София, жк Младост - тема 36

• 46 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря CamiLia! Шокирана съм, от 20 г. сме при нея....🥺

# 631
Здравейте:) Може ли да препоръчате педиатър който записва нови пациенти и сте доволни от него.Бременна. съм в 8 ми месец и ми казаха ,че от сега трябва да търся и ,че даже съм закъсняла… Simple Smile Може и Младост и близките райони:)Благодаря предварително:)

# 632
В кабинета на доктор Елена Драгушева приемат новородени пациенти,но с предварителна уговорка. Може да потърсите информация в супердок. Намира се на цариградско шосе в Аджибадем клиник. Екипът е от млади и внимателни лекарки и съм доволна.

# 633
Здравейте:) Може ли да препоръчате педиатър който записва нови пациенти и сте доволни от него.Бременна. съм в 8 ми месец и ми казаха ,че от сега трябва да търся и ,че даже съм закъсняла… Simple Smile Може и Младост и близките райони:)Благодаря предварително:)

В 5то ДКЦ студенската поликлиника или МЦ Сана (едно и също място е) в Студентски град

# 634
Във връзка с питането за приготвяне на лекарства в аптека, имах работа в Хита вчера и там, в аптеката имаше ето такъв стикер:

# 635
  • на тавана в кошницата
В аптека Вира в Младост 2 приготвят лекарства.

# 636

Името на аптеката вече е Вайс.

# 637
  • на тавана в кошницата
Не знаех, че е с ново име. Благодаря за инфото.

# 638

Къде е тази аптека?

# 639
Срещу Про маркет или по-скоро срещу млечният магазин до него.

# 640
Сетих се, да. Благодаря, не знаех, че правят лекарства. Искат ли рецепта за коларгол примерно?

# 641
  • на тавана в кошницата
Аз правих от дерматолог лекарства. Сега се опитвам да се сетя дали за коларгол са ми искали рецепта, но нямам спомен.

# 642
  • София
Рибеният магазин на пазара в Младост - мл. 1 май се води, абе, "големият" Младостки пазар.
Може по-точно да обясните къде е.Никога не съм го виждала.

Ами... хайде сега да видим дали ще мога да го обясня - ако вървите покрай магазините в посока Дървеница, не посока Младост, има будка с хлябове, после са... не съм сигурна за всички неща, ама има ядки... и там, където е "влизалото" към бившия пазар за дрехи и др. подобни вдясно на ъгъла има месарница, а вляво на ъгъла е рибният магазин.

# 643
  • Замък сред облаците
Понеже се заинтригувах и аз кой е магазинът, предполагам имате предвид този?

# 644
  • София

Да, таман той е.

Общи условия

Активация на акаунт