София, жк Младост - тема 36

• 46 463
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Нови 6 дати на #МаГаТаФест!

🎉След успеха на пилотното издание през март, обявяваме нови дати за събитието, което ви помага да предадете на едно място отпадъци от мазета, гаражи и тавани:

📍26 април - Младост
📍10 май - Слатина
📍17 май - Искър
📍7 юни - Люлин
📍14 юни - Сердика
📍21 юни - Подуене

Предстои да уточним точните локации за всеки от районите, затова следетете каналите на Столична община и районните администрации.

Прегледайте дома си за ненужни вещи и ги донесете на #МаГаТаФест! Тук ние ще ги съберем с помощта на лицензирани фирми, които приемат, рециклират или депонират отпадъка, според неговия вид.

🔄От 10:00 до 14:00 на всяко от изданията на #МаГаТаФест можете да предадете:

✔️Едрогабаритни отпадъци
✔️Опасни отпадъци - стари лекарства, живачни термометри, бои, лакове, почистващи препарати
✔️Отпадъци от опаковки - пластмаса, хартия, метал
✔️Излязло от употреба електронно оборудване - телевизори, телефони, домакинска техника
✔️Батерии и акумулатори
✔️Текстил и обувки
✔️Автомобилни гуми (до 4 бр. на домакинство)
✔️Зелени биоразградими отпадъци

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 15:10 от E. De Morgana

# 646
В линка не видях точни локации. Интересувам се за Младост къде ще сте?

# 647
Копирам информацията, самата аз не съм запозната повече от това, което е написано.

Предстои да се уточнят точните локации за всеки от районите, затова следетете каналите на Столична община и районните администрации.

# 648
  • София
Здравейте, къде има нотариус в Младост 2?

# 649
  • Замък сред облаците
Няма. Има в Младост 1 срещу ХМС и в Младост 4 в Бизнес парка.

# 650
МаГаТа Фест ще се проведе в Младост тази събота - 26 април.

📅Кога? 26 април (събота) от 10:00 до 14:00 ч.
📍Къде? район Младост, паркинга на HIT Max, бул. “Ал. Малинов” 75

Събитието дава възможност на софиянци да предадат на едно място отпадъци от мазета, гаражи и тавани.

Какво можете да предадете?
✔️Едрогабаритни отпадъци
✔️Опасни отпадъци - стари лекарства, живачни термометри, бои, лакове, почистващи препарати
✔️Отпадъци от опаковки - пластмаса, хартия, метал
✔️Излязло от употреба електронно оборудване - телевизори, телефони, домакинска техника
✔️Батерии и акумулатори
✔️Текстил и обувки
✔️Автомобилни гуми (до 4 бр. на домакинство)
✔️Зелени биоразградими отпадъци

🤝Целта е общината да улесни гражданите при разделното предаване на различни масови отпадъци, които имат специален режим на събиране, да подобри събираемостта и да повиши информираността за значимостта на разделянето на отпадъците.

# 651
Търся отзиви за школите в Младост за подготовка за НВО за 7 клас - Когито, Да Винчи, Скарабей  (като тук Бабалева и Попова са се разделили и са 2 отделни школи вече, но ме интересуват преподавателите).

# 652
  • София
Един глас от мен за Когито - Данков, математика.
Може би вече тече записване. Може и да е късно за свободните места при него.

# 653
Глас от мен и за Когито.
Христина Костадинова (математика) от 125-то също има школа в сградата "Метро Сити".

# 654
  • София
Търся отзиви за школите в Младост за подготовка за НВО за 7 клас - Когито, Да Винчи, Скарабей  (като тук Бабалева и Попова са се разделили и са 2 отделни школи вече, но ме интересуват преподавателите).
И аз търся, бях писала на Скарабей, видяно ми е съобщението, но не отговориха. Това миналата година.

# 655
  • София
Още един глас за Когито - Найденова по математика и Смерикарова по български език.

# 656
И от мен глас за Когито - Данков, математика.

# 657
Не е в Младост, но за мен Регалия е номер едно.

# 658
  • София
Глас от мен и за Когито.
Христина Костадинова (математика) от 125-то също има школа в сградата "Метро Сити".
Знаете ли кога се провежда школата при г- жа Костадинова и колко деца са в група?

# 659
Скрит текст:
Глас от мен и за Когито.
Знаете ли кога се провежда школата при г- жа Костадинова и колко деца са в група?
За съжаление нямам информация.

Общи условия

Активация на акаунт