💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 628
  • 924
  •   1
Отговори
# 720
Според мен Ивана изпитва трудности да го изтърпява, а той се е взел за голямата работа.

Не вярвам чак пък трудности да изпитва!? Жена на 46, според мен, не би си причинила да е с човек, който и е неприятен. Вчера излезе сякаш са заедно, защото той я спонсорира.... но гледам сторитата и... ами напълно нормално си се държи 🤔

# 721
  • Sofia
Колкото и да не харесваме тазгодишните участници, ми е жал за тях с оглед на ужаса, който трябва да преживеят от играта довечера! Не виждам как подобна игра би доказала каквото и да било!? Еднакво травмираща е и за животинките, и за участниците! Не разбирам с какво пипането на жаба, змия, хлебарка, плъх или друго, ще докаже, че с половинката са "един за друг"? Излишно издевателство е това, според мен.

# 722
  • София
ИиИ с какво се занимаваха, че съм ги пропуснала?

# 723
  • Sofia
На мен също ми е интересно, с какво се занимават участниците в реалния живот. Знам само за Дилян и Петя, която му помага от време на време, полицаите, Дарина и Денис, и Йордан. С какво си изкарват прехраната останалите, ми е загадка! Ще бъда благодарна, ако някой по-запознат сподели.

# 724
Май нашите Дилянови са в Занзибар 😃

# 725
  • Свищов
Мъж под чехъл е Венци 😆
Аз пък обичам мачове, особено Европейски и Световни гледам с интерес, даже повече от мм.Какви са тия жени, които не понасят мачове и гасят тв не знам 😉
ММ хич даже не гледа спорт или е много рядко. Аз повече следя. Е, не като преди години, но пак основните първенства гледам.

Да си кажа любимите двойки и аз, въпреки че не мога да ги харесам изцяло, но ги предпочитам - Галена и Петър, Гергана и Светозар, Михаела и Венци и Маргарита и Кристиян. От останалите само Ивайло на Ивана ме дразни. Другите са ми безразлични.

# 726
Никой не ме дразни,освен Петя,много гадно се държи с Йордан ,а той милие се чуди как да и угоди.Другия ,който ми беше неприятен си замина-Ивайло.Още от Фермата си имам лошо мнение за него.Всички други ми харесват и противно на повечето мнения намирам Сияна за красива.За мен всички жени във формата са хубави,мъжете не чак толкова.

# 727
  • софия
Съмнявам се да има раздели след предаването.
Повечето са женени и с деца, та ще е трудно. Не че не сме виждали и такива случаи, като Яница и Момчил например.
Ивайло е доста влюбен в Ивана. Ако се разделят ще е заради нея. На мен ми е по-скоро симпатичен като изключа избухливия характер.
Гери и Светльо също ми правят добро впелатление.

# 728
Ивана и Ивайло май до мовента няколко пъти са се разделяли и няма да е нещо ново, ако ще има разделяща се двойка залагам на тях

# 729
pomegranate.
Точно нар си е.Тук продукцията се изложи.
Сега го гледам и понеже знам етимологията на думата се зачудих защо това не е верен отговор.
И аз това си помислих. Всъщност асоциацията с лимон е според формата, но самата дума е с френски произход и означава нар.
Според мен в Денис няма хъс за състезаване и победа. Мисля, че няма да се справят и в тази вечерната задача и ще са на елиминации. А ако са на елиминации, вероятно ще отпаднат. Може да не отпаднат, само ако другите двойки ги смятат за слаби конкуренти и гласуват чисто стратегически срещу някоя по-силна двойка.

# 730
На Сияна й харесвам само цвета на косата, в лице не ми харесва. София също ми харесва външно,  от мъжете - Светльо на Сияна и Петър. Даринови са прекалено инертни, по-скоро той ми е такъв. От мъжете най ме дразнят Румбата и Елизабетов, като втория май ми е най-анти. Според мен, кастингът тази година е най-слаб от всичките сезони.

# 731
Никой не ме дразни,освен Петя,много гадно се държи с Йордан ,а той милие се чуди как да и угоди.Другия ,който ми беше неприятен си замина-Ивайло.Още от Фермата си имам лошо мнение за него.Всички други ми харесват и противно на повечето мнения намирам Сияна за красива.За мен всички жени във формата са хубави,мъжете не чак толкова.

Петя е с Дилян. Йордан е с Елизабет.
Много объркващо, че викат Дани на Дилян. Дани е умалено на Даниел и евентуално Йордан, но на Йордановците масово им викат Данчо.

В един от предните сезони се разделиха Яница и Момчил. Имаха брак, но не и деца, което е донякъде приемливо. Смятам, че точно предаването ги раздели, защото Момчил видя отношенията им отстрани. Същото, мисля, че се получи при Денислава и Даниел.
Разделени с дете са Иван и Лейла, но те си дойдоха с проблеми и минали раздели. Деница и Николай също са разделени и май имаха дете. Говори се, че са влезнали разделени, но вече са ги били избрали. Някой да ме поправи, ако греша.

# 732
  • София
На мен също ми е интересно, с какво се занимават участниците в реалния живот. Знам само за Дилян и Петя, която му помага от време на време, полицаите, Дарина и Денис, и Йордан. С какво си изкарват прехраната останалите, ми е загадка! Ще бъда благодарна, ако някой по-запознат сподели.
Ето какво изнамерих...
Скрит текст:
Ивана- бизнес психолог , Ивайло е детски треньор по футбол и откривател на футболни таланти, като е бил под крилото на Б.Михайлов.  Rolling Eyes 
Ивана е била шампион на Италия по бодибилдинг. Фитнес маниаци са.

Румен и Йоана са се запознали в соц.мрежи. Тя има магазин за дрехи, той реставрира мотори и ги продава.

Сияна и Светослав- тя е завършила актьорско майсторство, на сега се занимава с маркетинг. Той строи и продава  недв.имоти.

Михаела е счетоводител, Венци-учител по физическо, но работят като модератори на съдържание в една от най-популярните социални мрежи в света.

Дарина е учителка, Денис-мебелист.

София се занимава с маркетинг и реклама, Тихомир -програмист.

Гергана прави букети, Светлозар е предприемач.

Петър-фермер, Галена -няма информация.

Йордан-юристконсулт в нотариална кантора, Елизабет-завършила право, но все още не практикувала.

Дилян-фотограф

Полицаите са ясни.

# 733
И почти всички с тези хубави професии....добре,че не са лекари. Simple Smile

# 734
Не е съвсем така, Денис в една игра направи  смел залог, иначе защо да рискува. Той си е друг характер, не като  на масовката. Играе му се и на него.

Общи условия

Активация на акаунт