“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Димо е, продължавам най-много него да подозирам. Сложиха и ЛГБТ линия, а той мрази жените, вече ни показаха.

# 661
Дано не е  професоръг, би било много банално да лъсне още в началото като Асен.
Интересно ще е да е аутистът, или жена, или дори героят на Десподов

# 662
Припомнете как лъсна в началото Асен, защото аз нямам такива спомени от темата.

# 663
Не мисля, че е Илчев. Той толкова левашки се изпусна за "търновския апартамент", че ми е твърде далеч от изпечен и хладнокръвен убиец.

Библиотекарят да е убиец е много, много банално и скучно. За сега го приемам като "разказвач", който внася нужните на зрителя разяснения относно символи, обекти, ритуали и т.н.

Но общо взето съм като Дяволо. Просто гледам, без да се напъвам да разгадавам.

А, и след Време разделно трудно би ме впечатлил някой, побит на кол/връх. По-жестоки от онези сцени няма.

# 664
Изгледах и аз серията и най-накрая разбрах защо забавиха резултата от семенната течност. Това ще е билетът на Мия да остане, тъй като ще заподозрят Тороманов. Мисля, че следващия епизод няма да има жертва, а в по-следващия и това ще е именно Тороманов.
Вече едва му търпя изблиците. Няма как толкова лабилен да бъде шеф на полицията. Освен да вика друго не знае....

Знае ли се дъщерята на Десподов какво учи или е учила? Мисля, че убиеца е ученик на професора от музея. Съответно и той е наясно кой и какво върши и вероятно одобрява. Не изключвам той да му е вменил някаква идея и желание за мъст.

Чудя се какви са отношенията на Филип и Мия - приятелски? Защо до сега не си зададоха въпроса защо са ги събрали? Дали е само, за да разследват случая...

# 665
Димо е, продължавам най-много него да подозирам. Сложиха и ЛГБТ линия, а той мрази жените, вече ни показаха.
ЛГБТ = жени??? Сериозно ли? И той не мрази жените, а ги подценява. Освен това е пич и си личи от 100км Simple Smile

# 666
  • Melmak
Много се моля следващата жертва да е Тороманов. Той направо си е Куката, не може да излезе от образ. Нали ще снимат нов сезон на Под прикритие. Да ходи там, тук не му разбирам какво говори. Като казваше на Мия да си купи билет за София в снощния епизод, връщах да чуя какво казва. И чух “нещо сладко” вместо “билет за София”.

Май е ясно какво ще стане, Тороманов се опитва да скрие, че семенната течност е негова. За това се бави и днк експертизата. Той не е убиецът, но е наясно със схемите на адвоката, Десподов и съдийката. И като е наясно, че семенната течност е негова, то… в един момент ще се разбере и ще го отстранят от разследването. Мия ще поеме в свои ръце всичко. Тороманов също ще е жертва, но не в следващия епизод.

Според мен Илчев не е убиец. Неговият герой е друг, смотания полицай, на когото никой не обръща внимание и не взимат на сериозно. Има качества, но не смее да се заяви, свит е. По-скоро Мия ще му помогне да блесне, защото ще разплетат историята и той накрая ще получи признание и повишение.

Прекалено ще бъде шефът на музея да е убиеца. Не е невъзможно, но някак… прекалено видно. Може да са двама - ръце и мозък, но не ми се струва да е той и помощникът му.

Мислех и аз за Димо Алексиев. Но се чудя какъв му е мотива? Защо го прави?

Също така вкараха lgbtq+ нишката. На мен ми се струва, че героят на Димо също не харесва такива хора, не уважава жените. Защо да убива адвоката и да захващат тая нишка, като и двамата са хомофоби?

Някой знае ли как е името на актьора, който играе Илчев? Искам да го видя как изглежда без тъпата перука.

# 667
А според мен точно Илчев се връзва перфектно в случая. Илчев е с Мия в апартамента и идва адвокатът. Адвокатът си тръгва, а след това Илчев и Мия се разделят. Илчев знае, че адвокатът е в този момент сам, подготвил си е нещата и използва момента да го убие.

# 668
  • Melmak
Според вас ако Илчев е убиеца, какъв му е мотива???

И защо до сега не пуска на Мия само партенки, а наистина се включва в разследването?

# 669
Е, то мотив, на който и да е не знаем досега. Нали коментираме тук и търсим. Между другото в темата наистина има невероятни информации, знания и разсъждения, и е много полезно.

# 670
  • Melmak
Да, така е, аз с голям интерес чета тук. Дори ползвам на готово намерената от вас символика.

Но Илчев не ми се връзва. Това не е просто някакво убийство там, има мисъл за наказание, следват символика. Има нещо дълбоко в замисъла. Някой, може би пострадал от схемите на адвоката, съдийката, Тороманов и Десподов.

# 671
  • София
И аз не мисля, че е Илчев. Той е компютърният гений, помагащ на разследващите, в случая и полицай. Както предположи някой, като се махне ненормалния Тороманов, ще се разгърне и утвърди.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 12:56 от лято!

# 672
То и в предишния сезон героят на Христо Петков усърдно разследваше престъпленията, че и бая бой изяде от него пчеларят за това, че беше бил жена си.

# 673
Някой знае ли как е името на актьора, който играе Илчев? Искам да го видя как изглежда без тъпата перука.
Николай Николаев се казва. И наистина баш неговото око е досущ като онова, което дадоха.
Супер епизод беше, много ми хареса!

# 674
  • София
Той насмалко да го убие, нали му източваше кръвта в буркан. А защо се беше заел толкова сериозно с Пчеларя?

Общи условия

Активация на акаунт