“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Може да не е само той, може и друг някой да е бил от Търново или да живее сега там, или да има близък роднина там ... Варианти много.

# 451
  • София
Може, може. Но неговата снимка се мярна, забодена от убиеца.
Може тепърва да се даде повече информация как се е случила трагедията, кой е подал фалшивото инфо на Мия, и какво общо имат съдии, адвокати и т.н.

# 452
Абсолютно съгласна със стръкчето момина сълза (сигурно си франкофонка❤) - не са никакъв сносен екип, а са се развилняли като луди. Няма и помен от подкрепата и единомислието в разследващия екип на 1 сезон. На мен лично това ме разсейва и дразни неимоверно много. Недоизпипан сценарий.

# 453
  • Melmak
Можете ли да ми припомните какво знаем за мъжа на Мия от сезон 1? Не си спомням какво беше там.

# 454
Палмолив беше да и аз познах зелената специфична капачка.Коя разновидност обаче,не показаха.Абе поредното продуктово позициониране.

# 455
Ей тоя е:
Скрит текст:
Тематично. С аромат на марихуана. Laughing

# 456
Големи сте сладури🙃
Как пък нищо не ви убягва🙈
Аз направо съм проспала прословутия флакон на Палмолив🤣🤣🤣

# 457
  • София
Е, как, Бг мама детективите са прочути. Много медии ни следят във всички важни теми за сериали и риалити предавания.

# 458
  • София
😂 Като правят сериал или филм, да си имат едно на ум за бг-мамите - не прощават и не им убягва нищо 😜

# 459
Големи сте сладури🙃
Как пък нищо не ви убягва🙈
Аз направо съм проспала прословутия флакон на Палмолив🤣🤣🤣
По нюх мога да конкурирам патоложката, но понеже не мога да го помириша, заложих на външни белези - забелязах, че бутилката е прозрачна, а в прозрачна е само този. Пък и отговаря на сценария по име и аромат. Wink

Diavolo, въх, прочух са! Stuck Out Tongue Winking Eye Убиеца не знам още кой е, но култовия търновски душ гел разконспирарах. Sunglasses

# 460
На мен ми харесва следването на исторически сюжети, макар и наблъскани повече от един с много ефекти.
Така, за убиеца. Според мен не е героят на Димо Алексиев- дори да има телосложението няма логика да е свързан той, или Илчев - тяхната роля е друга.
Надявам се да не са най-очевидните. Според мен адвоката и Десподов са по друг начин свързани с жертвата и прикриват нещо второстепенно - измамно дело, изневяра, корупция и просто покрай убийството нещата са се усложнили.
Изключвам съпругът на Мия - това би било за фентъзи сериал.
Колебая се между съпругът на съдийката - да и той е доста очевиден, но е интересен образ между смотан и налудничав, пък и може да е използван мотивът за изневярата. Както и напикаващия се полицай - това да е някаква подсъзнателна реакция и прикритие.
Странните герои - онзи, който давиха и онзи, който имаше голите снимки на съдийката според мен са само пълнеж.
Най-интересно ще ми бъде да е дъщерята на Мия, правеща убийствата като реакция от преживяното по загубата на бащата и изневярата на майката с Филип от миналия сезон

# 461
  • Sofia
Няма как да е дъщерята на Мия.
Дадоха, че убиецът е мъж, и то по-висок от съдийката.
Дъщерята на Мия е фъстък и половина. То само кръстът е по-тежък от нея.

# 462
Първо няколко въпроса за снимките: В долния десен ъгъл Филип ли е? Горе вляво Мия? Долу вляво някой с бяла риза, предположения?
Скрит текст:

Скрит текст:

И аз да уточня, че не знам почти нищо за демоните, любителски прочит.Sunglasses Демонът до снимката на Десподов и до снимката на Филип прилича на Аластор - безмилостен и много жесток демон на отмъщението в гръцката митология, свързан с родова кръвна мъст, семейно предателство, кръвни вражди, децата плащат за греховете на родителите си от миналото, над потомците тежи проклятието за ужасните престъпления на техните предци. Не съм сигурна дали е Аластор, за другата снимка от книгата нищо не намерих, може би тя ще даде повече яснота. Предполагам, че Десподов е убил някой от семейството си, нямам идея кой.
Семейната история на Филип прилича на древните митове (Баща му е виновен за смъртта на невинен човек, това води до друго престъпление - осиновеният му син го уби, а накрая Филип уби брат си.). Не мисля, че Филип е убиецът, че случаят/хората от Смолян имат връзка, просто се чудя какво прави снимката му там.

# 463
Коя е актрисата,  която изпълни ролята на съдийката?

# 464
Аз имам подозрение за Десподов - може цялата символика и прочие да е за замазване на очите, а всъщност да го прави от други подбуди - един вид, че може да си позволи всичко и че вече всичко нормално му е омръзнало, иска нови усещания. Друго подозрение ми е Грудов - ако приемем, че нарочно се напика и че нарочно даде информацията на пресконференцията. Обаче пък не знам защо ми се стори, че убиеца няма такава брада? Друга възможност е съпругът - като си махне очилата прави “интересни” погледи, има логика да е начетен и да знае всички тези символики и прочие, а и е близък с библиотекаря (водил е групи ученици преди и тн.). Пък и като “малък” човек все е мачкан и потискан - като нищо може да му е писнало и да е решил да разчисти града.

Общи условия

Активация на акаунт