Удобни маратонки за проблемни крака

• 9 769
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
... да сменя 2 номера, 3 модела,

Та пробвам първи стъпки към онлайн опции с безплатни доставка и връщане, ако трябва 2-3 чифта наведнъж хем събирам нужната сума, хем да сравня и пробвам сппокойно.

Не усещаш ли противоречие? Едва ли ще поръчаш няколко модела с по няколко размера за да пробваш вкъщи.
Идеята не е лоша, но все пак шортлистата трябва да си направиш в магазина, където и десет чифта може да пробваш.

+1 за Ecco. Там никога няма грешка, но напоследък дизайнът на маратонките е малко така...

И винаги има опцията ортопедични маратонки/обувки.

# 91
  • София
Не питай, а тествай. Отиваш в голям магазин и пробваш.
Винаги тествам, когато има номера, но уви вече рядко намирам 42 дори на маратонки, или пък 42.5 какъвто номер съм по принцип. А Hoka специално, не съм виждала никъде.
В интернет-разнообразие от номера.

За висок свод вижте Adidas Gazelle, Adidas Spezial. Вътре имат една възглавничка, която именно компенсира по-висок свод.
Благодаря! Харесвам Gazelle, но към момента не намирам номер за проба. Иначе по принцип имам индивидуални ортопедични стелки.

През последните 11 дни съм извървяла пеша над 200 км. В един от дните километрите бяха 30.
С Хока бях и благодарение на тези маратонки оцелях.
Нямам опит с другите марки.
Със какви Хока сте?
Аз гледам, че Transport ги препоръчват за туристически пътувания, но пък не са дишащи.

# 92
  • София
С хока Клифтън 9 съм. Жена съм, но маратонките са мъжки. Стандартно нося 41 номер. хоките са 42 2/3. За да има място за слизане по наклон.

# 93
+1 за идеята.Който носи 42 - 42,5 да гледа мъжките модели.
Имам такава позната и тя така прави.

# 94
  • София
Типично мъжките не ми харесват като дизайн, ама никак и често са по-тежки от дамските. Защо да купувам мъжки, когато онлайн се намират и дамски модели в същия размер. Радвам се, че напоследък излизат и унисекс неща.

С хока Клифтън 9 съм. Жена съм, но маратонките са мъжки. Стандартно нося 41 номер. хоките са 42 2/3. За да има място за слизане по наклон.
Знаете ли дали продават тази марка във физически магазин в БГ?
До колкото знам, при тях трябва да се вземе по-голям размер и според техния сайт, а и според таблиците на нашите магазини, спрямо размера на стъпалото, аз трябва да взема 44.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 03:52 от Mira_X

# 95
  • София
...
Знаете ли дали продават тази марка във физически магазин в БГ?
...
Мисля в Спорт Вижън имаше доста модели Хока.

# 96
  • София
Моите с от running zone. Имат два физически магазина.

# 97
  • София
Благодаря! Определено ще проверя.

# 98
Nike 270, това е моделът. Аз имам висок свод, трябва ми повдигане на петата и това е моят модел от години, защото ходя много.

Скечерс са с мемори пяна, точно за проблемни крака, но моделите са грозни.

Кой е моделът, който не се предлага вече?

# 99
За мен моделите на Скечърс хич не са грозни. Затова имам поне 10 в шкафа с маратонки Wink

# 100
За мен моделите на Скечърс хич не са грозни. Затова имам поне 10 в шкафа с маратонки Wink

Въпрос на вкус Simple Smile
Трябва да приема бройката за хвалба или…?!
Не си мерим чантите Хермес, все пак… 🙃

# 101
  • София
Някоя от вас, дами, може ли да даде мнение и за сандалите на Teva!
По-конкретно ме интересуват моделите от Teva Midform Universal серията и това дали са подходящи за дълго ходене и туризъм.
Дали са по-добри от Remonte и Riecker? Има ли възможност някъде в София да се пробват?
Вече две години съм с едни на Riecker, които са много удобни, но уви още в първите седмици щом ги взех се скъса каишка и трябваше да се шият при обущар. Така вече два пъти.

# 102
На прага на новия сезон си търся удобниТЕ обувки за градска разходка около Алпите. Да издържат на влага. Да не се хлъзгат по мокра настилка. Ако завали снежец да не ме предадат.
Искам модел, който не е туристически, за да мога да си ги нося в града.

# 103
# 104
На прага на новия сезон си търся удобниТЕ обувки за градска разходка около Алпите. Да издържат на влага. Да не се хлъзгат по мокра настилка. Ако завали снежец да не ме предадат.
Искам модел, който не е туристически, за да мога да си ги нося в града.

Търси маратонки за планинско бягане с Гортекс. Аз съм фенка на АСИКС и Саломон.  Ето нещо добро и семпло (дюс черно), става за града:

https://keyfashionstore.com/product/gel-trabuco-11-gtx-blackcarrier-grey-1

Общи условия

Активация на акаунт