За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 38 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Вчера гледах как готвят доматена манджа с краставици. Сложиха моркови, лук, домати, чушки и пресни, нарязани краставици. В Германия така готвели и много вкусно било.
Има такава немска яхния, не я знам с моркови, картофи има вътре. Ми подобно е на ястие с тиквички, но без миризмата на тиквички. И в азиатските кухни се готви с краставици.

# 121
  • Бургас
Дано не противоречи на правилата на форума, че споделям видеото! Като лятна манджа, вкусно изглежда и да ви кажа, ще пробвам тея дни 😃
https://www.facebook.com/share/r/YDowTdJZbbEYoBrU/

# 122
Аз за азиатско с краставици само в различни видове суши съм виждала. В друго не съм. Даже съм правила суши с краставици и става много добре.

# 123
Здравейте, тесто Bella за пица, току що го купих, за първи път взимам такова - цветът и на двете е кафяв, все едно е пълнозърнесто. Това нормално ли е?

# 124
Здравейте, тесто Bella за пица, току що го купих, за първи път взимам такова - цветът и на двете е кафяв, все едно е пълнозърнесто. Това нормално ли е?
Виж на състав да не е наистина пълнозърнесто. Аз тяхно не съм купувала, но готово само веднъж вземах от Лидъл - беше си бяло и не лошо като за спешност.

# 125
  • София
Коя програма е за размразяване на кайма ?

# 126
# 127
  • София

Правилно ли е ?

# 128
С горната снимка ,със стрелката е посочена програмата за размразяване

# 129
  • Варна
  Да, но няма жълта точка за Defrost, предполагам затова е питането.
Иначе е видно Mlow е със снежинка.

# 130
В Лидл продават  мляно маково семе.....ползвали ли сте го? Подходящо ли е за поръска върху кифли и питки или е по-скоро за плънка/пълнеж? Колко ситно е смляно?

# 131
  • Варна
  Е, според цена/грамаж и ако е в непропускаща светлина опаковка= може, защото по-лесно ще се усвоява. Иначе не виждам смисъл

# 132
  • In transit
  Да, но няма жълта точка за Defrost, предполагам затова е питането.
Иначе е видно Mlow е със снежинка.
Като те прочетох, се загледах пак в снимката. Няма точка за Defrost, защото се има предвид, че трябва да се ползват най-ниски степени на МВ, т.е Low и Mlow. Затова стои така малко встрани надписа между двете.

# 133
  Е, според цена/грамаж и ако е в непропускаща светлина опаковка= може, защото по-лесно ще се усвоява. Иначе не виждам смисъл
Това за мен ли е?
Извинявай, нищо не разбрах 🙄.
То няма друго маково семе там, поне аз не намирам друго освен мляно. В тъмно лилава плътна опаковка е. Тя ако е прозрачна ще се ориентирам 🙃 дали е подходящо за поръски......цената му не я знам, не купувам чак толкова често та дали е 5 или 7 лв няма значение.

# 134
Аз виждам точка на програмата за размразяване.

Общи условия

Активация на акаунт