София, жк Младост - тема 36

• 45 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
В Младост 4, до Лидл наскоро са открили нов магазин с риба-внос от Гърция. Правят и за вкъщи, според наличностите.

https://pristan.bg/

Бихте ли ми препоръчали магазин за месо (предпочитам в Младост 1),  в който има хубави телешки стекове.
И аз се интересувам, както и от добър магазин за риба. Понякога ходим до магазина  Изток, но предпочитам нещо по - наблизо и с по - лесно паркиране, че там е ужас.

# 556
Аз наскоро взимах за вечеря печена риба от там.
Не е много хубава снимката, но това са цените на приготвените неща.

# 557
Вкъщи се хареса рибата от 'Пристан'.

# 558
Много са високи цените в този Пристан.

# 559
Здравейте, Моля за мнение за съдов хирург в 25 дкц. Благодаря.

# 560
  • София
Физиотерапията в 25 ДКЦ става ли?

# 561
Нямам опит с нея, но от тази до 27 поликлиника е добра. Младост Мед мисля, че се казва.

# 562
Физиотерапията в 25 ДКЦ става ли?

Преди няколко години съм ходила. Стара апаратура, не особено любезен (с изключение на една дама) персонал. Не останах доволна.

Но пък може сега нещата да са се променили. 😉

# 563
  • София
За физиотерапия имам много положителни впечатления от МЦ "Здраве за всеки"  (Младост 1, бл. 54А вх. 1).

# 564
  • София
Бях на физио миналото лято и не, не става, според моето мнение. Всичко си правиш сам, захабено е и са изключително груби.

# 565
Явно няма промяна. За съжаление...

# 566
аз съм доволна от физотерапията в окръжна и от тази в поликлиниката до плиска. част от оборудването беше остаряло, някои служители са дръпнати, но полагат усилия да помогнат на пациентите. пак бих ходила в окръжна, когато ми се наложи, тъй като ми е близо, а резултат от терапията имаше голям.

# 567
  • София
Здравейте,
търся магазин за качествено детско бельо (памучно), не бебешко.

# 568
  • София
Много са груби тези от 25 поликлиника, направо ни отказаха.

# 569
Преди време ходих в 25та с допълнителното здравно, т.е. платен преглед (бях настинала нещо). Държаха се отвратително две по-възрастни лекарка и сестра. После си рекох, за какво изобщо отидох там, в Америмед ще си ме прегледат любезно, няма да се бутам в мизерията, че и едва ли не да ми се карат, че съм отишла (платено....не друго).....

Общи условия

Активация на акаунт