“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 260
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Другата България
Именно, това с психаря рецидивист и на мен за момента не ми е ясно.
Както и моментът с автомобила ѝ. Освен нарочно да са го натопили, което ми се вижда най-логично за момента.

Добавих анкета. Да погадаем отново. Blush

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 13:11 от Merri_An

# 331
Благодаря за анкетата!Гласувах за Грудев защото е левичар!Смятам,че не случайно ни показаха в пъри епизод как убиеца си разхожда оръжието по жиртвата с лявата ръка.Тя не беше застреляна и така си обяснявам този пистолет ,а може и да търся логика там,където я няма🤣🤣🤣

# 332
  • Галифрей
Гласувах,че са повече от един.

Ама защо Филип е заподзрян? 😁  Мъжът с качулката и желязната маска се виждаше едното му око е синьо.

# 333
Грудев беше и пръв във двора на къщата където откриха колата. Нищо чудно да я е закарал той. Прекалено лесно хванаха единият от виновните и прекалено лесно оставени доказателства. А той като полицай има достъп до информация за делата на затворниците. Много голямо съвпадение, че малко след излизането на този рецидивист намериха всичко в него.

# 334
Не мисля, че ще е нещо, свързано с кражба на имоти или подобен вид престъпления. Насочиха ни с онзи олтар с кокошите крака за връзка с похот, прелюбодеяние, изоставяне навярно. Убийството не е свързано пряко с работата й, а с личния й живот, според мен.

# 335
  • Другата България
Грудов аз го изключвам тотално, както и Харитонов.
Продължавам да смятам, че всичко има общо с Мия, макар и косвено.

# 336
  • София
Познахте за адвоката!

Но загатнахте и друго. Очевидно Румяна е била красива, начетена жена, защо се е оженила за Елдъров. Дори и деца не са имали. Блатечки загатна нещо.
Също чухте ли библиотекаря, каза че му липсвало да води студенти или ученици в музея. Интересно.

За мен също Куката прикри уликата на Илчев и после той звънна по телефона на адвоката. Начина по който говориха си личеше, много по приятелски, отколкото с Блатечки.

Не мисля че Димо е убиеца, нямаше да каже че се познават с мъжа ѝ.

Солаков призна ли, че е участвал в убийството на Румяна ?

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 13:41 от Ray Of Light

# 337
Мерси за анкетата. Гласувах, че убийците са повече от един.

# 338
Психарят - рецидивист или са го натопили, или е физическия убиец, действал по поръчка.
Аз гласувах, че убийците са повече от един като мнението ми е, че има поръчител и изпълнител.

# 339
Аз, обаче, не мисля, че убийството на адвоката има общо с поредица серийни убийства за разчистване на сметки/въздаване на справедливост и други подобни.
По-скоро ми се струва, че някой го ликвидира за да се прикрият улики. Той знае кой е имал връзка с Елдърова, предоставил е терен, бил е неин доверен човек за офшорки и кой знае още какви схеми...

Психарят не е убиеца, но беше странно, че знае, че е била разпъната на кръст.

# 340
Не е странно - видя снимките при разпита. Искаше да спрат да го давят.

# 341
Аз пък мислих че Фифо и Мийчето са любовници. Не са ли в една стая в хотела, да де то това нищо не значи. Но се държат, като да са си близки. То пък ако не са- е.си си, хора от стомана. Не са се виждали 5г., и двамата необвързани, искрите пламтят, спят в една стая и пазят целомъдрие.
Защо постоянно се набляга на инсулина, който си слага Мия. Сигурно в един момент ще е отвлечена и без лекарства и ще е застрашен живота и.
За мен няма да никой от полицията. И това с Грудов беше супер нелепо. Явно това беше първото задържане на буйстващ луд в полицейската му кариера, та получи там каквото получи.

# 342
Психарят видя снимката от местопрестъплението , според мен призна, за да спрат да го измъчват.

# 343
Това съм го пропуснала, че видял снимка. Че къде я е видял?
Били са на разпита при него със снимкови материали от местопрестъплението?
Егати и пародията е този сериал...

# 344
  • София
Просто си мисля , че ако убиеца не е един, то Солаков може да е помощника.
Има мотив, а пък реалния човек, който стои зад престъплението, да знае че Румяна е затворила преди време Солаков и той да е стигнал до него, за да го използва, като помощник. Което пък може да доведе пак до библиотекаря. Знам ли и аз.

Иначе и на мен ми е интересно защо все още не показват отношенията между Чанов и Мия. Трябва да има игра, няма как.

Наистина сцената с напикаването, с Илчев в дискотеката, с натискането на Блатечки и Рая, можехме и без тях да минем, ама хайде.

Общи условия

Активация на акаунт