# 1 751
Скрит текст:

Пълни глупости. Кристина в началото му отказа и просто изхвърча рано. Същото щеше да е при Мика, но нали тя има его и иска да остане възможно най-дълго.

Коментираме как се чувстват момичетата, ако не искат целувки, а не какви са последствията. Чак пък пълни глупости...

# 1 752
Коментари за изнасилване не се подхвърлят ей така.

# 1 753
Коментари за изнасилване не се подхвърлят ей така.

А в темата не се коментират коментарите на съфорумците и не се наричат пълни глупости. Освен това, ако е възможно, се подхожда с чувство за хумор. А и обективно никой не е обвинен в изнасилване.

# 1 754
Тея има най-секси тяло, но няма секси излъчване. Направо е пълно дърво. Не мога да си я представя влюбена, развълнувана..спонтанна.
В Алек има една мекота. Както в характера така и в тялото. Затова го впечатлява силата в жените.

Общи условия

Активация на акаунт