Хистеректомия. Въпроси, отговори, коментари.Тема-9

• 49 247
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Аз изчаках девет месеца и започнах упражнения вкъщи и мога да кажа, че се получава доста добре. И йога. Всеки ден.

# 541
Аз искам да въртя обръч, но тежък. Минали са 5 месеца, дали е рано?

# 542
Аз изчаках девет месеца и започнах упражнения вкъщи и мога да кажа, че се получава доста добре. И йога. Всеки ден.
Сподели ми нещо от йогата, моля те! Къде да се ориентирам да гледам?

# 543
В YouTube  Стела Колева.

# 544
  • Северо=Западналия край
Дами,  на кой ден ви изписаха след лапароскопска операция? Кога се ходи после на контролен преглед?

# 545
Дами,  на кой ден ви изписаха след лапароскопска операция? Кога се ходи после на контролен преглед?
Аз влязох в неделя, изписа ме в петък. Операцията беше в понеделник. Каза, че на третия ден съм готова, но заради катетъра трябва да остана. Катетъра се налагаше, за да не се пълни пикочния мехур и да притиска шева на пластиката на влагалището. Имам оставени яйчници.
Контролен след месец и после на шестия пак.

# 546
  • Ланкър, планините Овнерог
За контролния трябва да каже лекарят, но обикновено месец след операцията. За следващите вече зависи. Аз например първата година съм на 3м.

# 547
ateto, зависи. В Токуда мен ме приеха в неделя, операцията беше в понеделник, после 24 часа в реанимационна стая, след това една вечер в обикновена стая и ме изписаха. Контрола с епикриза и хистология след 10-на дни.

# 548
  • Северо=Западналия край
ateto, зависи. В Токуда мен ме приеха в неделя, операцията беше в понеделник, после 24 часа в реанимационна стая, след това една вечер в обикновена стая и ме изписаха. Контрола с епикриза и хистология след 10-на дни.
Точно за Токуда ме интересува, благодаря!
Нещо почнах да се стресирам защото наближава денят Х ....ама ще мине и този зор Simple Smile

# 549
В неделя ме приеха 3 декември, понеделник 4 декември операция,  24ч реанимация, един ден в стаята и на 6 декември ме изписаха. След 1 месец преглед, после през  3, и после 1г.

# 550
В YouTube  Стела Колева.
Благодаря, ще потърся!
Дами,  на кой ден ви изписаха след лапароскопска операция? Кога се ходи после на контролен преглед?
Мен ме приеха на 02.10, операцията на 03.10 и ме изписаха на05.10.
Първия ми контролен преглед беше на 28.10.
И след Нова година, в началото на януари ще ходя пак на контролен преглед. За да може да са зараснали вътрешните шевове и да види доктора какво е положението и вътре.

# 551
  • Северо=Западналия край
Момичета, махат ли се конците след лапароскопска операция? Вчера ме изписаха, но току що установих, че имам конци..... а  като питах сестрата като ме превързва дали трябва да се махат конци тя каза, че нямам?!?..... Вече съм вкъщи, нямам телефон на доктора, освен да звъня на отделението да питам.
Calm, ти ли беше оперирана при д-р Танчев? Моля за отговор, че до утре ще го мисля ......

# 552
Атето, Да, външните конци на трите дупки се махат на 9 -14 ден!

# 553
Ateto, сами ще паднат конците или ще се резорбират(вътрешните). Не са ми махали конци, споко! Имах на дупките от лапароскопа видими конци, които не ми изглеждаха добре, но лека-полека заздравява мястото и сами падат. Не се притеснявай!

# 554
  • Северо=Западналия край
Ateto, сами ще паднат конците или ще се резорбират(вътрешните). Не са ми махали конци, споко! Имах на дупките от лапароскопа видими конци, които не ми изглеждаха добре, но лека-полека заздравява мястото и сами падат. Не се притеснявай!
Много благодаря, успокои ме, че изпаднах в паника......

Общи условия

Активация на акаунт